Travels

Facebook Twitter

România.Turistica part 1.

Sweden summer

Iata unde poti petrece Ziua Indragostitilor in Romania - De Ziua Indragostitilor, evadeaza din cotidian si refugiaza-te, impreuna cu iubitul tau, in locatii autohtone pitoresti si relaxante.

Iata unde poti petrece Ziua Indragostitilor in Romania -

Printre numeroasele propueneri de celebrare a iubirii de cuplu, putine se pot compara cu o escapada reusita in doi. Iata care sunt cele mai cautate destinatii din Romania pentru Ziua Indragostitilor si cele mai avantajoase oferte pentru un sejur romantic de Sfantul Valentin. Petrece 5 zile speciale la un hotel de 3 stele din Baile Herculane si redescopera misterul romantic al petrecerilor cu surprize si al unui bal mascat. Cazare la HOTEL FERDINAND 3* Perioada: 13- 17 februarie 2012. Toraja. Louis Hotels, Hotels in Greece, Hotels in Cyprus. 10 lucruri pe care poti sa le faci gratis in Paris. Parisul este, fara indoiala, un oras pe care oricine si-ar dori sa-l viziteze.

10 lucruri pe care poti sa le faci gratis in Paris

Insa multa lume este speriata de preturile mari si de faptul ca Parisul este considerat un oras foarte scump. Tocmai m-am intors dintr-o mica vacanta la Paris, iar bugetul meu a fost atat de limitat incat am incercat sa gasesc cat mai multe variante si lucruri de facut... in mod gratuit, in romanticul oras. Daca ai si tu un buget mic, insa vrei sa te bucuri de ce iti poate oferi "orasul luminilor", iata ce iti propun... 1. Plimba-te pe strazile Parisului, admira arhitectura si oamenii de diverse nationalitati.