Byggnadsvård

Facebook Twitter
Nacka Byggnadsvård
Bilder på verkliga kakelugnar Bilder på verkliga kakelugnar Ugn i storkök i Hultsfred {*style:<b>Hej Valter! Tack för din underbara sida! Mitt problem är att min kakelugn inte riktigt klarar av att värma upp det rum den står i.
Mur&Kakel Hantverk AB
Operation Karlstads Stadsmiljöblog | En blog om hur stadsmiljön och kulturmiljön hanteras i Karlstad Operation Karlstads Stadsmiljöblog | En blog om hur stadsmiljön och kulturmiljön hanteras i Karlstad Karlstad Waterfront och Kanalstaden sett från Brygguddens yttre udde. Karlstad Waterfront är namnet på ett nytt, alternativt planförslag för Kvarteret Kanoten i Karlstad, framtaget av en grupp stadsmiljöintresserade personer inom stadsmiljönätverket Operation Karlstad och verksamma inom bl a arkitektur, planering och design. –Vi deltog på kommunens samråd och blev inte direkt imponerade av kommunens eget detaljplaneförslag, berättar Peter Sörensen, initiativtagare till Operation Karlstad och en av de fyra personer som arbetat fram förslaget. Vi, och många med oss, uttryckte en hel del kritiska synpunkter och frågor under samrådet och planarkitekt Kerstin Berg från Karlstad Kommun uppmanade oss då att ta fram ett eget förslag på hur vi tyckte att området skulle kunna förvaltas. Kanalstaden.
Byggnadsvårdstorget - din nätguide till svensk byggnadsvård
Svenska byggnadsvårdsföreningen Energiboken Energiboken är kanon tycker jag, alla energi- & klimatrådgivare har den. Bland det bästa material vi fått under mina 10 år som Energirådgivare. Svenska byggnadsvårdsföreningen
Naturligt Byggeri
Byggnadsvård | skansen.se
Byggnadsvård à la Gysinge.