background preloader

Marketingbureau's en trainers

Facebook Twitter

Blooming trainingsbureau - bij blooming komt iedereen tot bloei. Trainingsbureau Van Harte & Lingsma - Management Trainingen & Communicatie trainingen. Missie en missie van GOAL trainingen. GOAL staat voor een duidelijk doel hebben, samen met onze opdrachtgevers willen scoren, en dat bereiken met veel enthousiasme en passie voor ons vak.

Missie en missie van GOAL trainingen

We willen onze deelnemers graag laten ontdekken, ervaren en groeien in hun competenties! Onze slogan is dan ook: Deze missie vervullen wij door u te bedienen met verschillende trainingsprogramma's, individuele coaching, workshops en belevingsdagen. Onze visie daarbij is 'Leren door te doen'.

Theorie is daarbij ondergeschikt aan oefenen en feedback. Uw rendement is onze zorg. Tijdens onze trainingen zult u als cursist nieuwe werkvormen ervaren die uw 'leeropbrengst' verbeteren. Zo is GOAL trainingen zelf, net als u, voortdurend aan het veranderen om haar dienstverlening te verbeteren. Dutch Training Professionals. Leiderschapstrainingen. Communicatie, Interactie & Managementvaardigheden (KIM) De leiderschapstraining Communicatie, Interactie & Managementvaardigheden (KIM) is het meest gevolgde leiderschapstraject in Nederland.

Leiderschapstrainingen

Een uniek management development programma voor het midden en hoger management, waar je een carrière lang profijt van zult hebben. Je krijgt inzicht in jouw manier van leidinggeven en leert bewuste keuzes te maken en automatismen te vermijden. Training Invloed & Leiderschap - Blended KIM(NL) De blended training Invloed & Leiderschap is een erg dynamische training, die je verder brengt in je persoonlijk leiderschap en je communicatie-, interactie- en benvloedingsvaardigheden vergroot. 12 dagen (3+3+3+3)5995,-Niveau 2 Aansturen van medewerkers, Resultaten bereiken, Relaties bouwen, Richting geven 18 dagdelen en zelfstudie4995,-Niveau 2 Beïnvloeden, Jezelf leiden, Resultaten bereiken Beïnvloeden, Jezelf leiden, Impact hebben, Relaties bouwen Coachend Leidinggeven Meesterschap in Leiderschap. Wint en bindt de beste medewerkers. Joint Marketing actie: op zoek naar een sales uplift of tailor made promotie? Ook voor kortlopende of tailor made promoties kan joint marketing een effectief middel zijn.

Joint Marketing actie: op zoek naar een sales uplift of tailor made promotie?

Dit noemen wij joint marketing ACTIE. Indien merken elkaar kunnen versterken of een toegevoegde waarde kunnen bieden, brengen wij ze bij elkaar. Zo kunnen we bijvoorbeeld promoties al groter maken door bestaande middelen van de partners in te zetten. Marketing bureau Amsterdam - Actiemarketingbureau. Social media marketingbureau in Amsterdam. Het team - GoudenAnanas.nl. Het Gouden Ananas team bestaat uit diverse professionals.

het team - GoudenAnanas.nl

Afhankelijk van uw vraag schakelen wij de juiste expertises in. Eén aanspreekpunt, één team. Meer weten over de Gouden Ananas? Klik hier, Sayna (eigenaresse) vertelt u alles over het bedrijf. Onze ananasmarketeers®: Sayna: focus & aanpak Mensen omschrijven Sayna als creatief, energie en enthousiast. Zij helpt u bij het aanbrengen van focus en het ondernemen van concrete stappen om doelen te bereiken. Berry: online & vindbaar Mensen omschrijven Berry vaak als iemand met veel humor. Hij is een gepassioneerd online marketeer die gericht is op online resultaat en denkt altijd vanuit de behoefte van de klant.

Marije: visueel & animatie Het visuele ontwerp is in goede handen bij Marije. Dewi: schrijven & verhalen Door de combinatie van marketingkennis en haar tekstschrijf-skills, schrijft Dewi teksten en verhalen die de doelgroepen boeien. Dewi is creatief, werkt snel en is ondernemend. Manuela: onorthodoxe acties Wilt u kennis maken? Firma Giebels. Hét online marketing bureau Wij Denken Altijd 1 Stap Vooruit! Online marketing doelen Er zijn verschillende redenen aan te halen waarom het interessant kan zijn om gebruik te maken van online marketing.

Hét online marketing bureau Wij Denken Altijd 1 Stap Vooruit!

Allereerst kunt u op deze manier natuurlijk rekenen op een verbeterde naamsbekendheid, maar daarnaast worden er ook meer bezoekers gegenereerd en zorgen beide factoren samen voor een stevig groei van uw bedrijfsresultaat. Tot op de dag van vandaag zien veel bedrijven echter nog niet in welk enorm potentieel er schuilgaat in een doorgedreven online marketing strategie en dat is bijzonder jammer. Internet wordt tegenwoordig namelijk steeds vaker gebruikt als hèt medium om informatie op te vragen of producten aan te kopen. Bijgevolg is het voor elke zichzelf respecterende business een absolute must geworden om ook via deze weg hun doelgroep te bereiken. Meer weten over online marketing? Klinkt het principe en het potentieel haalbare resultaat van online marketing voor u als muziek in de oren?  Webtraders Succesvol Online. Deze klanten ervaren al online succes.

 Webtraders Succesvol Online

Onze cases Duurzaam Den Haag Delta Milieu Dutch Business Boosters ViaDierenwinkel The Harbour Club Simonis. Wijze ondernemerslessen speciaal voor jou! Wat een fantastisch jaar was 2014 voor mij!

Wijze ondernemerslessen speciaal voor jou!

Een jaar vol met… uitdagende opdrachten voor boeiende klanten drukbezochte workshops en marketingmiddagen met inspirerende ondernemers interessante inhoudelijke samenwerking* met andere ondernemers en specialisten * een daarvan ga ik binnenkort bekend maken… houd mijn nieuwsbrief hierover in de gaten. En nog vele andere highlights… Dankjewel allemaal hiervoor! 2014 Stond voor mij ook in het teken van (bij)leren, iets wat ik heel belangrijk vind.

Tijdens dit traject blikte ik ook terug op mijn eerste ondernemersjaren. Les 1 Maak plannen en formuleer doelen Deze kennen jullie al van me. Tip: Maak je plannen realistisch maar ook uitdagend! Les 2 Stel prioriteiten Prioriteiten stellen hangt nauw samen met doelen stellen (les 1). Een eenvoudig model van prioriteren is het kwadrantenmodel: urgent-belangrijk. Les 3 Vraag specialisten om advies Je hoeft niet alles zelf te weten, echt niet. Gratis eerste marketingadvies dat je snel terugverdient?