background preloader

Confinaments.Alumnat nouvingut

Facebook Twitter

Orientacions per reforçar el vincle amb les famílies en temps de covid. Recursos per dissenyar activitats amb la covid 19. Confinament Educació en valors, Educació física i plástica. by Mestres Quart on Genially. Valors, Educació física, Llengua i plàstica,Propostes de confinament...

Confinament Educació en valors, Educació física i plástica. by Mestres Quart on Genially

,INICIAR,Silvia Nieto,INTRODUCCIÓ,Durant els dies de recolliment a casa tenim una gran oportunitat: aprofitar per parar, observar dins nostre, trobar sentit a tot el que es mou a fora i tot el que es remou en el que sentim.També podrem compartir, agrair al món la solidaritat i fer xarxa, crear i gaudir fins i tot en la soledat.Potser t’estàs preguntant quin sentit té tot el que estem vivint...intentarem donar-te algunes eines per poder passar millor aquests dies.

Durant aquesta setmana tindràs l’oportunitat de treballar sentiments i emocions.Entendrequè ens passa emocionalment aquests dies i reflexionar sobre nosaltres mateixos. També tindràs l’oportunitat de crear, deixar anar la teva creativitat i fer algun materialpensant en les persones que estimes. j35 1magnet vincle201020. Documents traduïts a altres idiomes. Departament d'Educació. Enllaços comunicació famílies. 200522 dossier alumnat nouvingut. Recomanacions per a l’organització de les aules d’acollida en el marc de la pandèmia per COVID-19. L’inici d’aquest nou curs té unes característiques extraordinàries a causa de la pandèmia per la COVID-19.

Recomanacions per a l’organització de les aules d’acollida en el marc de la pandèmia per COVID-19

Per la socialització que representen les escoles, així com per la necessitat de no interrompre la formació de milers d’alumnes, el Departament d’Educació ha elaborat un Pla d’actuació que estableix les bases per tal que el curs 2020-2021 es pugui reprendre amb les màximes garanties, buscant l’equilibri entre protecció de la salut de les persones als centres educatius, la gestió correcta de la pandèmia i el dret de tots els infants i joves a una educació de qualitat. Recordeu que també podeu comptar amb l’assessorament de l’equip LIC del vostre Servei Educatiu. Historia social - Evitar el contagio por Coronavirus al llegar a casa.

AVALUACIÓ DE L'ALUMNAT NOUVINGUT DURANT LA CRISI DE LA COVID-19 by mvila77 on Genially. EQUIP LIC CATALUNYA CENTRAL,L’avaluació de l’alumnatnouvingut durant la crisi de la COVID-19,,Totes i tots tenim necessitats especials en el nostre procés de creixement.

AVALUACIÓ DE L'ALUMNAT NOUVINGUT DURANT LA CRISI DE LA COVID-19 by mvila77 on Genially

Les diverses metodologies educatives han de permetre que cada persona pugui trobar el seu itinerari particular per a desenvolupar el seu procés d’aprenentatge. SALVEM ELS JJOO. CONFINAMENT I CONVIVÈNCIA-Recursos per a les famílies-àudios multilíngües (Ajuntament de Mataró) Durant el confinament, ens podem trobar situacions de conflicte, que creen malestar i afecten a la convivència a casa.

CONFINAMENT I CONVIVÈNCIA-Recursos per a les famílies-àudios multilíngües (Ajuntament de Mataró)

Per afrontar-les, des del Servei de Mediació Ciutadana valorem que tenir una bona comunicació és essencial. En aquest sentit, a continuació us facilitem una sèries de documents (també en versió àudio), que poden ajudar a millorar la comunicació a casa entre les nostres famílies i, conseqüentment, millorar la nostra convivència. Des del Servei de Mediació ajudem a la gestió col·laborativa i pacífica dels conflictes. En concret, ens podeu contactar per abordar els següents tipus de conflictes: Comunitari i veïnal: convivència, sorolls, malentesos, neteja...Espais públics: places, carrers, equipaments...Entre entitats i associacionsEn l'àmbit escolarFamiliars: parelles, relacions pares i fills, germans...Qualsevol altre desacord entre persones Dades de contacte del Servei de Mediació: Telèfon: 93 702 28 07 Correu electrònic: lnadal@ajmataro.cat.

AUDIOS MULTILÍNGÜES - informacions CORONAVIRUS. Jo em quedo a casa! – Cavall Fort. Ei, valents!

Jo em quedo a casa! – Cavall Fort

Com porteu el confinament? Sí, sabem que cansa moltíssim, això de quedar-se taaants dies tancats a casa i no poder sortir al carrer… Però ho hem de fer per a protegir-nos i protegir els altres. No volem que el coronavirus s’escampi! Per tal de fer que aquesta situació tan excepcional sigui una mica més entretinguda, a Cavall Fort i El Tatano hem preparat edicions especials de les revistes per a llegir en línia i un recull d’activitats que podeu anar fent aquests dies. Hi trobareu jocs, manualitats, experiments, receptes de cuina… Us podreu descarregar els pdfs lliurement i fer totes aquestes activitats a casa.

Pareu molta atenció, perquè cada dia penjarem alguna proposta nova! Números especials #joemquedoacasa. PADLET amb recursos CONFINAMENT (ELIC Catalunya Central) Enllaços activitats "Confinament" (ELIC Vallès Occ) Accés a materials del Drive ELIC MVO. Amb usuari Xtec. Què faig, des de casa?