background preloader

IKT och lärande

Facebook Twitter

Ikt. IKT. Hannes IKT-verkstad. Lust, motivation och lärande. Tips och idéer. Digitalkunskap. Verktyg för lärare. IKT-fortbildning på S:t Olof - Start. Öppna läromedel – Läromedelsprojektet för alla av alla. Nu är projektet “Öppna läromedel” igång för alla som vill vara med och skapa fria läromedel för grundskolan och gymnasiet.

Öppna läromedel – Läromedelsprojektet för alla av alla

Dessa läromedel ska inte ses som färdigställda och förpaketerade på det sätt vi är vana att se traditionella läromedel. Vem som helst (lärare, elever, forskare, lärarstudenter) kan vara med och skapa dessa läromedel och vi tänkte ta möjligheten här att berätta mer om vad det hela handlar om. Detta har hänt En fredagkväll satt Kristian Niemi och läste igenom studentuppsatser.

Kom igång. Try Flubaroo Now - Welcome to Flubaroo. Anybody can learn. Mina presentationer från Bokmässan. Under Bokmässan i år hade jag äran att få hålla i två seminarier.

Mina presentationer från Bokmässan

Efteråt fick jag flera frågor om jag kunde dela med mig av presentationerna för de som inte hann skriva ner länkar och tips. Därför kommer de här. Dessvärre behöver ni stå ut med att endast de flesta blåmarkerade länkarna fungerar (bråkade lite med Slideshare när jag la upp dem). Grishund: Uppdaterad översikt över... IKT och lärande.