background preloader

Lakás felújítás

Facebook Twitter

PJÄTTERYD Kép. 2-ontapados-magnestabla-szettben-p400090188. Szín: Fekete Méret: Egyenként kb. 50 x 35 cmKréta hossza egyenként kb. 8 cm.

2-ontapados-magnestabla-szettben-p400090188

JUB d.o.o. The rainbow rug - Sew Liberated. Horgolt szőnyeg pólókból - Színes Ötletek Blog. Szőnyegkészítés régi pólóból házilag - Színes Ötletek Blog. Ez a téma nem ismeretlen teljesen itt a blogon, hiszen korábban már mutattam nektek hasonlókat.

Szőnyegkészítés régi pólóból házilag - Színes Ötletek Blog

Most ez lett lett az aktuális kedvencem, mert ebben a kicsit borongós időben olyan nagy kedvvel állnék neki legyártani, a színei meg oly vidámak, máris mosolyt csaltak az arcomra. Gondolom, azért sokatokban felmerül a kérdés, hogy maga az alapanyag hogyan készül. Nem véletlenül, mert sok helyen találkozhattok a pólófonallal, mint alapanyaggal, az elkészítése pedig igazán nem bonyolult. Hogyan készül a pólófonal? - Színes Ötletek Blog. Sok helyen találkozhattok a pólófonallal, ha valamilyen újrahasznosítós-varrós-fonós ötletet olvastok.

Hogyan készül a pólófonal? - Színes Ötletek Blog

Jó-jó, de tulajdonképpen mi is az? És persze hogyan készül? Ma ennek járunk utána, holnap pedig sorra veszem, hogy mi mindent készíthettek belőle. Pólófonalat bármilyen elnyűtt, régi darabból készíthettek, de legjobbak a varrás nélküli darabok, mert ezekből sokkal hosszabb csíkot lehet szabni. Nézzük ezt a verziót. Alfombra Artesanal Lotte – Ekoestilo. Mrs Yarnart: Granny mandala. Új helyet találtam a kézimunkázáshoz: a hálószoba egyik sarkában, egy kanapén, közel az ablakhoz és a fűtőtesthez vackoltam be magam.

Mrs Yarnart: Granny mandala

Aztán kötögetés közben gondolatban megpróbáltam egy kicsit átrendezni a szobát. Adott a két ajtó, két ablak és a cserépkályha; szóval olyan nagy bútortologatásról szó sem lehet. Maradnak az apróságok: új párnák, függönyök, takarók, esetleg egy új szőnyeg… Aztán végül egy terítőt készítettem, pedig eddig nem is volt ilyesmi a kanapé melletti asztalkán.

És most határozottan elégedett vagyok az eredménnyel! A mintát a Crochet with Raymond blogon találtam. Miaou: As promised, the recycled rug tutorial! Kucorgó ÖKORGANIZÁCIÓ: Trükk, hogy miként ne csússzon a szőnyeg. Braided Rag Rug. Szivárványos kerek horgolt szőnyeg Lizának (Molylepke) - Meska.hu. Szivárványos kerek horgolt szőnyeg Lizának leírása A szőnyeget Lizának átalakítás alatt!

szivárványos kerek horgolt szőnyeg Lizának (Molylepke) - Meska.hu

Neki van lefoglalva.!!! Kucorgó ÖKORGANIZÁCIÓ: Amikor kerek (alattunk) a világ - avagy csináld magad szőnyegek. Most lehull a lepel!

Kucorgó ÖKORGANIZÁCIÓ: Amikor kerek (alattunk) a világ - avagy csináld magad szőnyegek

Elárulom, hogy mire kellett volna a 100 méter kötél (azóta tudom, hogy még többre lett volna szükség). Igen, volna, mert végül lemondtam róla. Azt a fránya kenderkötelet sem adják olcsón. Újrahasznosított horgolt fonalszőnyegek. Csináld magad: Horgolt szőnyeg horgolótű nélkül. B.Q. Kft. Bútorszerelvény. Tekercsek - SZIGETELÉSHEZ - ParafaShop. Parafa tekercs több méretben - KIEGÉSZÍTŐK - Unic Spot Webáruház. Lyukacsos - Keresés a Termékek Között - ÁRAZÓGÉP - CÍMKE - Árazástechnika Kft. KAMPÓ lyukacsos falhoz T alakú ártartóval / 6 mm huzalátmérő / 400 mm hosszú - ÁRAZÓGÉP - CÍMKE - Árazástechnika Kft. A mindentudó lyukacsos tábla - Boltberendező Blog.

Nem ragozom túl.

A mindentudó lyukacsos tábla - Boltberendező Blog

Korábbi bejegyzésekben is fel-fel bukkant már, de azt hiszem joggal, megérdemel egy külön posztot is. Miért? Mert multifunkcionális, menő, mai. A hét műtárgya: perforált fal - Furdancs Blog. Rend a lelke mindennek. www.woodworkersworkshop.com Szerszámosműhelyek, garázsok, munkahelyek és kiállítások egyik legnépszerűbb szerszámtároló eszköze a perforált lemez.

A hét műtárgya: perforált fal - Furdancs Blog

Perforált fali akasztó „Variant I” Peg Board Display & Storage Stand – George and Willy.