Gårdbutik

Facebook Twitter
Välkommen
Denningarums Gård / En spännande och trevlig utflykt! Denningarums Gård är mycket vackert belägen i nordöstra Skånes skogsbygd. Genom gården flyter Helge å, Skånes största vattendrag. Följ med på en liten rundvandring. Stanna gärna till när du passerar, eller planera in Denningarums Gård för en spännande och trevlig utflykt. Karin och Ulf Ivarsson hälsar dig hjärtligt välkommen! Denningarums Gård / En spännande och trevlig utflykt!
Sjunkaröds Vildsvinsfarm
Vi har haft sista ordinarie öppettid innan jul, men som vanligt ring om ni skulle önska något mer . På bilden nedan ser ni några av våra julprodukter. Vi har Välkommen till Svarta Svängen! Välkommen till Svarta Svängen!
Välkommen till Bjärhus Välkommen till Bjärhus Växtbutiken Välkommen till oss på Bjärhus för att få inspiration till att förverkliga dina trädgårdsdrömmar! Vi erbjuder ett stort sortiment, hög kvalité och mångårig erfarenhet för att hjälpa dig med din trädgård. Gårdsbutik Här köper du grönsaker, ekologiska specerier och myckert annat som hör en riktig klassisk gårdsbutik till.
Start