background preloader

Leikkejä opetukseen.

Facebook Twitter

Enechi_ideabooklet.pdf.

Sadut

Leikit musiikinopetukseen. Leikit globaalikasvatukseen. Luokka:Leikit – Pompelipedia. HYVÄÄ MIELTÄ koulutus- ja hyvinvointipalvelut. Leikit ja laulut - Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy. Mitä teidän kerhossanne leikitään?

Leikit ja laulut - Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy

Lähetä hyvät vinkit meille osoitteeseen lennu.liito-orava(at)kierratyskeskus.fi, niin päivitämme ne tälle sivulle. Sisäleikkejä Lajittelukim Roskat lajitellaan ensin omiin kasoihinsa niin, että samaa jätettä on samassa kasassa. Helpompi versio Leikkijät sulkevat silmänsä ja ohjaaja vaihtaa yhteen roskakasaan väärän roskan. SRL - Leikkivinkkejä. Ovat monesti kerhokerran tai ratsastusleirin kohokohtia.

SRL - Leikkivinkkejä

Ja hyvä niin, sillä leikkien avulla voi oppia monenlaisia hyödyllisiä taitoja ja mikä parasta, kivalla tavalla! Tällä sivulla julkaistaan erilaisia leikkejä, jotka ovat mieluiten hevosaiheisia. Ja hevosaiheisiksi monet tututkin leikit saa mielikuvitusta käyttämällä! Leikin opettaminen 1. *Opettele leikki, ja jos mahdollista leiki leikki ennen ohjausta *Leikin johdat sinä, ei leikkijät *Ole itse innostunut ja mukana leikissä *Ole oikeudenmukainen *Laita itsellesi uudet leikit muistiin. Lasten Crossfitissä harjoitukset tehdään leikkien – tutkijat kannustavat nuoria kehittämään lihaksiaan - Kuntosalit - Kotimaa - Helsingin Sanomat.

Lasten Crossfitissä harjoitukset tehdään leikkien – tutkijat kannustavat nuoria kehittämään lihaksiaan Pelkkä näky saisi monen kuntosalikonkarin hengästymään.

Lasten Crossfitissä harjoitukset tehdään leikkien – tutkijat kannustavat nuoria kehittämään lihaksiaan - Kuntosalit - Kotimaa - Helsingin Sanomat

Yksitoista lasta tekee kiivaalla tahdilla maastavedolta näyttäviä liikkeitä Crossfitin Kuusankosken-salilla Kouvolassa. Kyykkyyn, ylös, kyykkyyn, ylös. Meneillään on 8–11-vuotiaiden crossfit-tunti. Liikkeet kuuluvat harjoitukseen "Vihainen gorilla vetää vetskarin kiinni". Luokka:Leikit – Wikipedia. Suorita kysely: Leikkihaku – Pompelipedia. Koulutukselliset leikit - Partioleikit - Porin Partiolaiset. Seuraavat leikit on kopioitu luvan kanssa Jaakko Vainion vuonna 2008 ilmestyneestä leikkivihostaAlias, Pictionary, Pantomiimi Tutut pelit, mutta otetaan partioaiheiset sanat.

Koulutukselliset leikit - Partioleikit - Porin Partiolaiset

Esimerkiksi ihanteet, jokamiehenoikeudet. . . Pelejä ja leikkejä. Haarahippa Valitaan kiinniottaja(t).

Pelejä ja leikkejä

Kiinniottaja koettaa saada toiset kiinni. Kiinnisaatu pysähtyy ja käy seisomaan leveään haaraseisontaan. Kiinnisaadun voi pelastaa siten, että joku toinen kiinniotettava ryömii tämän jalkojen välistä. Leikki loppuu kaikkien jouduttua kiinni. Parihippa Hippana on pari sekä muut leikkijät juoksevat karkuun pareittain käsi kädessä. Keski-Suomen museo - Päivä Eilisessä - On leikin aika. LeikkiminenLeikit ovat säilyneet satoja vuosia lähes muuttumattomina, vaikka niiden nimet ovat vaihtuneet.

Keski-Suomen museo - Päivä Eilisessä - On leikin aika

Leikki on lapselle ajankulua ja viihdykettä. Toisaalta leikeissä lapsi jäljittelee aikuisten arkiaskareita ja samalla omaksuu aikuiselämän normeja. Pelit - Näkövammaiset lapset ry. Näkövammaisille lapsille soveltuu useat näkevien lasten pelit.

Pelit - Näkövammaiset lapset ry

Joistakin peleistä saa pienen askartelemisen jälkeen sopivia, osaan voi riittää esimerkiksi pistekirjoituksen lisääminen. Näkövammaisten apuvälinemyymälä Aviris myy joitakin pelejä, jotka soveltuvat sokeille ja heikkonäköisille lapsille. Esimerkkejä peleistä, jotka soveltuvat näkövammaisille lapsille. Biologian ainedidaktiikka. TaleBlazer on MIT:n opettajankoulutusohjelmien kehittämä lisätyn todellisuuden (augmented reality, AR) pelinluontiohjelma.

