background preloader

Holiday

Facebook Twitter

Tiberina Apartment (Olaszország Róma) Ipolyerdő. Királyháza Felső. A Börzsöny szívében a Kemence patak völgyében az egykori királyi vadászterületen gyönyörű vadászház a Királyháza Felső.

Királyháza Felső

Treehouses Noszvaj, Noszvaj szállás, lombházak, extrém szállás. Történetünk. Szívünk szerint mindketten igazi csavargók vagyunk.

Történetünk

Útjaink is akkor találkoztak, amikor éppen izzó kóborlási vágyunkat próbáltuk kielégíteni. Ártatlan csevegésnek indult s egy életre szóló utazás lett belőle. Ennek egy részét már azzal töltöttük, hogy széles e világban ráleljünk a nekünk tetsző helyre. Meg is találtuk a Paradicsomot, de nem valami távoli helyen, hanem Gábor hazájában, Magyarországon. Egy nyári délután bukkantunk a Sárga Házra. Naphegy vendégház - Zebegény. Snowdog.ch. Flumserberg - Dog sledding adventures. Pilisi Parkerdő Zrt. A nonprofit, másfél évvel ezelőtt született Mozgó Piac Programot önkéntesek álmodták meg.

Pilisi Parkerdő Zrt.

A tudatos fogyasztást és a természetes eredetű élelmiszereket népszerűsítő, az ökológiai lábnyomunk méretét csökkentő kezdeményezés eddigi is különleges helyszíneken bukkant fel (irodaházakban, plázákban, állatkertekben), erdőszélen először 2015. június 7-én szervezték meg, nagy sikerrel: közel 20 árus kínálta a portékáját a csaknem 300 látogatónak. A havi rendszerességgel, vasárnaponként lebonyolított Erdei Piac helyszínéül a Budakeszi és Telki között található Hideg-völgyi erdészlak parkjára esett a választás, melynek felújítását a Pilisi Parkerdő Zrt. 2014 októberében fejezte be, a látogatók rendelkezésére bocsátva a megszépített erdei pihenőhelyet és parkolót. Pilisi Parkerdő Zrt. 20 Fantastic Tropical Beaches to Visit – Mega Bored. A picturesque tropical beach as a winter getaway makes for a smart vacation idea.

20 Fantastic Tropical Beaches to Visit – Mega Bored

Imagine frolicking in one of the world’s most spectacular warm-climate beaches as you wait away the passing of the cold months. Here are 20 of the world’s great tropical beaches to consider as your holiday vacation destination. 1. Bamboo Island Beach, Thailand Thailand is one of the first countries that come to mind when it comes to gorgeous beaches! Located in Phuket, the natural beauty of Bamboo Island Beach is protected thanks to its status of National Park. Natura Hill Zebegény. Birdsong Hotel Zalaszentlászló. Montem Vendégház. Babérliget - Polány. 059 85 Vysoké Tatry-Štrbské Pleso, Slovakia. Duna mentén Passau-Bécs - a klasszikus.

Vuelos Baratos desde 10€ Penzión Skalná Ruža Gemerská Horka. A Kövirózsa panzió a Szlovák Karszt Nemzeti park kapujában található, Az UNESCO világörögség részét képező barlangok és számos műemlék közvetlen közelségében.

Penzión Skalná Ruža Gemerská Horka

Vendégeink meglátogathatják Krasznahorka büszke várát, az Andrássy kastélyt Betlérben, kirándulhatnak a csetneki gótikus templomhoz, a süvetei körtemplomhoz, ellátogathatnak Rozsnyóra, vagy Gömörország bölcsőjébe, Sajógömörre. A közelben 6 barlang is található: domicai, aggteleki, várhosszúréti, gombaszögi csepkőbarlangok, az ochtinai aragonitbarlang, valamint a dobsinai jégbarlang. Mind a hat része az Unesco világörökségének. A Kövirózsa panzió egyben turista központ is. Sziget Vendégház Kőszeg. Akácos Vendégház Kőszeg. Bejelentkezés 14:00 órától Kijelentkezés 10:00 óráig Beszélt nyelvek.

Akácos Vendégház Kőszeg

KERCA BIO FARM. The Sanctuary Thailand, love journey retreat workshop. Davos travel guide. Mackólak és környéke ‹ Mackólak. Erdei Étterem és Panzió. Környezettudatos szálláshely és étterem. Ökoszállások Magyarországon. Jó hír a környezettudatos életmód híveinek, hogy Magyarországon is egyre több ökoszálláshely létezik.

