background preloader

Mandestripalex

Facebook Twitter

Mandestripper

strippers.dk/ mandestripalex.dk Top Mande stripper in Denmark. With us, professionalism means everything, and we, therefore, have an experienced booking department ready to help and guide you with your mandestripe booking. Just look around the page and find the artist you liked. Then give us a call and we will help you further from there, or make an online booking if it suits you best. We always send an order confirmation so you are sure of your agreement with us.

Limousine service til din polterabend fest eller begivenhed Limousinekørsel. Limousine service, limousinekørsel til din polterabend, fest eller begivenhed?

Limousine service til din polterabend fest eller begivenhed Limousinekørsel

Skal der være stil over drengen?? Det er nu muligt at booke en limousine xxx dildo med Danmarks lækreste piger til at stå for underholdningen. Mulighederne er utallige….. Skal der en sød pige eller to med rundt og servere topløs, og muligvis lave en bodytequila? Skal det være vildere, så book en af de frække strippere til at lave en lapdanse. Muligheden for et meget intimt dildoshow er også til stede. Ring for muligheder og priser til at gøre jeres aften fuldstændig uforglemmelig. Der er plads til max 8 personer i limousine. Strip undervisning polterabend, vil du lære at strippe eller blive stripper? Strip undervisning til polterabend i København, Sjælland, Fyn, Lolland, samt i Jylland.

Strip undervisning polterabend, vil du lære at strippe eller blive stripper?

Stripundervisning er et morsomt indslag til en polterabend. Mandestrip polterabend ideer : mandestripper - morgenbolle fyr - massage. Mandestrip polterabend ideer, morgenbolle fyr, Topløs servering, o.s.v.

mandestrip polterabend ideer : mandestripper - morgenbolle fyr - massage

Dette er min personlige blog, bloggen til mandestripperen Alex the great. Her skriver jeg små og sjove artikler. Du er velkommen til at læse og forstå lidt mere om en mandestrippers verden. Her finder du information om mit show og om hvordan du skal vælge en mandlig stripper. Jeg arbejder ikke for noget eventbureau, og det er også forklaret i min blog, men jeg kan gerne gøre en lille påmindelse om min grund. Når du bestiller mig direkte, behøver du ikke at betale noget gebyr på forhånd, som du gør med de fleste bureauer.

Hvis du vil have mig til at gøre noget sjovt i showet, vil jeg gøre det til den samme pris, der er på min hjemmeside, og jeg vil ikke opkræve noget ekstra som alle andre eventbureauer. At jeg ikke arbejder for et bureau er mit valg. Booking. Testimonials Archive - Alex The Great. Professionel mandestrip show,Gentleman mande strip, Super professionel gentleman strip!

Testimonials Archive - Alex The Great

Det er altid et sats med strip til Polterarbend, men Alex formåede at få alle med, holde humøret højt og var yderst professionel og meget opmærksom på hvordan The Bride to be havde det undervejs Mød Alexthegreat, mest populære mandestripper i landet! Veninden har fødselsdag, eller skal giftes, julefrokost , eller sagt på en anden måde: hun skal há en mandestripper . Well no problem! Måske har veninden fået en mandestripper før, måske har veninden prøvet det før, måske var hun genert før, måske har hun mærket noget før, men hun har aldrig – som i aldrig – haft en rigtig stripshow før hun har prøvet mandestripperen Alexthegreat! Mandestripper batman show. Fireshow, eksplosioner og dans-Alexthegreat. Book stripperen Alex og Læs artiklen fra EkstraBladet. En anden stor sejr.

Mandestripper officer - Lej en Mandestrip officer hvid eller mørk uniform. Mandestripper officer show, politimand og mande strip frihedskæmperen Zorro og mange andre mandestrip shows.

Mandestripper officer - Lej en Mandestrip officer hvid eller mørk uniform

Du kan booke Mandestripperen Alex i : København, Sjælland, Fyn, Lolland, samt i Jylland. Book Mandestripperen Alex The Great “Direkte” på : tlf. 81 19 19 69 eller email Stripperen Alex har en bred vifte af de bedste shows. Fra den klassiske hviduniformerede marine mandestripper officer, over til den populære POLICE i den karismatiske frihedskæmper Gladiator.

Mandestrip Pigeaften - Gør din nat vild med g-strengen, sex og strip show. Uniformeret klimaks Mandestrip Pigeaften Ind kommer en lækker steg i uniform.

