background preloader

Media

Facebook Twitter

Suomen Snapchat-tähdet nousevat: tässä heistä neljä. Nopeasti kasvaneen Snapchatin suosituimpien suomalaisten käyttäjien videoita katsoo parhaimmillaan kymmeniätuhansia käyttäjiä päivittäin.

Suomen Snapchat-tähdet nousevat: tässä heistä neljä

Päätimme tuoda neljä Snapchatistä tuttua tyyppiä internetistä offline-maailmaan piristämään kaupunkilaisten päivää – ja kertomaan, mikä Snapissa toimii. Jutun videot on kuvattu Snapchatin pystyformaatissa. Vilkasta keskustelua internetissä. Kuukautinen@hs.fi nimimerkki 1: Kysyy, kannattaako Nissan Micraan hankkia matalaprofiilirenkaat.

Vilkasta keskustelua internetissä

Pahoittelee kohteliaasti, ettei ymmärrä autoista oikein mitään ja pyytää neuvoja. nimimerkki 2: Epäilee, voiko kysyjällä olla autoa ollenkaan, koska tämä ei ”ymmärrä autoista vittuakaan”. nimimerkki 3: Ihmettelee, miksi kysyjä on hankkinut Nissan Micran, ja sanoo, että ”kannattaisi olla ihan hiljaa”, jos on ”erehtynyt hankkimaan Nissanin”. nimimerkki 4: Ilmoittaa, että hänellä on Nissan Micra, ja se on ”pelittänyt hyvin”. Kielikompassi - oma tila - puheviestintä. Viestijäkuvalla tarkoitetaan viestijän käsitystä itsestään viestijänä.

Kielikompassi - oma tila - puheviestintä

Viestijäkuva rakentuu vähitellen elämän aikana erilaisista viestintäkokemuksista ja muiden antamasta palautteesta. Jokainen on elämänsä aikana osallistunut erilaisiin viestintätilanteisiin esimerkiksi perheen, ystävien tai koulussa oppilaiden ja opettajien kanssa. Näissä tilanteissa koettujen tuntemusten, kokemusten ja arviointien pohjalta myös sinun viestijäkuvasi on rakentunut. Realistinen viestijäkuva tarkoittaa sitä, että oma käsitys viestijäkuvasta on samansuuntainen kuin viestintäkumppaneiden käsitys.

Esimerkiksi jos puhuja arvioi olevansa sujuvasanainen ja johdonmukainen, kuulijat ovat samaa mieltä hänen kanssaan. Oletko kaappi-introvertti? Vinkki Oletko kaappi-introvertti?

Oletko kaappi-introvertti?

Oletko introvertti vai ekstrovertti? Kysymys, joka kertoo huomattavan paljon persoonallisuudestamme. Internetix - Lukion ja peruskoulun kursseja. ”Big-Five” Persoonallisuuden piirteet tarkoittavat suhteellisen pysyviä ominaisuuksia, joissa kuitenkin ilmenee yksilöiden välisiä eroja.

Internetix - Lukion ja peruskoulun kursseja

Persoonallisuuden piirteitä tarkastellessa lukuisat tutkijat ovat huomanneet, että on olemassa muutamia melko pysyviä peruspiirteitä. Hiljaisia tyyppejä tarvitaan työpaikoilla. Uutinen Hiljaisia tyyppejä tarvitaan työpaikoilla Jos et itse ole introvertti, olet todennäköisesti introvertin kaveri, puoliso, esimies tai kasvattaja, joten kannattaa tiedostaa heistä pari asiaa.

Hiljaisia tyyppejä tarvitaan työpaikoilla

Sisältä ohjautuva introvertti ottaa rauhallisemmin ja kaipaa vähemmän hälyä ja toimintaa kuin puhelias, ulospäin suuntautunut ekstrovertti. Viikko kuvina. Tilastokeskus. ISBN978 952 99964 2 1. Median viestiopas. Elämme median äärellä aamusta iltaan.

Median viestiopas

Tekstejä, kuvia, mainoksia, lööppejä ja muita viestejä vilisee ympärillämme. Kaikki niistä pyrkivät vaikuttamaan vastaanottajaan eli sinuun. JSN. Mediaympäristön muutos.