background preloader

Matijaz

Facebook Twitter

Matija

Team building - kako izbrati pravi program & ponudnika ? Verjetno ni več podjetja ali organizacije, ki ne bi vsaj razmišljala o team building-u.

Team building - kako izbrati pravi program & ponudnika ?

Mnogi ga redno izvajate, pa vendar, ali poznate občutek, ko sodelavci poiščejo vse možne izgovore za neudeležbo, tisti, ki pa pridejo, pa pogosto uidejo ob prvi primerni priložnosti? To ni naključje. Več o najpogostejših razlogih si lahko preberete tukaj. Teambuilding, pikniki in izleti za podjetja - ETC Adriatic vabi. Team building za podjetja – Preverite programe in dogodke - ETC Adriatic. Bodimo iskreni, team buildingi imajo v mnogih podjetjih slab ugled.

Team building za podjetja – Preverite programe in dogodke - ETC Adriatic

Ko je na dnevnem redu »gremo na team building«, mnogi zavijejo z očmi in si mislijo svoje, največkrat nekaj v smislu »spet nas bodo silili k pretvarjanju, kakšna super ekipa smo«. Če smo odkriti, je pomislek velikokrat čisto upravičen. Pa vendar, team building je najpomembnejša investicija, ki jo lahko naredite za svoje zaposlene. Vzmetnice - Pohištvo 123 - Pohištvo do 50% ceneje.

Klubske mizice - Pohištvo 123 - Pohištvo do 50% ceneje. Klubske mizice so običajno narejene iz lesa, kovine ali kombinacije obojega, na tržišču pa je moč najti tudi že druge modernejše materiale.

Klubske mizice - Pohištvo 123 - Pohištvo do 50% ceneje

Izbira klubske mize je običajno odvisna od stila dnevne sobe oz. izbrane sedežne garniture. K masivnim lesenim garnituram iz pravega usnja se bolj podajo klasične rustikalne klubske mize, medtem, ko modernejše sedežne garniture narekujejo izbiro kake bolj oblikovno čiste klubske mize. Zadnje čase so precej popularne postale klubske mize inovatvnih oblik, ki jih je možno enostavno razširiti v primeru, da potrebujemo več prostora ali pa take, ki služijo kot shranjevalniki mini taburejev. V naši ponudbi klubskih miz navajamo stilsko različne artikle, ki ponujajo najboljše razmerje med ceno in kvaliteto. Klubska miza TINNY bela+natur. Pohištvo 123 - Pohištvo do 50% ceneje. Name it - oblačila za otroke in nosečnice.

Pisalne mize - Pohištvo 123 - Pohištvo do 50% ceneje. Pisalne mize so v zadnjih letih nadomestile tako imenovane pisarniške mize oz. računalniške mize, ki so bolj prilagojene pisarniškim opravilom.

Pisalne mize - Pohištvo 123 - Pohištvo do 50% ceneje

Za razliko od klasičnih lesenih pisalnih miz so na voljo v različnih materialih, so pa bistveno bolj kompleksne v sami izdelavi, saj vključujejo večje število predalnikov, nosilcev, polic in ostalih elementov. Računalniške mize pa se ločijo še po tem, da vključujejo tudi premični nosilec za tipkovnico, ki se ga v primeru neuporabe lahko skrije v pisalno mizo. Bio Nova - paleta vrhunskih gnojil, priznanega nizozemskega proizvajalca - Grinšot. BAMBINI - oblačila za otroke in nosečnice. Pisarniški stoli - Pohištvo 123 - Pohištvo do 50% ceneje. Pred računalnikom danes presedimo precej časa, bodisi v pisarni ali pa doma.

Pisarniški stoli - Pohištvo 123 - Pohištvo do 50% ceneje

Zato je izbira primernega pisarniškega stola še kako pomembna. Moderni pisarniški stoli so narejeni iz različnih materialov in so na voljo v številnih barvnih odtenkih. Glede na pogostost uporabe pa so pomembna tudi udobna naslonjala in kvaliteten spodnji mehanizem, ki omogoča ustrezno prilagajanje naslona in višine sedenja. V naši ponudbi pisarniških stolov navajamo izbrane artikle, ki ponujajo najboljše razmerje med ceno in kvaliteto.

