background preloader

56246

Facebook Twitter

Inspire Parallax Intro nulled. Adobe After Effects Free Template - Videohive Projects... ?osr=tn&_ga=1.76256982.2111988939. After Efects Archives - Nulled Warez. Inspire Parallax Intro nulled. Stock Footage & Video Effects from VideoHive. Oprogramowanie. The KBMOD Gaming Community. This account has been suspended - pomoc. Podczas przenoszenia bloga na inny serwer pojawiła się informacja, że moje konto zostało zawieszone.

This account has been suspended - pomoc

Jak się później okazało jest wiele przyczyn tego komunikatu. Warto przyjrzeć się temu bliżej bo może zdarzyć się tak, że nasza strona pojawiać się będzie tylko niektórym użytkownikom. Jak wygląda komunikat? This account has been suspended. Either the domain has been overused, or the reseller ran out of resources. Problemy z hostingem. Share This Story, Choose Your Platform! RocketRobotz. Das Portal für Computer und Technik.

Antyweb.pl najlepszy blog o technologiach w Polsce. Google'da Ara. Into Windows. Ortaç DEMİREL. Community. בקשה לקרעים בסגנון: - FXP. Wallpaper de tecnologia. Este album de 'Wallpaper de tecnologia' con 14 fotos e imágenes no tiene descripción.

Wallpaper de tecnologia

Puedes sugerir una descripción de éste álbum y publicar nuevas fotos en él. Indica el motivo para eliminar esta imagen: Google'da Ara. Assembly Programming Language Code Stock Photo - Image: 50939740. Neal Walters. Dreamstime - Download Images for Your Website Free! Stock Photos, Royalty-Free Images & Vectors By Dreamstime. Megapost de como crear juegos faciles y rapidos. Holaaaaa... hoy les traigo un programa para hacer juegos propios!!!!!!

megapost de como crear juegos faciles y rapidos

Game Maker. Game Maker es una herramienta de desarrollo rápido de aplicaciones, basada en un lenguaje de programación interpretado y un paquete de desarrollo de software (SDK) para desarrollar videojuegos, creado por el profesor Mark Overmars en el lenguaje de programación Delphi, y orientado a usuarios novatos o con pocas nociones de programación. El programa es gratuito, aunque existe una versión comercial ampliada con características adicionales. Actualmente se encuentra en su versión 8.0. Overmars liberó la primera versión pública el 15 de noviembre de 1999.

Imagenes: aca les dejo el link aca termina mi post... chau. Ka geeky unlard r. Geeks vs Nord Schema. Geeks and Nerds: a terminological debate. Google'da Ara. Архивач — Архив тредов имиджборд. Архивач — Архив тредов имиджборд. Этот тред для тех, кому за 20, кто проебался с социализацией и понимает, что уже поздно пытаться стать 'душой компании', потому что критический возраст, когда человек должен был общаться со сверстниками и начинать интимные отношения с противоположным поло.

Google G rseller. Preparation of the bar -Semesterstarsparty. Google G rseller. Geeks vs Nord. Geeks. 'Geek' ve 'Nerd' nedir? Ne değildir? Uzun yıllardır Amerikan gençlik kültürüne hakim, ergenlik sürecinde gençlerin sosyal sınıfını belirleyen 2 terim bulunmakta: "Geek" ve "Nerd".

'Geek' ve 'Nerd' nedir? Ne değildir?

Fazla ders çalışıp fazla bilgisayarla ilgilenen, ergenlik sürecinde çoğu gencin ilgisini çekmeyecek konularda fazlasıyla bilgisi olan, genellikle gözlüklü ve çelimsiz bu çocuklara hakaret olarak söylenen "Geek" ve "Nerd", onları itilip kakmak, ilgi alanlarının her daim alay konusu yapmak için yeter de artar sıfatlar haline gelmiş durumda. Türkçede bu kelimelere "Asosyal" ve "İnek" şeklinde (tam olmasa da) karşılıklar bulabiliriz. Peki nedir bu terimler? Kökenleri nedir? İkisi de aynı mıdır? MastersInIt.org sitesinin yaptığı araştırma ve istatistikler, bu iki kelimenin günümüzde gerçekten ifade ettikleri insan tiplerini ortaya koyuluyor. 'Geek'lerin (asosyal) çoğu kendilerini teknoloji danışmanı, teknolojiye ilk adapte olan kişiler, IT çalışanı, işinde başarılı, sosyal anlamda "tuhaf" ve MAC kullanıcıları olarak tanımluyorlar.' Geek Sites. Punto Geek - El punto de encuentro para todo geek.

Bilgisayar Dersleri Web Sitesi. Bilisimzirve.Com. Phpmyadmin servisi içinden veritabanlarımızda bulunan tablolarda arama yapmamız mümkündür.

Bilisimzirve.Com

Bu işlem için hosting kontrol panelimiz üzerinden phpmyadmin sayfasını açıp aşağıdaki adımları uygulamamız yeterlidir; 1-) İlk olarak ekranın sol tarafından arama yapmak istediğimiz veritabınının üstüne bir kere tıklıyoruz. Açılan ekrandan Ara butonuna basıyoruz. 2-) Aranacak kelimeler veya değerler yazan yere aratmak istediğimi kelimeyi yazıyoruz. Tablo içindekiler bölümünden arama yaptırmak istediğimiz tabloyu seçiyoruz. PhpMyAdmin servisinde bu şekilde arama yapabilirsiniz. Php dilinde boş diye bir kavram bulunmamaktadır. Örnek; Php ile ilgili konularımıza devam edeceğiz. Evimize pvc pencere yaptırmaya karar verdik. Aynı o hesap iyi mal iyi para. Pimapen, egepen, adopen, winsa ve fıratpen sektörde en çok duyulmuş olan pvc pencere markalarıdır. Ramiz TAYFUR - Kişisel Blog. Power 100. Power 100 nedir? Power 100, blogların sosyal medya üzerindeki performansını çeşitli algoritmalarla ölçen bir sıralama sistemidir.

‘A’ gazetesi yazar(lar)ı endekste neden yer almıyor? Puanlama yapılırken blogunuzda yer alan, giriş tarihi üzerinden 1 gün geçmiş son 5 postunuzun paylaşım oranlarıyla birlikte blogunuzun Alexa değerleri dikkate alınır. Son blog yazısının üzerinden 3 aydan fazla zaman geçmiş bloglar listede yer alamaz.