background preloader

Stolarija

Facebook Twitter

Aluminijumska ulazna vrata. Kontakt – Grad-Export d.o.o. REMIK TEAM - Gradjevinarstvo.rs. Visoke bele MDF lajsne za savremene enterijere, vrhunskog kvaliteta. Alu-Dekor .:. Beograd .:. Srbija .:. Garnisne .:. Garnišne .:. Lajsne .:. Alu Lajsne .:. Alu Profili .:. Aluminiumske lajsne .:. PVC garnisne .:. Alu garnisne .:. Podprozorkse daske .:. Sobna vrata .:. PVC lajsne. Color Servic, Farbanje starog namestaja, Restauracija starog namestaja. Gipsani Radovi. Vrata sa prorezom za staklo. Metalna vrata, sigurnosna vrata, protivprovalna vrata. Sigurnosna i protivprovalna vrata "INPROS".

Metalna vrata, sigurnosna vrata, protivprovalna vrata

Sigurno i trajno rešenje za ulazna vrata ! SIGURNOSNA VRATA 4 U 1 - rešenje za ulazna vrata Samo su neki pojedinci u svakom vremenu, bilo ono dobro ili loše, znali zaštiti svoj dom i svoju imovinu od krađe, provale, vremenskih nepogoda atmosferskih uticaja, prenošenja požara, zaštite intime stanovanja. Uvek su ta ulaganja bila neznatna u odnosu na pruženu sigurnost i miran san, a današnja povoljna cena i nadgrađeni kvalitet omogućuju masovniju primenu.

Sigurnosna vrata. Alu vrata,PVC vrata,Ulazna vrata,Ulazna vrata cene,Konstrukta doo,Beograd. Nalazite se ovde: Proizvodi >> Vrata Aluminijumska vrata Aluminijumska vrata su odlično rešenje za poslovne objekte, lokale i stambene objekte.

Alu vrata,PVC vrata,Ulazna vrata,Ulazna vrata cene,Konstrukta doo,Beograd

Čvrsitna aluminijuma daje ovim vratima sigurnost i izdržljivost. Kupcima je dostupan veliki izbor ispuna i načina zaključavanja. Mogućnost kombinacije ispuna i ramova ispuniće estetske zahteve svakog kupca. Sobna vrata cene. Kuća stolarije izrađuje kvalitetna sobna vrata za opremanje unutrašnjeg prostora.

Sobna vrata cene

Imamo veliki izbor modela kako za kućne tako i za poslovne prostore. Vratna krila se izrađuju u više varijanti završnih obloga. Kreveti na sprat - MC Nameštaj od drveta. Moguća je izrada kreveta i u vanstandardnim dimenzijama.

Kreveti na sprat - MC Nameštaj od drveta

Kreveti od punog drveta se rade najčešće od parene bukve, ali je moguća upotreba i drugih vrsta drveta, poput jasena, hrasta i dr. U svaki od ponuđenih modela mogu se ugraditi fioke, po dužini ili širini kreveta kako bi se na najbolji način iskoristio prostor ispod kreveta. Takođe, svaki od modela je moguće prilagoditi potrebama kupca, a postoji mogućnost da se krevet napravi i na osnovu nacrta. U ponudi je veliki izbor boja, pa ćete sigurno moći izabrati neku koja će se savršeno uklopiti u Vaš ambijent. Projekti - Kuhinje po meri Beograd. Industrijska zona bb, 22 330 Nova Pazova, Srbija. Euro Desing 70 mm – sistem za zahteve u izgradnji namenskih objekata Euro-Design 70 nudi najbolje preduslove za primenu kod izgradnje namenskih objekata.

Industrijska zona bb, 22 330 Nova Pazova, Srbija

Uz dokazane REHAU standarde kvaliteta Euro-Design 70 je ekonomičan prozorski sistem. Mnogobrojni oblici, boje i dizajnerska krila otvaraju mnoštvo mogućnosti u kreiranju izgleda. Karakteristike: • dubina ugradnje: 70 mm • broj komora: 5 komora • toplotna izolacija: • Uf = 1,3 W/m²K (Euro-Design 70 standardno ojačanje) • Uf = 1,2 W/m²K (Euro-Design 70 plus sa termički odvojenim ojačanjem) • zvučna izolacija: do Rw,P= 45 dB • protivprovalna zaštita: do klase otpornosti 2 (ENV 1627) • propusnost vazduha: klasa 4 prema EN 12207 • zaptivanje na udare kiše: do klase 9A prema EN 12208. Beohram - PVC STOLARIJA, PVC PROZORI, PVC VRATA, ROLETNE, SOBNA VRATA, PVC OGRADE, KOMARNICI. Balkonska i terasna vrata. Dupla balkonska vrata. Balkonska vrata dvokrilna. A.M.A. Group d.o.o. - Sobna vrata folija: Orah, Tresnja, Hrast, Bukva, Tamna tresnja, Beli hrast. Sobna Vrata - unutrasanja sobna vrata – Beograd - Prodaja - Cene.