Konferenčni stol KAJA zelena. Optimizacija spletnih strani (SEO) za Google - SeoPraktik.si. Optimizacija spletnih strani za Googlove top pozicije. Team building - kako izbrati pravi program & ponudnika ? Verjetno ni več podjetja ali organizacije, ki ne bi vsaj razmišljala o team building-u.

Team building - kako izbrati pravi program & ponudnika ?

Mnogi ga redno izvajate, pa vendar, ali poznate občutek, ko sodelavci poiščejo vse možne izgovore za neudeležbo, tisti, ki pa pridejo, pa pogosto uidejo ob prvi primerni priložnosti? To ni naključje. Digitalni marketing za začetnike - Matija Zajšek. Glede na to, da lahko splošne zapise in krajše razlagice o tem kaj je digitalni marketing, v bistvu, najdete na praktično vseh straneh, ki ponujajo storitve v zvezi s spletom, sem se za svoj pogled na digitalni marketing, odločil pripraviti vsebino o digitalnem marketingu na zelo poenostavljen in s praktičnimi primeri, prikazan način.

Digitalni marketing za začetnike - Matija Zajšek

Kot to počnem tudi pri ostalih storitvah, ki jih ponujam v okviru svojega dela. Pod digitalni marketing spletni strokovnjaki uvrščajo vse živo. Na prvem mestu spada sem spletni marketing, mobilni marketing, email marketing, outdoor digitalno oglaševanje, sms-i, mms-i, storitve oglaševanja preko displayev in ni ga konca. Mizarstvo. Predsobe veljajo za tiste prostore, ki jih tako mi, kot naši gosti, najprej opazimo.

mizarstvo

Ker se nahajajo na vhodu v stanovanja in domove, so predsobe, predprostori in hodniki, hkrati tudi prostori, ki jih najpogosteje uporabljamo. V spodnjem prispevku vam prikazujemo nekaj primerov opremljanja predsob. Za večino primerov predsob velja, da si vanje želimo, odvisno od velikosti samega predprostora, postaviti večjo ali manjšo omarico za čevlje, garderobno omaro, ponekod pa še dodatne odlagalne police, dodatno komodo in obešalno steno. Glede na to, da so predprostori, razen v blokovskih stanovanjih, med seboj zelo različni, se pri opremljanju predsob, še največ družin odloči za njjihovo opremo po merah razpoložljivega prostora. Hkrati pa so predsobe tudi prostori, v katerih si največ družin da izdelati po merah sobe, vgrajeno vgradno omaro.

Mizarstvo. Sam vitraž se po tipih izdelave deli na: spajkani vitražbrezšivniin ekspres vitraž Spajkani vitraži Spajkani vitraži nastajajo v dveh tehnikah.

mizarstvo

Klasični način izdelovanja vitraža je tehnologija, ki jo poznamo že iz 12. stoletja. Izdelki, ki nastanejo po tej tehniki so zelo lepi, odlikuje pa jih izredno dolga življenska doba. Stepper motor driver - explanation - PoBlog™ Garderobne omare - svetovanje, prodaja, hitra info ponudba. V tem prispevku so predstavljene garderobne omare, postavljene v različnih prostorih, nekaj izmed njih pa lahko tisti, ki naš blog spremljate redno, vidite tudi v galeriji, na prvi strani.

Garderobne omare - svetovanje, prodaja, hitra info ponudba

Kdor naše nasvete in ideje ter predstavitve garderobnih omar spremlja že dlje časa, že ve, da so v večini primerov po meri izdelanih garderobnih omar, le te, pri nas narejene, z drsnimi vrati. A, ker je možnosti za izdelavo garderobnih omar, več, so v nadaljevanju predstavljene tudi ostale možnosti garderobnih omar. Začnimo najprej pri klasičnih garderobnih omarah… Spalnice - spalnice po naročilu. Dostava in montaža v ceni.

Otroške sobe po naročilu - dolgoletne izkušnje, ugodne cene. Vgradne omare - svetovanje, izmere in prodaja.