background preloader

L'apostrofació i les contraccions

Facebook Twitter

Us deix alguns enllaços per treballar l'apostrofació i les contraccions a l'àrea de llengua catalana en els cursos de 5è i 6è de primària.

L'apòstrof i la contracció. L'apòstrof: fes memòria i emplena els buits del text amb els articles el, la, l', els i les o la preposició de o d' . L'apòstrof: fes memòria i emplena els buits del text amb els articles el, la, l', els i les o la preposició de o d' . Exercici d'omplir buits Ompli els buits, després fes clic en "comprovar" per tal de comprovar les teues respostes. Utilitza el botó "Lletra" per obtenir una nova lletra si tens problemes per trobar la contestació. També pots fer clic en el botó "[?] Per obtindre una pista. Però perdràs punts si demanes lletres o pistes! Ramon Llull va nàixer a Mallorca 1232, fill únic una noble família catalana assentada a illa arran de conquesta Jaume I.

JClic. Apòstrofs i contraccions - Aventura't amb l'ortografia- Català - Educació primària_ edu365.cat. Apòstrofs i contraccions. Apòstrofs i contraccions - Aventura't amb l'ortografia- Català - Educació primària_ edu365.cat. Apòstrofs i contraccions. ANAYA PRIMARIA. ANAYA PRIMARIA. APÒSTROF. Repassem l'ortografia. Amb apòstrof o sense? - Aventura't amb l'ortografia- Català - Educació primària_ edu365.cat. Amb apòstrof o sense? Activitat núm. :: 105 - l'article definit. L'apòstrof.

L'apòstrof i la contracció by Virginia Marugan on Prezi. Apostrof6tris. APOSTROF11. Apostrof7. Apostrof3.