background preloader

Recerca de la cançó tu ja m'entens Raimon

Facebook Twitter

Centre d'Amics de Reus - Premi Poesia Catalana - Francesc Martí Queixalós. Just another WordPress.com weblog. SEGON DE BAT: POESIA CATALANA DE POSTGUERRA. Poesia Patriòtica. Rauxa Catalana, la botiga online del nacionalisme radical català. III Dia de la Poesia Catalana a Internet!!! Daltabaix poètic! Lluís Calvo. Poesia catalana. Poesía. Poetry. Presentació de l’antologia poètica “La Tercera Illa. Poesia catalana de l’Alguer (1945 – 2013). Departament de Cultura. Presentació del llibre La tercera Illa. Poesia catalana de l'Alguer (1945-2013) / Activitats / Visita'ns. BiblioGaspar: Dia de la poesia catalana a internet. Demà dia 17 de març, serà el tercer any que es celebra a internet el Dia de la poesia catalana.

BiblioGaspar: Dia de la poesia catalana a internet.

Aquesta iniciativa fou impulsada per la UOC l'any 2011. Omplim la xarxa de lletres, paraules i versos que expliquen com n'és de viva i plena la nostra poesia. Donem-la a conèixer, a facebook, a twitter, als webs. Recordes com ens duien aquelles mans les roses de Sant Jordi, la vella claror d'abril ? Plovia a poc a poc. Salvador Espriu. Antologia Poètica Catalana. NacióGranollers.cat: Sant Celoni segueix apostant per la millor poesia catalana. Nú Miret, ja present l'any 2012, és una de les participants de l'edició 2013 del Festival de Poesia Foto: J.

NacióGranollers.cat: Sant Celoni segueix apostant per la millor poesia catalana

Purtí. La rima i el ritme - Escoltar poesia - Literatura catalana - edu365. Has escoltat mai un poema recitat?

La rima i el ritme - Escoltar poesia - Literatura catalana - edu365

T'has adonat que fàcil és recordar-lo? Potser no tot, però algun fragment sempre queda a la memòria. Poesia catalana contemporània - Enllaços. Educació literària i lingüística: Dia de la poesia catalana a internet. #jollegeixo poesia catalana. UOC - Música de poetes: cançons i poesia catalana a Internet. UOC - Música de poetes: cançons i poesia catalana a Internet. Poesia en català - Poesia clàssica i contemporània. Poesia catalana d'ahir i d'avui. POESIA CATALANA. S'ha acabat el bròquil (Xavier Bosch) S'ha acabat el bròquil: Amazon.es: Jaume Barberà: Libros. LA TRINCA. ALÇA MANOLO! CONCHITA VELASCO - CHICA YE YE. La Trinca - Quiero una novia pechugona. Blog Recorregut de la trinca. Veles e vents han mos desigs complir (Ausiàs March - Raimon) Veles e vents han mos desigs complir, faent camins dubtosos per la mar.

Veles e vents han mos desigs complir (Ausiàs March - Raimon)

Mestre i ponent contra d'ells veig armar; xaloc, llevant, los deuen subvenir ab llurs amics lo grec e lo migjorn, fent humils precs al vent tramuntanal que en son bufar los sia parcial e que tots cinc complesquen mon retorn. Bullirà el mar com la cassola en forn, mudant color e l'estat natural, e mostrarà voler tota res mal que sobre si atur un punt al jorn. Grans e pocs peixs a recors correran e cercaran amagatalls secrets: fugint al mar, on són nodrits e fets, per gran remei en terra eixiran. Amor de vós jo en sent més que no en sé, de què la part pitjor me'n romandrà; e de vós sap lo qui sens vós està. A joc de daus vos acompararé. Io tem la mort per no ser-vos absent, perquè amor per mort és anul·lat: mas jo no creu que mon voler sobrat pusca esser per tal departiment. Aprés ma mort, d'amar perdau poder, e sia tost en ira convertit.

Ausiàs March, diferents poesies. Ausiàs March, Qui és? Ausiàs March (Regne de València,[1] 1400 - València, 3 de març del 1459)[2] va ser un poeta i cavaller valencià medieval.

Ausiàs March, Qui és?

Originari d'una família de la petita noblesa amb aficions poètiques. Va ser un dels poetes més importants del Segle d'Or valencià. La seva poesia, en llengua catalana, tingué una repercussió notable en la lírica castellana del segle XVI al XVIII. Biografia Per a Pere March, que tenia quasi 60 anys, aquest fill tardà es degué convertir en el seu preferit, ja que poc abans de morir instituí Ausiàs com a hereu universal dels seus béns, quan només tenia tretze anys, esdevenint el cap de la branca valenciana de la família.[2] Després de la mort del pare el 7 de juny del 1413, Ausiàs, amb tretze anys, quedà sota la tutela de sa mare Elionor. Veles e Vents - Raimon - Palau Sant Jordi 1993.

Lletra de la cançó. Lluis Llach - L'estaca (Letra en Catalán y en Castellano).wmv. AY! LA CENSURA... S'està acabant el bròquil¡ Lletra de El bròquil (la tortura), de l'àlbum Gent normal/ No t'enyoro/ El bròquil (la tortura) de Manel - Viasona. El bròquil Manel. Josep Lleixà: El broqui s'està florint, tu ja m'entens. El broquil s'està florint, tu ja m'entens, s'acabat el broquil, tu ja m'entens: Doncs si, sembla que el broquil s'esta flrorint.

Josep Lleixà: El broqui s'està florint, tu ja m'entens

Quan un cos està malat, ho te febra, o li surten ronxes o pus. Al Govern espanyol, li està passant això mateix ... no te tant de medicament per solventar els problemes que fins ara havia solventat amb una aspirina. Ara la malaltia es greu i de dificil soluciò. Fer cirugia li es molt arriscat, son molt els camp que te que atacar: Els traballadors del camp andalusos que demanen justicia social, els miners del nord que que estàan fns els pebrots, naltros els catalans que ja estem decidits a fer el nostres propi camí, o sigui el de la Independencia, Les protestes continuades dels emprenyats a les portes del Congrès a Madrid i mes mes exemples de que un sistema podrit a la curta o la llarga cau.

Partits d'implantació estatal i de submissió central » Opinió » Opinió » dBalears. El conseller Carles Manera esperava que els diputats fossin "conscients de la importància històrica que té per a aquestes illes" el Fons de competitivitat.

Partits d'implantació estatal i de submissió central » Opinió » Opinió » dBalears

Carles Manera no és un polític que es llenci a risc-a-l'aventura, perquè sap que se n'espera que els números quadrin, de forma que és improbable que fes aquesta declaració traint el sentir general del Govern. Per tant, podem preguntar-nos si confiava que els diputats socialistes al Congrés votarien a favor de la moció de CiU per reclamar l'avançament d'aquest fons, i així desembossar una situació que compromet la viabilitat econòmica de la comunitat illenca. Si podem respondre'ns que sí, el conseller deu dur dos dies de ràbia sorda, d'ira continguda, com se sol dir, perquè els diputats illencs del Grup Socialista al Congrés han servit amb el seu vot els interessos del PSOEspañol i no els de la ciutadania d'aquesta comunitat, amb el govern d'Antich al front.

Lletra de Tu ja m'entens, de l'àlbum Poèsica de Projecte Mut - Viasona. DISCOGRAFÍA DE RAIMON.