Mandestrip Pigeaften - Gør din nat vild med g-strengen, sex og strip show

Sol – eller måske snarere solariebrun og veltrimmet. Han trækker langsomt sit bælte ud, slynger det rundt om Maries hals og trækker hende hen på stolen, der er anbragt i midten af stuen. Han kysser hende på halsen, tager sit slips af og kærtegner hende med det. Så ryger kasketten og de hvide handsker. Han tænder et stearinlys og lader den varme stearin dryppe ned over sin muskuløse krop.

Tidens Kvinder mandestrip om Alex 8 gange danmarksmester i Mandestrip  Stripundervisning på en sexet måde. Lær alle de frække moves med Alex. Indscannet udgave af artiklen.

Stripundervisning på en sexet måde. Lær alle de frække moves med Alex

Stripundervisning i Danmark på en sexet måde Hvis vi lige ser bort fra et enkelt polterabened hist og pist, så har det alt for længe været kvinder, der var de selvskrevne til at tage tøjet af på en inciterende måde. Men nu må det høre op. Fremover forventer vi så sandelig også lidt mandeinitiativ i den afdeling. Velkommen til Tidens Kvinders guide til god mandestrip. Mandestrip er, siden Chippendale, blevet en rimelig ordinær affære, der diskes op med ved diverse sexmesser, polterabends og runde fødselsdage, hvor professionelle strippere mere eller mindre smider tøjet. Det er vel lige så rimeligt, at han tager sig sammen og lærer, hvordan man(d) smider tøjet på en måde, der tænder os.

Susanne Bjerrehus og AlextheGreat med succes værten Jan Elhøj i TV2. Mandestripper Zorro stripshow interview, book den maskerede mand Alex. Danmarksmester Italiensk Mandestrip vil besøge dig og give et godt show. Danmarksmester Italiensk Mandestrip Alex the Great!

Danmarksmester Italiensk Mandestrip vil besøge dig og give et godt show

9 oktober 2011 – Lørdag aften blev landets bedste mandlige og kvindelige strippere fundet Jessica Sky ser ikke blot godt ud og er i stand til at danse røven ud af g-strengen på de fleste. Hun er også damen bag det DM i strip, der løb af stablen lørdag aften i en pæn fyldt Amager Bio i København. Og vinderen i pigestrip blev Lindsay og i mandestrip løb Alex The Great med sejren. Som opvarmning var bl.a. Go aften Danmark mandestrip show-Alex dans og taler om Magic Mike film. Mandestrip i Go aften Danmark “Cecilie Frøkjær” : Alex the Great Alex i Go aften Danmark mandestrip Måske så du Alex mandestrip i Danmark, da den nye film “Magic Mike – Channing Tatum” havde præmiere?

Go aften Danmark mandestrip show-Alex dans og taler om Magic Mike film

Han lavede et lille stripshow og fortalte, sammen med et par kollegaer, om hvordan det er at arbejde som stripper i Danmark. Det blev hermed vist at strip fra en professionel mandestripper kan gøres på en flot og elegant måde. Det var dog en fornøjelse at deltage som gæst og blive interviewet af den søde og professionelle Cecilie Frøkjær. Lej Mandestrip københavn - se artiklen mandestrip københavn galla show. Artiklen mandestrip København Dm i Amager lej bedste mandestrip direkte på Sjælland (Mandestrip Amager – lej mandestrip København og Sjælland) Begyndelsen af artiklen mandestrip København Danmarksmesterskaberne i mandestrip blev i år afholdt d. 6 oktober kl.20:00 i Amager Bio København, hvor et stort gallashow tiltrak mere end 1.000 tilskurer og mandestrippere fra hele Sjælland, ja og naturligvis hele Danmark.

Lej Mandestrip københavn - se artiklen mandestrip københavn galla show

Mesterskabet afholdes som en del af det samlede DM i strip, hvor pigerne også kæmper om titlen. I år deltog 15 mandestrippere til årets største udfordring, hvor det igen var Alex, der skulle forsvarer sin titel. Alex the Great har vundet førstepladsen som Danmarks bedste mandestripper de sidste 6 gange det er afholdt. Dem der kender stripbranchen, kender også til hvor meget arbejde alle stripperne ligger i deltagelsen. DM mande stripper i Stokholm.Chippendales Dm mandestrip Skandinavien. DM i mande stripper 2016 – Dm mandestrip x 8 Alexthegreat!

