background preloader

Bloggar

Facebook Twitter

Magnus Ehingers undervisning > Starta här. Anitha Schulman | Anitha Schulman. Det här blev en riktig vattendelare på Instagram igår. Har blivit kallad både ”rasist” och ”mobbare”. Nu vill jag se vad ni tycker. För det finns ingenting jag tycker är mer opassande än män – tränade som otränade som går eller transporteras i bar överkropp mitt på stan. Det är rimligen okej ifall det är 30 grader varmt mitt i juli och mannen befinner sig på en byggarbetsplats. Men att tvinga på andra oberoende sin lekamen, för man vill: 1. Optimera brännan. 2. 3. 4. Är inte okej. Jag kan tycka att det är helt ok att springa i sport-bh och shorts i löparspåret men när jag närmar mig civilisationen kan jag väl för allas trevnad slänga på mig en t-shirt eller?

Jag älskar vad solen gör med människor här i Norden. Vad tycker nu ni om detta? Cecilia Blankens - min stil, mitt liv, min träning, jag gillar. Ebbas Blogg | Om trender, tv, mode, bloggar, livsstil och Gokväll | SVT.se. Och såhär på lördagskvällen kan jag bjuda på en härlig kunglig uppdatering. Eller vad sägs om en hertiginna i hästsvans?

Ja, för er som – liksom jag – tycker att det är skoj att följa detta gäng, så är det något av en sensation. Eller åtminstone, sällsynt. Men så måste hon ju också variera sig lite, under denna långa representationsresa till Australien och Nya Zeeland. Och jag fattar inte att hon inte bär detta oftare! …Och här fick lille prins George vara med barnflickan, som liksom frisör och ett rejält entourage reser med den lilla prinsfamiljen. Men det är inte bara dressat, när de skulle ut och besöka ett seglingsrace (foto: Fiona Goodall / TT) var det jeans och randig tröja som Kate svidade om till. Hittills har jag bara spanat in en finare klänning, när de var med vid avtäckandet av en tavla av drottning Elizabeth i Wellington.

Nej hörrni, nu ska jag i efterhand titta på DETTA! Elaine Eksvärd - Blogg. Godmorgon mitt kära folk! Idag vaknade jag upp på rätt sida, svårt att göra annat med en klarblå himmel och skinande sol. Matheo och jag tog en lång morgon innan föris. Jobbvardagen är igång. Jag ska till Oslo i eftermiddag och stannar tills imorgon. Sen blir det direkt till Kalmar imorgon. Det känns inte ett dugg jobbigt för vi har ju varit med varandra en hel underbar vecka i Spanien. Om fyra veckor är vi där igen fast i hela tio dagar. Nu ska jag iväg och köpa träningsskor eftersom jag fick ”snilleblixten” att lämna kvar mina i Spanien. Jag hade för övrigt en superhärlig kväll med Teresa som jag adoptersde som lillasyster när hennes storasyster Daniela och jag blev bästisar i tonåren. Hon är så klok denna varelse och så känner hon mig lika bra som Daniela. Är hemma igen, körsbärdträden blommar och solen skiner. /Elaine, beger sig mot staden för att träffa en vän och köpa nya träningsskor.

Vi hade för övrigt över våra första gäster igår. När han såg vårt cribb så blev han sådär glad. Kenzas. Min religion. Kanske Koranen. Den ensliga skogsvägen mellan här och 25:e varje månad är smalare än vanligt då en illa plogad omgivning nu reducerat den till bara en och halv fil. Till bara ett par meters felmarginal. Livet och riksväg nummer nånting. Där, genom dagens första andetag, rör sig postbilen inåt landet på övertygade dubbdäck. Radion letar efter en klar röst men genom den täta skogen når varken ljuset eller Rix FM. Sprak. Tror Torah. Den lilla enrummaren, så trång att orden tvingas stånästanpåvarandra, är inredd med en känsla av minimalisk ekonomi eller ännu mindre insats men här handlar det om kunskap, inte om Josef Frank-tyger. Eller? - Kim. - KIM! Hemma i radhuset. ”Hemma i radhuset”. Kung Milindas frågor.

I arenan. Det är inte alltid lätt att förstå, men det är min religion, säger Imam, Kim och Jörgen och tar på sig sina halsdukar. För alla eller ingen. Amen. Publicerad i Norrländsk Journal Nr.2 2014. MOSAIK – mode • interiör. Narjagkomtillsverige. UnderbaraClara | UnderbaraClaras värld. Fastnade häromkvällen i gamla facebookalbum och kikade igenom mina profilbilder genom åren. Gick med i FB för åtta år sedan och min första profilbild föreställde ingalunda mitt ansikte utan min midja. Tycker om den här bilden på något vis. Lite lekfull sådär som min blogg var vid den tiden. Mycket hud, roliga poser, självförtroende och utstrålning. Här kommer ett axplock av mina gamla profilbilder. Nostalgi så det förslår. Efter midjan följde min blonda period.

Hade ju en korthårig brun period också. Sedan följde min röda period och herre min skapare vilket jobb det var att underhålla den röda färgen. Ja ni ser ju. En gång var jag spexig i page och Jakobs kavaj. Påfallande många profilbilder är illustrerade av min genivän Anna Ileby! Snart blev jag gravid med Bertil och kände mig läcker i spets. Här var Bertil bebis och jag var 60-talsinspirerad i lugg igen och lårkort klänning. Jag och bebis-Bertil kom därnäst Sedan den här bilden från mitt omslagsfotografering för tidningen Mama.