Biologian ainedidaktiikka

TaleBlazerilla voi itse tehdä pelejä sekä pelata muiden kehittämiä pelejä. Lisätty todellisuus tarkoittaa TaleBlazerin tapauksessa sitä, että peli sijoittuu todelliseen maailmaan esimerkiksi GPS-signaalin avulla. Tuomisto_M_2015_lisensiaatintutkimus_09022015. Yläkoulu, lukio ja ammatilliset opinnot - Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy. Keke koulussa - kestävän kehityksen opas Keke koulussa - Kestävän kehityksen opas kertoo tiiviisti ja käytännönläheisesti peruskoulujen kestävän kehityksen työstä: arkitoimintojen järjestämisestä, oppilaiden osallistumisesta sekä kestävän kehityksen huomioimisesta opetuksessa.

Yläkoulu, lukio ja ammatilliset opinnot - Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy

Kestävän kehityksen kasvatuksen tavoitteena on oppia elämään kohtuullisesti, koska maapallo on rajallinen. Opas on tuotettu 4V-hankkeessa vuonna 2010. Lisätietoja, oppaan pdf-tiedosto sekä valmiita kartoituslomakkeita löytyy oppaan omilta sivuilta. Opasta voi tilata Ympäristökoulu Polulta. Tuumasta toimeen! Biologian ainedidaktiikka. Flow learning – 4 avainsanaa: Leiki, käytä aisteja, kohtaa luonto, jaa elämyksiä.

Biologian ainedidaktiikka

Goodies Lapsille: Tulosta puuhalehtiset ja opi lisää eri ammateista! Matematiikkalehti Solmu: Valmennus, kerhot, leirit ja pelit. Matemaattinen kasvatus: Määrien vertailu. C. Neményi Eszter ja Lill Jánosné. Matemaattinen kasvatus: Lajittelu. C. Neményi Eszter ja Lill Jánosné Julkaistu sarjassa Óvodai neveles 1991/4 Seuraavia tehtäviä ei ole valittu mukaan ainoastaan sen periaatteeen mukaan, millä lapset leikkivät, vaan myös sen mukaan, millaisten ominaisuuksien perusteella lajittelu kulloinkin tehdään. Tehtäviä suoritettaessa otetaan huomioon lasten kehitystaso siten, että aluksi edetään vain heidän oman toimintansa mukaisilla vertailuilla. Myöhemmin mukaan voidaan ottaa myös muita näkökulmia. Spontaani toiminta Annetaan lapsille jokin uusi esine. Matemaattinen kasvatus: Aistimista kehittävät leikit. C. Neményi Eszter ja Lill Jánosné Julkaistu sarjassa Óvodai neveles 1991/3.

Matematiikkaa-monin-tavoin_LS1_2011_uusi.pdf. Leikkitarjotin.pdf. Leikkivihko.pdf. Labra - Devising-opas. Tutustumisharjoitukset ja leikit. Tutustumisharjoitukset on hyvä aloittaa niin, ettei heti tarvitse kertoa itsestään vielä mitään liian syvällistä tai tehdä sooloja muiden edessä. Sisällä saattaa jäytää kauhu tai jännitys siitä, että joutuu positiivisesti heittäytymään piirin keskelle ja esittää laulavaa vompattia eri tyylilajeissa. Leikit. Sinun kannattaisi ehkä tutustua myös koko Oppitoriin. Se kertoo koko suomalaisesta kulttuurista ja luonnosta, sisältää verkkotyökaluja, joiden avulla voi opiskella englantia ja muitakin kieliä. Leikit. Pihapelit ja luontoaiheiset leikit — Jyväskylän seudun luonnonsuojeluyhdistys ry. 10 tikkua laudalla Peliin tarvitaan vähintään kolme pelaajaa, mutta heitä voi olla kuinka monta tahansa.

Lisäksi tarvitaan kymmenen puutikkua sekä lauta ja kivi tai puupalikka laudan alle sen keskelle. Oppimisen tukeminen kotona. Lasten ja nuorten puutarhayhdistys ry: Ulkopelejä ja -leikkejä. Osallistujat: Vähintään 6 henkeä, ei ylärajaa Paikka: Hiekka- tai pelikenttä. Treenipankki. Sisäleikit. Hedelmäsalaatti Leikkijöille kuiskataan kullekin jokin hedelmä, voidaan kuiskata esim. omenaa, päärynää ja banaania niin moneen kertaan kuin leikkijöitä on.

Perinneleikit Ry. Jäätyneet hernepussit. Perinneleikit Ry. Leikit – Wikikko - koko kansan taitopankki. Leikit. Leikit. Valmennus 1a: 35 laululeikkiä - Susanna Király. Leikkiasema. Nostalgiatrippi lapsuuden taputusleikkeihin. Kaunis Karjala, piste.Läskipiirakka, piste.Isä osti alushousut maitokaupasta, piste.Housut repesi, piste.Isä häpesi, piste.Lapset huutaa sängyn alta:Voihan pippuri, huutomerkki.