Pvc stolarija. Ukoliko imate dileme u čemu su prednosti PVC stolarije u odnosu na klasičnu (drvenu) stolariju i druge vrste stolarije (aluminijumska, kombinovana itd) pokušaćemo to da objasnimo u sledećih nekoliko činjenica: Ova vrsta stolarije proizvodi se od Polivinil hlorida (C2H3Cl)x ili skraćeno PVC koja se zbog svoje prilagodljivosti i niske cene koristi u razne svrhe.

Pvc stolarija

S obzirom da se radi o veštačkom materijalu, ne eksploatišu se prirodna šumska bogatstva pri izradi stolarije. Ovaj materijal se može u potpunosti reciklirati. PVC stolarija pruža odličnu toplotnu izolaciju i tako stvara značajnu uštedu na troškovima grejanja. Toplotna izolacija odnosno prolaz toplote kroz površinu meri se u Watima po po kvadratnom metru Kelvina. Uobičajena toplotna provodljivost prozora iznosi Uw = 1,3 W/m² K ili manje. Sledeći bitan faktor kod stolarije jeste njena zvučna izolacija. Lakoća obrade i konstrukcije, lako se uklapaju u svaki ambijent. Sobna unutrasnja drvena vrata - Rakovica, Banjica. Unutrašnja vrata ako se opredelimo za drvena imamo mogucnost i da njima oplemenimo unutrašnji enterijer.

Sobna unutrasnja drvena vrata - Rakovica, Banjica

Drvena sobna vrata daju toplinu i prirodni osecaj u domu.Izradjena su od drveta, prirodnog izgleda i oplemenjuju prostor. Drvo je prirodan materijal, ekološki čist, koji je dobar izolator kako zvučni tako i toplotni, a lepo se uklapa u svaki enterijer. Ukoliko se pravilno odrzavaju vrta mogu trajati decenijama. Stolarija GOD, PVC stolarija - REHAU, PVC sa teksturom drvenih dezena. PVC prozori sa teksturom drveta na sebi odlikuju se izuzetnom verodostojnoscu drvenog masiva.

Stolarija GOD, PVC stolarija - REHAU, PVC sa teksturom drvenih dezena

U ponudi je nekoliko dezena koji se nalaze na lageru repromaterijala, dok su ostali dezeni iz palete dostupni posebnim narucivanjem sa lagera u Nemackoj . Uz sve poznate karakteristike koje inace poseduju REHAU PVC prozori ova grupa proizvoda odlikuje se izuzetnim vizuelnim efektom, cime se modernom tehnologijom vraca izgled drveta kao neprevazidjen detalj enterijera i eksterijera .

Folije kojima su oblozeni profili nasih prozora su renomiranog nemackog proizvodjaca RENOLIT . Osim prestiznog izgleda odlikuje je trajnost i UV stabilnost, sto cini preduslov dugogodisnje eksploatacije . U opremi nasih prozora u prilici smo da Vam ponudimo roletne i vodjice roletni istih dezena .Sve roletne moguce je pored standardnog mehanizma po zelji kupca opremiti ih i elektromotorima sto sigurnost i konfor stanovanja podize na zavidan nivo.

PVC Višekrilna balkonska vrata. Vrata su bitan element svakog doma, i u estetskom i u funkcionalnom smislu.

Posebnu pažnju treba posvetiti odabiru ulaznih i balkonskih vrata. Pored toga što treba da se uklope u dizajn kuće ili stana, moraju da obezbede toplotnu i zvučnu izolaciju, i da osiguraju bezbednost vašeg doma. Za vrata koja izlaze na terasu ili dvorište, birajte ona vrata koja su cela u staklu. Na taj način obezbedićete dodatno prirodno osvetljenje za vaš prostor. U zavisnosti od prostora kojim raspolažete, vaših želja i finansijskih mogućnosti, ovo su neke od varijanti balkonskih vrata koje možete da ugradite. Balkonska vrata.