background preloader

Autokamerat

Facebook Twitter

Kamerat. Transcend DrivePro 220 WiFi GPS Dashcam Review. Transcend DrivePro DP 220 Review Footage. Techmoan - Dashcam Review: Transcend DrivePro 220 with GPS & WiFi. The Transcend Drivepro 220 is a fully featured dashcam at a sensible price from a recognisable brand with a two year warranty.

Techmoan - Dashcam Review: Transcend DrivePro 220 with GPS & WiFi

What's not to like? Watch the video below to find out all about this camera. Purchasing If you want to buy this camera, it is available online at Amazon UK or Amazon US (click the links to see the current price) There are also some good deals on ebay that may work out cheaper than Amazon (Click your country below to see the current prices available to you).

AT AU BE CA CH DE ES FR IE IT NL UK US (ebay links) Sample Clips If you want to download some sample clips from this camera Click Here. You can find out more about the Drivepro range of dashcams on the Transcend Website. Transcend CarCam DrivePro 220 -autokamera imukuppikiinnityksellä. DrivePro 220 -autokameralla tallennat kaikki vastaantulevat tilanteet päivällä sekä yöllä ja kameran hallinta onnistuu helposti älylaitteella WiFi -yhteyden kautta.GPS-toiminnolla tallennat koordinaatit, päivän ja ajan videolle.

Transcend CarCam DrivePro 220 -autokamera imukuppikiinnityksellä

Kamera tallentaa Full HD -videokuvaa 30 kuvan sekuntinopeudella ja 130° kuvakulmalla.6 linssielementtiä estää tehokkaasti huurtumisen, jolloin kuva on aina selkeä ja kirkas. 2.4" LCD-näyttö toistaa kuvan selkeästi. Kameran saa kytkettyä autoon virtajohdolla ja kameran oman akun ansiosta kuvaus jatkuu vielä 30 sekunnin ajan auton sammuessa.Kuvaamisen voi käynnistää manuaalisesti ja kameralla voidaan kuvata jopa 30 minuuttia ilman erillistä virtaa.DrivePro 220 -kameralla voidaan ottaa erillisiä still-kuvia, myös videokuvauksen aikana.G-sensori havaitsee nopeita vauhdinmuutoksia ja esim. kolarin sattuessa kamera tallentaa erillisen minuutin tiedoston (30 sekuntia ennen ja 30 sekuntia jälkeen kolarin). Transcend DrivePro 220 -autokamera ja imukuppiteline.

Hankin kyseisen autokameran, kun olin joutunut liikenteessä muutaman kerran "terrorin" kohteeksi maantiellä pystyäkseni toistamaan tilanteen, mikäli sellaiseen olisi tullut tarvetta.

Transcend DrivePro 220 -autokamera ja imukuppiteline

Päädyin DP 220:een perehdyttyäni eri autokameroiden vertailuun. Autokameran hyvänä puolena on, etten sen hankkimisen jälkeen ole joutunut ollenkaan hankaliin tilanteisiin eli kamera täyttää hyvin paikkansa. Asentaminen kävi helposti. Verkkokauppa lähetti sähköpostiliitteenä suomenkieliset asennus- ja käyttöohjeet. Haittapuolena on, että omassa autossani (Octavia -13) virta tulee kameraan koko ajan, joten autokameran virtapistoke pitäisi irrottaa auton sähköjärjestelmästä joka kerta autoa pysäköitäessä, koska ohjeen mukaan saattaisi olla vaarana auton akun tyhjentyminen. Ennen autokameran paikalleenkiinnittämistä kokeilin kotona kameran ja android tabletin DrivePro appsin toimivuutta yhdessä. BlackVue DR600GW-HD, autokamera. BlackVue DR600GW-HD on kaksikanavainen autokamera, joka tallentaa full HD-resoluutiolla.

BlackVue DR600GW-HD, autokamera

Siinä on sisäänrakennettu WiFi ja GPS ja se voidaan synkronoida Google Mapsin kanssa seurataksesi missä olet ollut ja kuinka lujaa olet ajanut. G-sensorin voimakkaissa jarrutuksissa, kolareissa ja vastaavissa rekisteröimää dataa voidaan käyttää kun halutaan todeta kuka törmäsi kehen ensin esim. ketjukolareissa. Wi-Fi mahdollistaa äänittettyjen aineistojen tai live-aineistion katselun suoraan Android tai iOS-laitteessa. BlackVue DR600GW-HD on varustettu 16GB-muistikortilla, johon mahtuu melkein viisi tuntia nauhoitettua materiaalia Full HD/30 fps laadulla H.264 pakkauksen ansiosta.

Kamera on helppo asentaa tuulilasiin ja laite saa virtaa auton tupakansytyttimestä mukana tulevalla sovittimella. Tekniset tiedot: Yhteensopivuus: Android/iOS, Windows 7, 8 ja Mac OS X 10.5 tai uudemmat. Hinnat sisältävät ALV:nToimitusaika: 2 - 5 arkipäivääToimituskulut: 7,00 € Welcome to BlackVue. Dash Cam 20. Luotettava, helppokäyttöinen HD-ajotallennin ja GPS HD-kamera, jossa on 2,3 tuuman LCD-näyttö ja GPSTallentaa sekä liikkuvaa kuvaa että still-kuviaLisää kaikkeen materiaaliin aika- ja sijaintileimanIntegroitu mikrofoni tallentaa äänet ajoneuvon sisältäTapahtumatunnistin tallentaa automaattisesti törmäykset ja muut tapahtumat Tallenna teräväpiirtona Garmin Dash Cam on helppokäyttöinen teräväpiirtokamera, jossa on 2,3 tuuman LCD-näyttö ja jolla voi kuvata sekä video- että still-kuvaa.

Dash Cam 20

Kiinnitä kamera tuulilasiin ja kuvaa ajo 1080p-, 720p- tai WVGA-laadulla. Dash Cam tallentaa jatkuvaa silmukkaa mukana toimitetulle 4 Gt:n microSD™-kortille. Kameran laajakuvalinssi kuvaa koko tien. Silminnäkijäsi ei nuku koskaan Älä enää mieti kameran käynnistystä ja sammutusta. Winycam V200HD -ajotallennin GPS 32GB. Lataa Winycam Ammattikäyttöön suunniteltu HD ajotallennin kahdella kameralla ja monilla lisäominaisuuksilla.

Winycam V200HD -ajotallennin GPS 32GB

Laite tallentaa tilanteet ja paikkatiedot automaattisesti, joten käyttö on todella helppoa. Valittavana 4 eri tallennustilaa sekä reittihistorian & paikkatietojen tallennus. Laitteen asennus ja käyttöönotto helppo ja nopea. Ota meihin yhteyttä ja kerromme lisää! Piirla Oy | 043 218 1331 | piirla(ät) piirla.fi Ajotallennin vai autokamera?

1. 2. 3. 4. 5. Winycam V200HD: HD Etu- ja takakamera. Normaali tallennus, tapahtumatallennus (kiihtyvyysanturi/ kolari), automaattinen pysäköintitallennus (liiketunnistus) ja manuaalinen tallennus REC -painikkeella. Jatkuvan virransyötön katkaisuominaisuus (suojaa ajoneuvon akkua).