background preloader

PORTAALSITES VOOR DE MANAGEMENT ASSISTANT

Facebook Twitter

Tips voor een efficiente vergadering. Verwante artikels Help je collega’s door hun eerste werkdag na de vakantie Het is superlekker dat we de komende tijd weer allemaal vrije dagen hebben.

tips voor een efficiente vergadering

Veel mensen nemen in die periode ook wat extra vakantie. Misschien is jouw collega nu wel aan het genieten van de meivakantie? Je eerste werkdag na je vakantie is meestal moeilijk. Meer lezen Optimaal functioneren in een team Teamwork en samenwerken gaan hand in hand. Do’s and Don’ts op een bedrijfsfeestje We kennen allemaal wel een collega die te diep in het glas keek en een medewerker de huid vol schold of onbeschaamd stond te flirten met de vrouw van de directeur. Optimaal Functioneren in Team Teamwork en samenwerken, gaan hand in hand. Teamrollen Waarom werkt het ene team wel en het andere niet? Office manager/directiesecretaresse.

Hoewel managers en andere professionals graag met alle eer strijken, is er een leger van mensen dat er achter de schermen voor zorgt dat alles op rolletjes loopt.

Office manager/directiesecretaresse

Directiesecretaresses (M/V) of managementassistenten zijn de steun en toeverlaat van een manager, directeur (M/V) of directieteam. De office manager zorgt ervoor dat alles op het kantoor aanwezig is en als een zonnetje loopt. Daarnaast geeft zij leiding aan het secretariaat. Wat zijn de verschillen tussen de office manager en de directiesecretaresse?

Hoewel de functies erg op elkaar lijken - de namen worden ook door elkaar gebruikt - zijn er ook verschillen.De directiesecretaresse verzorgt de ondersteuning van een directeur of directie. Secretaresse.startpagina.nl, handig voor secretaresses. EVENTS - be.euma.org. The portal for all assistants. Het grootste secretaressenetwerk van Nederland - Nederlandse vereniging van Directiesecretaressen. ManAs. Waarom word je lid van ManAs?

ManAs

We zetten de voordelen nog even op een rij. • Bij ManAs kan je je Actief Ontplooien. Per kalenderjaar kan je aan 10 interessante activiteiten deelnemen: voordrachten en workshops over jobgerelateerde of algemeen vormende onderwerpen, een bedrijfsbezoek of een culturele of gastronomische uitstap. • Bij ManAs kan je Actief Netwerken. In een aangename omgeving kan je contacten leggen met andere management assistants, mannen en vrouwen uit verschillende sectoren in gelijkaardige functies. • ManAs is ook synoniem voor Amuseren. . • ManAs is een Antwerps Netwerk. Wie is welkom bij ManAs? In de eerste plaats alle Management Assistants die zich willen blijven ontplooien en hun netwerk verder willen uitbouwen; management assistents in opleiding, net afgestudeerd, actief in het bedrijfsleven of die een professionele pauze nemen. Hoeveel moet je bij ManAs betalen?

Wil je als Management Assistant lid worden, dan bedraagt het lidgeld €90 per jaar. Overtuigd? Opleidingen - Vakmedianet webshop. Management Support Accommodaties — Management Support Accommodaties. AssistantClub. Yoga op het werk Negen minuten per dag.

AssistantClub

Meer heb je niet nodig om bewuster, flexibeler en creatiever te zijn op je werk. Allemaal dankzij ‘business yoga’. Mirelle van den Anker schreef er een boek over, met oefeningen voor aan je bureau of tijdens vergaderingen.Als database marketing consultant op het hoofdkantoor van ING wist Mirelle van den Anker maar al te goed wat dagelijkse werkstress was. ‘Ik had aanhoudende RSI-klachten (verzamelnaam voor klachten zoals die te maken hebben met het herhaaldelijk uitvoeren van dezelfde bewegingen, zoals de sms-duim, red.) die maar niet over gingen’, vertelt ze.

Vergadering Archives - Directiesecretaresse.nl. Vergaderen in een bijzondere en unieke locatie in Valkenburg Zuid Holland.

Vergadering Archives - Directiesecretaresse.nl

Bij ons staan persoonlijke service en aandacht hoog in het vaandel. Ideale locatie voor 2-daagse heisessie! Even met elkaar de rust op zoeken, om op een warme en inspirerende plek met elkaar door te spreken? Deze bijzondere locatie is dé plek voor groepen die graag uitstekend bediend willen worden, maar ook warmte en vriendelijkheid van de locatie verwachten! Bovenal draagt uw aanwezigheid een maatschappelijk doel: de vergaderlocatie gebruikt zijn commerciële activiteiten om de zorgactiviteiten (dagopvang mensen met beginnend dementie) beter, maar toch betaalbaar te kunnen aanbieden. De Herberg De Herberg is gevestigd in een 120 jaar oud monumentaal pand. De herberg ligt direct aan de rijn en heeft een grote eigen tuin. Op de 1e en 2e verdieping bevinden zich totaal 8 zeer ruime 2-persoonskamers.

De stilteruimte op de 2e verdieping maken het geheel af. Magazines - secretaresse magazine & community - pa.nl. Het is weer een prachtig magazine geworden boordevol interessante artikelen, tips en ...

Magazines - secretaresse magazine & community - pa.nl

In maart komt het nieuwe PA magazine weer uit! We krijgen steeds meer complimenten en leuke ... 24 mei komt het nieuwe PA magazine weer uit. Het staat weer vol met leuke interviews, ... De zevende uitgave van PA.NL magazine is uitgebracht in week 19 – 2011. De zesde uitgave van PA.NL magazine is uitgebracht in week 10 – 2011. De vijfde uitgave van PA.NL is uitgebracht in week 47– 2010. De zesde uitgave van ZAKELIJKUIT is uitgebracht in week 46 – 2010. Desecretaresse.nl: Regels voor het versturen van e-mailings. Regels voor het versturen van e-mailings Archief Eerder geplaatste artikelen Inschrijven evenement liever niet via app Overal zijn apps voor, dus ook voor de organisatie van uw evenement en alles wat daarbij komt kijken.

desecretaresse.nl: Regels voor het versturen van e-mailings

Zo kunnen bezoekers zich inschrijven voor evenementen via een app. Zeg ook nee tegen pesten op het werk Neemt uw werkgever krachtig stelling tegen pestgedrag? Computer bron van bacteriën. In duidelijk Nederlands : spreken en schrijven voor iedereen. StepStone − Resultatenlijst.