background preloader

L'apostrofació i les contraccions

Facebook Twitter

L'apòstrof i la contracció. L'apòstrof: fes memòria i emplena els buits del text amb els articles el, la, l', els i les o la preposició de o d' . L'apòstrof: fes memòria i emplena els buits del text amb els articles el, la, l', els i les o la preposició de o d' .

L'apòstrof: fes memòria i emplena els buits del text amb els articles el, la, l', els i les o la preposició de o d' .

Exercici d'omplir buits Ompli els buits, després fes clic en "comprovar" per tal de comprovar les teues respostes. Utilitza el botó "Lletra" per obtenir una nova lletra si tens problemes per trobar la contestació. També pots fer clic en el botó "[?] JClic. Apòstrofs i contraccions - Aventura't amb l'ortografia- Català - Educació primària_ edu365.cat. Apòstrofs i contraccions.

Apòstrofs i contraccions - Aventura't amb l'ortografia- Català - Educació primària_ edu365.cat

Apòstrofs i contraccions - Aventura't amb l'ortografia- Català - Educació primària_ edu365.cat. Apòstrofs i contraccions.

Apòstrofs i contraccions - Aventura't amb l'ortografia- Català - Educació primària_ edu365.cat

ANAYA PRIMARIA. ANAYA PRIMARIA. APÒSTROF. Repassem l'ortografia. Amb apòstrof o sense? - Aventura't amb l'ortografia- Català - Educació primària_ edu365.cat. Amb apòstrof o sense?

Amb apòstrof o sense? - Aventura't amb l'ortografia- Català - Educació primària_ edu365.cat

105 - l'article definit. L'apòstrof. L'apòstrof i la contracció by Virginia Marugan on Prezi. Apostrof6tris. APOSTROF11. Apostrof7. Apostrof3.