Flori

Facebook Twitter

Ochiul Boului (Calistephus Compositae) - Flori de gradina. Ultima modificare: 2010-01-27 | Primul publicat: 2009-05-05 Vrei sa adaugi articolul la favorite?

Ochiul Boului (Calistephus Compositae) - Flori de gradina

Vrei sa stergi articolul din favorite? Adauga la favorite » Sterge din favorite » Cârciumăreasa (Zinnia) - Flori de gradina. : | Primul publicat: 2009-05-06 Vrei sa adaugi articolul la favorite?

Cârciumăreasa (Zinnia) - Flori de gradina

Vrei sa stergi articolul din favorite? Adauga la favorite » Sterge din favorite » Articolul a fost adaugata la favorite! Albastrelele - Flori de gradina. Ultima modificare: 2010-10-05 | Primul publicat: 2009-06-11 Vrei sa adaugi articolul la favorite?

Albastrelele - Flori de gradina

Vrei sa stergi articolul din favorite? Adauga la favorite » Sterge din favorite » Articolul a fost adaugata la favorite! Vita salbatica - Flori de gradina. Ultima modificare: 2010-09-27 | Primul publicat: 2010-09-24 Vrei sa adaugi articolul la favorite?

Vita salbatica - Flori de gradina

Vrei sa stergi articolul din favorite? Adauga la favorite » Solanum dulcamara - Flori de gradina. Ultima modificare: 2010-10-06 | Primul publicat: 2010-10-05 Vrei sa adaugi articolul la favorite?

Solanum dulcamara - Flori de gradina

Vrei sa stergi articolul din favorite? Adauga la favorite » Floarea copilariei mele - Gura-Leului - Flori de gradina. Imi placeau trandafirii, lalelele, narcisele, ghioceii, si, in general, plantele al caror nume il cunosteam.

Floarea copilariei mele - Gura-Leului - Flori de gradina

Exact ca atunci cand o fetita, intrebata fiind ce meserie vrea sa aiba cand va creste, raspunde cantareata sau medic, iar un baietel spune ca vrea sa fie politist sau pompier. Imi amintesc gradina matusii mele, si niste plante interesante care cresteau pe marginea aleii. Aveau multe culori si o forma ciudata. Liatris - Strat de flori. Ultima modificare: 2010-11-04 | Primul publicat: 2010-11-04 Vrei sa adaugi articolul la favorite?

Liatris - Strat de flori

Vrei sa stergi articolul din favorite? Adauga la favorite » Petunia - Flori de apartament si terasa. Ultima modificare: 2011-03-14 | Primul publicat: 2011-03-14 Vrei sa adaugi articolul la favorite?

Petunia - Flori de apartament si terasa

Vrei sa stergi articolul din favorite? Adauga la favorite » Sterge din favorite » Ghiocelul - vestitorul primaverii - Strat de flori. Pasiunea lui Richard pentru plantele cu bulbi, si mai ales pentru ghiocei, l-a condus spre salvarea unor grupuri de ghiocei de prin santuri, sau de prin mormintele lor noroioase din apropierea casei sale aflata la periferia orasului Victoria.

Ghiocelul - vestitorul primaverii - Strat de flori

„Ghioceii sunt chintesenta elegantei si simplitatii,” spune Richard. „Si nu numai ca sunt rezistenti, dar infloresc intr-o perioada a anului cand iti doresti sa vezi flori”. Richard crede ca ei sunt teribil de subapreciati, deoarece ghioceii trec adeseori neobservati, naturalizandu-se in tacere prin colturi uitate. Gazania - Strat de flori. Ultima modificare: 2011-03-21 | Primul publicat: 2011-03-21 Vrei sa adaugi articolul la favorite?

Gazania - Strat de flori

Vrei sa stergi articolul din favorite? Adauga la favorite » Sterge din favorite » Articolul a fost adaugata la favorite! Coreopsis - Strat de flori. Ultima modificare: 2010-10-28 | Primul publicat: 2010-10-28 Vrei sa adaugi articolul la favorite? Vrei sa stergi articolul din favorite? Adauga la favorite » Lacrimioare - Strat de flori. Ultima modificare: 2011-03-28 | Primul publicat: 2011-03-23 Vrei sa adaugi articolul la favorite?

Vrei sa stergi articolul din favorite? Panselute - crestere si ingrijire - Strat de flori. Ultima modificare: 2010-10-28 | Primul publicat: 2010-05-10 Vrei sa adaugi articolul la favorite? Vrei sa stergi articolul din favorite? Adauga la favorite » Sterge din favorite » Articolul a fost adaugata la favorite! Lalelele, florile minuate ale primaverii. Lalelele, florile minuate ale primaverii Gingase, gratioase, multicolore, lalelele ne incanta privirile in fiecare primavara. Cred ca nu am simti la fel venirea primaverii daca nu ar exista aceste minunate flori. Frumusetea lor vine din simplitate. Crini Imperiali. PLANTAREA SI INGRIJIREA FLORILOR DE FREZIE.

De cand au aparut in Europa la sfarsitul sec al XIX-lea , speciile de frezie au fost tot mai mult apreciate pentru parfumul si aspectul lor delicat. Chiar daca sunt originare din , freziile pot fi crescute cu succes si pe teritoriul tarii noastre daca le sunt respectate putinele cerinte. In primul rand este esential sa cunoasteti ca inmultirea freziilor se realizeaza la sfarsitul verii prin bulbi sau seminte. Strelitia sau Pasarea paradisului.

Garoafe - crestere si ingrijire - Strat de flori. Principalele specii de trandafiri - Arbori si arbusti. Crizantema - Floarea de aur - Plante decorative prin flori. Iris - Strat de flori.