background preloader

GTD

Facebook Twitter

Moleskine Notebook Plain Large. Moleskine Notebook Ruled Pocket. 1:1 Boekje. Het slimme alternatief voor e-mail. Soms kost het schrijven van een e-mail meer tijd dan het onderwerp in levenden lijve te bespreken. Dit zie je in de praktijk vaak terug in de vorm van onnodige ping-pongmaildiscussies. Parker Jotter Steel - balpen. Stabilo Navigator Markeerstift - set van 5 stuks. Lichtgewicht A-Z Sorteermap - voor A4 formaat. Deze lichtgewicht A-Z sorteermap kun je gebruiken als een handig mobiel actiearchief waarover je kunt lezen in het boek 'Slimmer Werken met het Kantoor in je Tas'.

Documenten, aantekeningen en ander papierwerk dat je op een later moment nodig hebt voor bepaalde acties en afspraken, geef je met deze sorteermap razendsnel een tijdelijke plaats. Deze handige sorteermap helpt je bij het creeren van overzicht en voorkomt chaos en zoeken naar documenten in je mobiele kantoor. Dit product kan tegen lage kosten bezorgd worden via brievenbuspost. IN-Map - A5 formaat. Waar bewaar je in je auto losse tankbonnetjes en papierwerk waar je later nog iets mee moet doen?

Met deze klein formaat IN-map verlos je jezelf van losse rondslingerende bonnetjes en papierwerk in je auto. Verzamel alle papierwerk in je auto eenvoudig op een vaste plaats met behulp van deze klein formaat afsluitbare plastic IN-map. In het boek 'Slimmer Werken met het Kantoor in je Tas' lees je hoe je een IN-map slim kunt gebruiken als onderdeel van een lichtgewicht Time-Managementsysteem. Deze map is geschikt voor papieren van maximaal A5 formaat. Dit product kan tegen lage kosten bezorgd worden via brievenbuspost.

IN-Map - A4 formaat. Gebruik jij je tas ook als een grote verzamelplaats voor papieren waar je later nog iets mee moet doen? Waarschijnlijk kom je een keer in de zoveel tijd tot de conclusie dat je tas nu toch welheel zwaar is, en dat er maar eens gekeken moet worden wat eruit kan. Herkenbaar? Om jezelf te verlossen van het "overvolletassyndroom" is het goed om het probleem aan te pakken bij de bron: nieuw papierwerk. Verzamel nieuw papierwerk waar je nog iets mee moet doen (visitekaartjes, aantekeningen, brochures, formulieren etcetera) eenvoudig op een vaste plaats in je tas met deze afsluitbare plastic IN-map. In het boek 'Slimmer Werken met het Kantoor in je Tas' lees je hoe je deze IN-map slim kunt gebruiken als onderdeel van een lichtgewicht timemanagementsysteem.