Mandlige strippere fra Skandinavien. Danmark Championships OL samt de skandinaviske mesterskaber I Mande strip 2016. Mande Strip presse : Tilbud i København, på Sjælland, lolland. Bedste strip. Mande strip presse om Alexthegreat, Mande Strip tilbud København, på Sjælland, lolland. Dette er mine personlige presseoplysninger fra min fortid, der viser den faglighed jeg putter i mit arbejde. Ikke skrevet af et bureau, men bakket op af artikler i aviser eller på TV om alle de DM konkurrencer jeg har vundet. Mandlig stripper Sjælland. Frække og sjove Mandlig stripper København. Mandlig stripper København og på Sjælland , lolland samt i Jylland. Danmarks bedste Mandlig stripper. Mandestripper Danmark se Alex billeder-bestil Mande stripper København. Booking : Mandestripper Danmark Ring direkte, mande stripper bedste show, mandestrip billig pris, Stripper mænd book den bedste show med en professionel mand. – Her kan du se billeder af mandestripperen Alex fra Kbh.

Professionelt show. Kære kunder, husk på at det her er mit personlige website og at i altid vil modtage den bedste mandestripper samt en langt billigere pris sammenlignet med alle andre bureauer på nettet! – OBS! Kære kunder, hvis I booker ved enten at ringe eller skrive direkte til “Alex ” vil du spare penge, da honoraret ikke går til et bureau og du skal ikke betale på forhånd! Mandestrip her find den rigtige mande stripper til den rigtige pris i Danmark. Book Mandestrip København og Sjælland ! Bedste pris Mande strip København! -Priser på Mandestrip – Kære kunde, mere info finder du under priserne. Mande stripper book Alex Mande stripper Sjælland fra kr 1200 billigste pris. Mande stripper København, Sjælland og Lolland , mandestrip Danmark! Mandestripper ALEX - Danmarks bedste. Book Mandestrip hele Sjælland.

Strip Tilbud - STRIP SHOW + 1 GRATIS BODY TEQUILA 1799 DK !!! Stripperen Bella København. Bestil stripper Sjælland, Fyn, Lolland. Stripperen Bella fra København , Bestil stripper, Vil du være stripper ring til os, god strip priser Stripperen Bella Booking? Strippers. Strippers - Ønsker du at være stripper? Do you want to strip? Tlf 27994080.

Strippers.dk har mange daglige besøgende, som leder efter strippere til deres arrangementer og events. Strip booking online ellere ring til os TLF 27994080-GRATIS BODY Tequila. Striptease Jylland - Book Strip i Jylland her-Strippere i Jylland bedste pris. Strip professionel-Aarhus-Aalborg-Helsingør, god pris-booking Tlf27994080. Stripshow -Book stripper-Booking Stripshow online-TLF 27994080 strip her. Strippers i København og Danmark - vi kan levere en stripper i en time. Strip undervisning polterabend, vil du lære at strippe eller blive stripper? Dildo Show - Strippere med xxx strip show-Vi er klar til alle arrangementer. Book show her , bedste pris København, Sjælland, Fyn, Lolland, samt i Jylland.

Her kan du se alle vores strippere med specielle shows – hos Strippers.dk. God fornøjelse! Blandt andet: dominans, SM shows, Sjove shows, XXX dildo show København , nøgen rengøring, dobbelt strip show.– Dildo strip kaldes også et Dildo show Sjælland eller et xxx show, bare så ”fag termerne” lige er helt på plads – – Det er frækt. Det er Xtra frækt! Pige vil sprede sine ben, så der er frit udsyn op til livmoderhalsen, og Pige vil massere sine kønslæber og klitoris. . – Dominans København Strip – En utrolig smuk gudinde der viser dig erotik på en ny måde hun tilbyder erotiske shows s.eks ildshow burlesque olieshows latex og sm shows hvilket også kan være med 2 piger. Dildo Show - Strippere med xxx strip show-Vi er klar til alle arrangementer. Mandestrip-Book Mandestripper i København-Sjælland-Fyn-Lolland-Jylland.

Book nu ! Største bureau online i København og i hele Danmark. Du kan bestil show i : mandestrip København, Sjælland, Fyn, Lolland, samt i Jylland. Pigestrip - Book Strip show København - Sjælland - jylland -Tlf 2799 4080. Stripper Danmark-book strippere-bedste stripjylland-Strippere København. Mandestripper ALEX - Danmarks bedste. Book Mandestrip hele Sjælland.