background preloader

Kirjoittaminen

Facebook Twitter

Trump harkitsee New York Timesin sulkemista vaalitilaisuuksista. Trump harkitsee New York Timesin sulkemista vaalitilaisuuksista Yhdysvaltain republikaanipuolueen presidenttiehdokas Donald Trump sanoi maanantaina vaalitilaisuudessaan Columbuksessa Ohion osavaltiossa, että hän saattaa estää jatkossa New York Times -lehden pääsyn tilaisuuksiin.

Trump harkitsee New York Timesin sulkemista vaalitilaisuuksista

Asiasta kertoo verkkolehti Politico. Esivaalikampanjansa aikana Trump eväsi pääsyn vaalitilaisuuksiinsa parilta kymmeneltä uutismedialta. Mediaporttikieltoja saivat muun muassa Washington Post, Huffington Post, Buzzfeed, Politico, Univision ja Des Moines Register. Trump ehdotti maanantaina New York Timesille samanlaista porttikieltoa kuin Washington Postille. ”New York Times on niin epäreilu. Varapresidenttiehdokas Mike Pence on sen sijaan yrittänyt sovitella Trumpin kampanjan ja lehdistön välejä. Pencen viimeviikkoiseen vaalitilaisuuteen saapunut Washington Postin toimittaja Jose DelReal joutui tarkastuksen kohteeksi sen jälkeen, kun häntä oli kielletty tuomasta mukanaan puhelinta. Kauniiden ja Rohkeiden jaksojen nimet.

Type & Tell. Millainen on hyvä tiedote? Tiedote on mediaviestinnän perusta.

Millainen on hyvä tiedote?

Parhaimmillaan hyvä tiedote pysäyttää, herättää kiinnostuksen - ja nousee uutiseksi. Millainen sitten on hyvä tiedote? Mikä herättää toimittajan kiinnostuksen, saa hänet tarttumaan aiheeseen ja aloittamaan jutun työstämisen? Voit itse vaikuttaa paljon tiedotteen läpimenoon. Varmista, että tiedotteessasi on seuraavat asiat kunnossa.

Otsikko Napakka, ytimekäs otsikko on koukku itse tiedotteeseen. Uutinen kärkeen Tiedotteessa on oltava uutinen. Muista, että yleisöä tai toimittajaa eniten kiinnostava tieto ei välttämättä ole se sinulle tärkein tieto, jonka itse haluat saada läpi. Toisaalta: muista, että sinulle itsestään selvä tieto voikin muille olla juuri se uutinen. Käytä selkeää kieltä Kirjoita tiedotteesi sellaiseksi, että tekstin voisi julkaista vaikka sellaisenaan. Käytä selkeää kieltä. Älä pelkää käyttää numeroita. Visuaalisuus Pelkkä yrityksen logo ja teksti eivät yksin nosta tiedotetta huomion kohteeksi. Yhteystiedot Ole hyvä, lataa opas:

Pikakurssi tähtitoimittajaksi - ohjeet sarjakuvana. Kirjautuneena saat kaiken irti Ylen palveluista.

Pikakurssi tähtitoimittajaksi - ohjeet sarjakuvana

Tietojen tallentaminen epäonnistui. Yritä hetken kuluttua uudelleen. Loimme sinulle valmiiksi nimimerkin, jolla sinut tunnetaan Ylen palveluissa. Voit ottaa sen käyttöön sellaisenaan tai keksiä uuden. Lähetämme salasanan vaihtolinkin sinulle sähköpostitse Saat pian sähköpostin osoitteeseen Seuraa sähköpostin linkkiä vaihtaaksesi salasanasi. Salasanasi on nyt vaihdettu. Yle Tunnus on aktivoitu. Voit nyt palata takaisin sovellukseen puhelimesi valikosta ja jatkaa sen käyttöä. Saat pian sähköpostin osoitteeseen Seuraa sähköpostin linkkiä aktivoidaksesi Yle Tunnuksesi.

Väärinkäytön estämiseksi haluamme varmistaa, että olet aito käyttäjä. 18 Seductive Writing Tips That'll Leave Your Readers Begging for More. Note from Jon: This is a guest post by Henneke from Enchanting Marketing.

18 Seductive Writing Tips That'll Leave Your Readers Begging for More

Her fabulous new book Blog to Win Business – How to Enchant Readers and Woo Customers is out today. It will make you smile, kick your ass, and massively improve your blog. Download your copy exclusively from Amazon. I highly recommend it. You’re working hard. You share your best tips. But that’s not all. You promote your posts on Facebook and Twitter. But somehow you feel your efforts aren’t paying off.

You want more shares, more comments, more enthusiasm for your blog. 20 asiaa, jotka muistamalla teet täydellisen blogikirjoituksen — Finnish. Markkinoinnin lajeja on niin monia, että niistä kaikista on vaikea pysyä kärryillä.

20 asiaa, jotka muistamalla teet täydellisen blogikirjoituksen — Finnish

Sisältömarkkinointi on kaikessa yksinkertaisuudessaan vaikea markkinoinnin laji. Se ei ole vain kirjoittamista. Kaikki eivät osaa kirjoittaa jotain, mikä puhuttelee suurta määrää lukijoita ja saa nämä jakamaan blogia sosiaalisessa mediassa. Lukijat kaikkoavat hyvin nopeasti, jos heille ei keksi tarpeeksi mielenkiintoista sanottavaa. Blogin on täytettävä tietyt muotoseikat, jotta sisällöt saavat osakseen mahdollisimman paljon huomiota. Muista nämä 20 asiaa kirjoittaessasi seuraavaa blogiasi: 1. Mainonnan isän David Oglivyn mukaan: Otsikon lukee keskimäärin viisi kertaa enemmän ihmisiä kuin itse tekstin.

Otsikon kirjoittaminen on luovuutta vaativa taiteenlaji, sillä hyvä otsikko vangitsee lukijan huomion ja houkuttelee lukemaan koko tekstin. Lyhyesti: Otsikon tulee olla lyhyt, houkutteleva ja mielenkiintoinen. 2. Alaotsikot ovat käteviä, sillä kaikkea sisältöä on mahdotonta mahduttaa otsikkoon. 19 Headline Writing Tips for Viral Blog Posts. It’s easy to let headlines take the back seat in your writing process.

19 Headline Writing Tips for Viral Blog Posts

Headlines can wind up as a quick afterthought, but really should be treated with much more consideration. In fact, your headline is arguably more important than the article itself. After all, who cares how great your blog post is if no one even reads it? Headline writing rules have changed quite a bit since the great online migration Out of all the folks who read your headline, only 20% will read the article copy.

Modern online article headlines are tricky – they need to be SEO keyword friendly, but also should be unique and creative. If you’re like me, your eyeballs encounter nearly a hundred headlines before you’ve finished your first cup of coffee. What makes a killer captivating headline? 1. We’ve talked before about how much readers are mesmerized by lists. Some great list words to get you started: