background preloader

Asthma

Facebook Twitter

BIOPTRON LÁMPA BÉRLÉS BIOPTRON LÁMPA KÖLCSÖNZÉS BIOPTRON LÁMPA BÉRLÉS BIOPTRON LÁMPA KÖLCSÖNZÉS - G-Portál. A Bioptron kezelés - A polarizált fény hatásai Egyre inkább tudatosul az emberekben, hogy a kémiai gyógyszerek mellékhatási, valamint az operációk erőteljes beavatkozásai milyen hatással vannak testünkre, egyre többen vannak, akik biztosabb módot keresnek arra, hogy megszabaduljanak betegségeiktől.

BIOPTRON LÁMPA BÉRLÉS BIOPTRON LÁMPA KÖLCSÖNZÉS BIOPTRON LÁMPA BÉRLÉS BIOPTRON LÁMPA KÖLCSÖNZÉS - G-Portál

A Bioptron lámpa, amely a kis teljesítményű lézerhez hasonlóan eredményes volt a hámhiányok gyógyításában, alig egy évtizedes múltra tekinthet vissza. A napjainkban már világszabadalomként bevezetett Evolite (Bioptron) lámpa egy munkahipotézisből indult világhódító útjára. A feltételezés lényege: a kis teljesítményű lézerfény hatékony komponensét elő lehet állítani egy annál sokkal egyszerűbb - ezért olcsóbb, így az átlagember számára is hozzáférhető - berendezéssel, a széles spektrális tartományban polarizált fényt kibocsátó lámpával. A Magyarországon gyártott, polarizált fényt kibocsátó lámpa neve Evolite. A BIOPTRON fény nem tartalmaz UV-sugarakat! Felhasználóbarát, nem gyógyszeres terápia.

Zepter - Bioptron. Tudomány és kutatás Évek tapasztalata és kutatási eredményei bebizonyították a BIOPTRON Fényterápiás Rendszer pozitív hatásait, ami az orvoslás számos területén széles körű alkalmazáshoz vezetett.

Zepter - Bioptron

A BIOPTRON AG tudományos kutatócsoportja folyamatosan együttműködik számos nemzetközi szakértővel, kutatóval és orvossal, akikkel a BIOPTRON Fényterápia jellemzőit és hatékonyságát vizsgálják. Tudományos szakirodalom Ma már világszerte elismerik a BIOPTRON fényterápia készülékmegelőzésben, terápiában és rehabilitációban nyújtott eredményeit. Alapkutatás [1] T.Kubasova, M.Horvath, K. . [2] M.Fenyö, J.Mandl and A.Falus: A lineárisan polarizált fény ellentétes hatása az emberi B limfoid sejtvonalban lévő interleukin-6 bioszintézisére és a perifériás humán monocitákra (Opposite effect of linearly polarized light on biosynthesis of interleukin-6 in a human B lymphoid cell line and peripheral human monocytes). Sebgyógyulás [12] Colic MM, Vidojkovic N, Jovanovic M, Lazovic G. Egyre több az influenzás beteg A megelőzésben segíthet a Sensolite polarizáltfény-terápiás fényágy. Kozmetikánkban november 3-án Kleanthous nyílt napot tartunk!

Egyre több az influenzás beteg A megelőzésben segíthet a Sensolite polarizáltfény-terápiás fényágy

Kleanthous Sono Beauty Lifting kúrával bőre biológiailag 5-7 évet fiatalodik, kés és injekciók nélkül, fájdalommentesen. A 6 alkalmas fiatalító kúra, melyet 2 hét alatt végzünk el, az arc-kéz és nyak-dekoltázs területére terjed ki. Nyílt napunkon mindenféle kötelezettség nélkül fél áron próbálható ki a Sono Beauty kezelés és 40.000 Ft kedvezménnyel vásárolható meg a 6 alkalmas arcfiatalító kúra! Bővebben: A hideg időjárás miatt késik az allergiaszezon, de a sok csapadék miatt több lehet a tavasszal megjelenő fűfélékből, amely jelentős terhet jelent majd az allergiások számára – közölte a napokban az Országos Környezetegészségügyi Intézet főigazgató-helyettese.

Az érdeklődők folyamatosan növekedő száma alapján kijelenthető, hogy egyre többen keresnek kiegészítő terápiát az allergiás tünetek enyhítésére vagy kiküszöbölésére. Felső légúti betegségek – Sensolite. Immunerősítés gyermekeknek és felnőtteknek* Kérjük, mielőtt tovább olvasna, mindenképpen olvassa el felhasználói útmutatónkat!

Felső légúti betegségek – Sensolite

Nagyon sok olyan kisgyermek van, akinél az ősz beköszöntével, az iskolai tanítás és az óvoda kezdetével elindulnak a felső légúti problémák, a nátha, orrdugulás, középfül-gyulladás, arcüreggyulladás, majd a leszivárgó váladéknak köszönhetően rövidesen a torok és a hörgők is begyulladnak. Jön a hurutos, esetenként száraz köhögés, rossz esetben a tüdőgyulladás, melynek igen súlyos szövődményei lehetnek. Az orvos gondolkodásmódjától függően korábban, vagy később a folyamat valamelyik lépcsőfokánál elkezdődik az antibiotikumos kezelés, melynek mennyiségét és adásának sűrűségét minden szülő és minden orvos minimalizálni szeretné. És ez a szinte folyamatos betegeskedés könnyen elhúzódhat a tavaszi hónapok közepéig. Nos, a polarizáltfény-terápia ezeken a gondokon tud segíteni. Rendszeres Sensolite kezeléssel meg lehet előzni a felső légúti fertőzéseket.

I. II. III. Cordyceps 750 mg 90 vcaps. NOW Cordyceps 750mg 90db A Cordyceps sinensis (kínai hernyógomba) a tömlősgombák családjába tartozik.

Cordyceps 750 mg 90 vcaps

Kína és Tibet 3000 méter tengerszint feletti régióinak hideg, havas és mocsaras területein tenyészik. Ismerete és használata Kínában 3000 évre tekint vissza. A gomba és a micélium massza legfontosabb hatóanyagai a poliszacharidok. A gomba poliszacharidok segítik a szervezet megerősödését, antioxidáns hatásuknál fogva támogatják az immunrendszert.

Összetevők: Cordyceps sinensis micélium, kapszula (cellulóz), tömegnövelő szer (cellulóz), csomósodás gátló (növényi magnézium-sztearát) Felhasználási javaslat: naponta 2 kapszula fogyasztása ajánlott. Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget! A napi adag 1500 mg gomba micéliumot tartalmaz. Figyelmeztetés: a termék fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes táplálkozást és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tartandó! Minőségét megőrzi: a dobozon jelzett hónap végéig Tárolás: száraz, hűvös helyen Gyártó: NOW Foods, USA.