background preloader

Kutominen

Facebook Twitter

Teetee 3 2016. Designs by Tiina Kuu. Nurinpäin. Ihan ensimmäinen oma neuleohje, jonka minä ymmärrän varmasti mutta teistä en osaa sanoa. :) Neulokaa ja kokeilkaa!

nurinpäin

Sukkien nimi ystäväni mukaan, jolta sain tuon kauniin pitsineuleen mallin käsin piirrettynä versiona. Nuttus-sukat Lankana on käytetty 7 veljestä, puikot oli kokoa 3. Sopivat melko tavallisen kokoiseen, 38-numeroiseen naisen jalkaan.- Luo 50 silmukkaa. - Neulo 1. krs oikein, 2. ja 3. krs nurin, 4. krs. oikein. - Kierroksen vaihtumiskohta on jalan sivulla, ei siis takana. . - Toista mallikuvio yhteensä 5 kertaa = sukassa on yhteensä 44 krs. - Tee tiimalasikantapää (ks. tarkemmat ohjeet Ullasta.) Tiimalasikantapäässä tehdään lyhennettyjä kierroksia niin kauan, että keskellä on normaaleja silmukoita yhteensä 9. . - Toista pitsikuviota kantapään jälkeen yhteensä 5 kertaa. - Aloita kärkikavennukset: (Tästä eteen päin neulo jokaisella puikolla oikein, pitsikuviota ei jatketa.)

Neulo 1. puikon alussa ylivetokavennus. 2. puikon lopussa neulo 2 oikein yhteen. Neulo yksi krs oikein kaventamatta. Oma ohje; Sydänjuuret. Osallistuin Ravelryn suomalaisen Kahelit-ryhmät sukkahaasteeseen, jonka tarkoituksena oli suunnitella sukat käyttämällä vain yhden vyyhdin lankaa (tai kaksi 50 g kerää).

Oma ohje; Sydänjuuret

Aloitin projektin toukokuun puolessa välissä ja sain kuin sainkin ohjeen valmiiksi määräaikaan mennessä. :) Ohjeen tulee olla julkaistuna 1.8. mennessä ja koska ohje on jo valmis, niin tässä se nyt sitten olisi! Sydänjuuret © Elisabet Ahrens 2010 (Ainoastaan yksityiseen käyttöön! Muissa tapauksissa yhteys minuun!) "Sydänjuuret on ensimmäinen suunnittelemani neuleohje. Halusin mallineuleiden henkivän kevättä ja naisellisuutta.Molemmat mallineuleet löytyivät samasta kirjasta (Kauneimmat Käsityöt I, WSOY, 1976) ja niitä muokkaamalla ja yhdistelemällä sain aikaan kokonaisuuden, joka oli kaunis ja helppo muistaa. Nimi "Sydänjuuret" tulee Mokoman uusimmasta albumista ja sen avauskappaleesta. Lanka ja menekki Gjestal Maija (85 % villa, 15 % nylon; 50 g = 130 m) 100 g petroolinsininen. Linkit sukkaohjeisiin. Aika usein kuulen kysyttävän: ”Mikä malli tämä on?”

Linkit sukkaohjeisiin

Tai: ”Mistä löytyy tämän niminen ohje?” Moni ihmettelee myös: ”Mitä neuloisin miehelle?” Olen kerännyt suosittujen ja kyseltyjen sukkien linkkejä tälle sivulle. Pääosassa ovat blogien omat ohjeet mutta muutama suosittu sukkamalli linkittyy myös neulesivuille kuten Novita, Ulla-verkkolehti, Drops ja Raverly. Vauvasukkien ohjeita löytyy runsaasti tästä simpsukka-blogista Vauvansukkia sairaalaan sivulta. Lapaskuun kymmenes - Hetkiä Heimolasta - Vuodatus.net. Tiistai, 10. marraskuu 2009 Lunta satelee hiljalleen ja minulla on jotain valmista näytettävää.

Lapaskuun kymmenes - Hetkiä Heimolasta - Vuodatus.net

Domino-neule lapaset ovat valmiit, vaikka sitä kolme vuotta sitten ostettua ohjetta ei löytynytkään. Mielestäni näistä tuli kivat. Koko on reilu. Jos nämä jäävät itselle, niin siinä tapauksessa käytän näitä toisten lapasten päällä. Kun aloin tuon lapasen neulomisen niin loppukolmioihin asti sen osasin neuloa, mutta sitten eilen illalla tuli täysi katkos. Viimeiset kolmiot tein siis näin. Poimin silmukat edellisten neliöiden reunasta ja aloitin neulomaan niinkuin neliö lappuakin. Neulo Kotilieden Kummikerhon villasukka - Kotiliesi.fi. Kotilieden kummikerho on saanut oman nimikkosukkamallin.

Neulo Kotilieden Kummikerhon villasukka - Kotiliesi.fi

Pehmeät ja lämpimät sukat välittävät kodin lämpöä parhaimmillaan. Ohjeessa on neljä kokoa, nyt neulomaan! Malli: Hanna Tamminen. Kerrosrivinousu sukat. Ei lomalla täysin laiskotella ;) MALLI: Kerrosrivinousu sukat (FB:n Voihan villasukka-ryhmästä).LANKA: Regia Fantastico (4-säikeinen) Väri: 06074PUIKOT: 3mm KnitPro CubicsKULUTUS: 98gKOKO: 38 HUOM: Itselläni on kireä käsiala!

Kerrosrivinousu sukat

Malli on jalollinen 4:llä (12:sta silmukalla menee ''normikäsialalla'' ). Luo 64silmukkaa 4:lle puikolle (16 per/puikko). Neulo 3.5cm *1o takakautta, 1n* - joustinneuletta. 1.krs: *3o, nosta 1 silmukka*2.krs: *3o, nosta 1silmukka*3.krs: Neulo koko kierros oikein Toista 1-3kierroksia haluamasi määrän. Itse toistin varteen 20x. Juhlavuoden vauvansukka. Marjut Katajala - Neuleet. Aalto kynsikas. Linkit sukkaohjeisiin. Linkit sukkaohjeisiin. Lykke_pitsisukat_korj.pdf. Keväthuuma pattern by Tiina Kuu. Lykke_pitsisukat_korj.pdf. Kellokukka.pdf. Gjestal_Maija_Naisen_kirjoneulesukat.pdf. Knitting and Crochet Techniques.

Convert a sweater pattern. Knitting needle conversion chart from Laughing Hens. The Sock Calculator. Knitting - Socks. Knitting patterns.