Ökoszállások Magyarországon

Korábban már írtam nektek amerikai és thaiföldi biohotelről is, most pedig tíz magyarországi ökoportát mutatok be, egyelőre csak a Dél-Dunántúlról. Az öko szálláshelyek jellemzői: minden tekintetben óvják, védik a környezetet,előnyben részesítik a víz- és energiatakarékos megoldásokat,a hulladékokat is újrahasznosítják,a falusi hagyományokat, termelési eljárásokat továbbörökítik és bemutatják a vendégeiknek,ismerik a környék természeti kincseit, értékeit, amit örömmel ajánlanak a kikapcsolódni vágyóknak.

KörnyezettudatosÉlet.hu. A Bakony közepén egy kis eldugott völgyben található Bakonybél település és a Főnix Vendégház is.

KörnyezettudatosÉlet.hu

A tornácos parasztház 2013-ban minden igényt kielégítően fel lett újítva. A kertben a gépkocsival érkezőket zárt parkolási lehetőség fogadja. Az udvaron hinta, homokozó található, a hatalmas füves terület pedig alkalmas focizásra, illetve tollaslabdázáshoz is. Bakonybél Főnix vendégház. Öko szálláshelyek Magyarországon. A környezettudatos emberek számára fontos az, hogy amikor nyaralni mennek, akkor is olyan helyen tegyék ezt, ahol környezetbarát módon működik a vendégfogadó is.

Öko szálláshelyek Magyarországon

A természet szépsége iránt érdeklődődést mutató, tudást és e mellé élményt is szerző családok igényeit hivatottak kielégíteni az ökoporták. Az öko szálláshelyek jellemzői: minden tekintetben óvják, védik a környezetet,előnyben részesítik a víz- és energiatakarékos megoldásokat,a hulladékokat is újrahasznosítják,a falusi hagyományokat, termelési eljárásokat továbbörökítik és bemutatják a vendégeiknek,ismerik a környék természeti kincseit, értékeit, amit örömmel ajánlanak a kikapcsolódni vágyóknak. Az öko szálláshelyek népszerűsége napról-napra nő. Alexandra Vendégház - Kutyabarát szállások - hotelek, panziók, vendégházak. A Dunakanyar festői szépségű kirándulóhelyén, a fővárostól egy órányira, kiváló megközelíthetőségű üdülőhely, amely mind a négy évszakban gazdag sport- és szabadidő kínálatot nyújt az idelátogatóknak.

Alexandra Vendégház - Kutyabarát szállások - hotelek, panziók, vendégházak

A vendégház Pilismarót Dunaparti üdülőövezetében található a kisközségtől 3 km-re. Adottságainak köszönhetően egész évben nagyszerű kikapcsolódási lehetőséget kínál az egy hétvégére vagy hosszabb vakációra érkezőknek, de kíválóan alkalmas tanfolyamok, továbbképzések, üzleti tréningek és rendezvények lebonyolítására is. Rome2rio: discover how to get anywhere. Ökoszállások Magyarországon. Kutyabarát szállások - hotelek, panziók, vendégházak. Öko szálláshelyek Magyarországon. Reviews of Hotels, Flights and Vacation Rentals - TripAdvisor. Cheap flights - Search and Compare Flights with Momondo. Cheap flights, hotels and package holidays deals - eDreams. KAYAK - Cheap Flights, Hotels, Airline Tickets, Cheap Tickets, Cheap Travel Deals - Compare Hundreds of Travel Sites At Once.

Troll Wall. Lowcost Airport Transfers by Bus. Személyszállítás, reptéri transzfer - Utazzon kényelemben! Terravision - Google keresés. Plitvicei tavak. A Plitvicei tavak (horvátul Plitvička jezera) Európa és talán a világ egyik legszebb természeti látványossága. Horvátország 7 nemzeti parkja közül a legjelentősebb a Plitvicei tavak vidéke, mely a Male Kapele és Plješevice hegyvonulatainak találkozásánál fekszik. A 16, egymással összefüggő tó közel 100 kisebb-nagyobb vízeséssel kapcsolódik egymáshoz. Világutazó. Dombház Üdülőpark és Öko-turisztikai Központ.