background preloader

Blogs

Facebook Twitter

Sèries en blog. La Riera - Blogs. Escrit per: Equip de rodatge Analitzem tot el que ha passat a "La Riera" amb Pere Mas, Ana Boadas, Enric Majó, l'àvia Remei i David Balaguer.

La Riera - Blogs

A la tertúlia estudiem les "tècniques educatives" de l'Imma: li ha servit d'alguna cosa al Jofre la feina feta aquesta setmana a la cuina? També parlem dels dubtes del Sergi, que sembla que no se'n surt en això de les parelles. Analitzem, evidentment, la tornada de l'Eugeni i també la relació dels germans Balló, sense oblidar-nos de l'estat de salut d'en Roger i la seva predilecció per la Judit. Trending Tele. Lo que me sale del bolo. Rinconcito de cine - El Blog de Luigi R.p. - El Blog de Cine Español. Cinema3 - Blogs. Escrit per: Begoña Garcia Pla Us volem fer un regal per agrair les més de 40.000 visites que hem tingut després de penjar al Facebook el “post” de Brad Pitt.

Cinema3 - Blogs

Hem rescatat del nostre arxiu la primera entrevista que li va fer “Cinema 3”, l’any 1991, per “Thelma i Louise” al Festival de Valladolid. Cine. Críticas de películas y estrenos. Blog de cine.