background preloader

Pearltrees

Facebook Twitter

Verkko-opetuksen ja sosiaalisen median perusteet (esitys) + lista some-palveluista | LEHMÄTKIN LENTÄIS. Olin tänään kouluttamassa Oulun aikuiskoulutuskeskuksella (OAKK) verkko-opetusta ja sosiaalista mediaa. Kyse oli Open Päivitys -täydennyskoulutushankkeeseen kuuluvasta koulutuksesta. Kiitokset aktiivisille osallistujille – hyvää keskustelua ja pohdintaa! :) Kirjoittelen myöhemmin lisää Open Päivityksen blogiin, nyt laitan vain nopeasti aineistoja muidenkin nähtäväksi: Avaa esitys SlideSharessa Alla ”pitkä versio” listastani, johon olen kerännyt hyviä netti-/sosiaalisen median palveluita.

Lista on laadittu sosiaalisen median käyttöä aloitteleville, mutta jospa siitä olisi iloa muillekin. Lista suosittelemistani netti-/some-palveluista Tykkää tästä: Tykkää Lataa... Mobiluck - Mobiiliopetusteknologia lukiolaisen arjessa: Opettaja sosiaalisessa mediassa - Pearltrees - 10 vinkkiä opettajalle. Opettajan sukellus sosiaaliseen mediaan: "Löytyi Pearltrees-helmiä! "+ 10 vinkkiä opettajalle Tällä kertaa ajattelin kirjoittaa Pearltrees-ohjelmasta opettajan näkökulmasta. Aloitin ohjelman käytön syysloman aikana (2012) ja olen edelleenkin ihmeissäni sen mahdollisuuksista. Sosiaalisen median maailmaan minut tyrkkäsi lukiomme rehtori Kari Rajala. Aluksi tutustuin Facebookiin ja sain kavereita mm. opettajakollegoistani. Viikon päästä tästä olin jo Twitterissä seuraamassa kaiken maailman keskusteluita ja punomassa henkilökohtaista oppimisverkostoa. Seuraavaksi tein blogikirjoituksen BrainPOP-ohjelmasta Bloggerilla ja upotin Mobiluck-sivustolle myös videota YouTuben kautta.

Pearltrees-ohjelma: Pearltrees Pearltrees.comPearltrees app (iPad, iPhone)Pearltrees app - iTunes Minä ja Pearltrees: BlogikirjoitukseniPearltrees - a collaborative web curation tool HelmipuuniPearltrees.com/tommivilja Pearltrees-juttuja: Pearltrees WikipediassaWikipedia - Pearltrees Pearltrees-videoita: Verkkokuratointi.