background preloader

Bedömning

Facebook Twitter

Peer instruction-formation bedömning. Fernström och Sahlin. Moobis.se Din favorittjänst när du vill starta skolblogg - moobis.se. En blogg från Årstaskolan. Hej.

En blogg från Årstaskolan

Vill du vara med i en tävling där man kan vinna böcker? Nu ska du göra ett eget radioprogram. Tjohooooo! Men hur då? Hur gör man ett radioprogram och vad ska det handla om? The big 5, Christian Lundahl. Frågor/prov program. AnswerGarden - exit pass. Entreprenöriellt lärande – vad är det? Jag skrev tidigare ett inlägg om hur jag tänker kring LPP-arbetet och då lovade jag att jag även skulle skriva ett inlägg om entreprenöriellt lärande.

Entreprenöriellt lärande – vad är det?

Begreppet entreprenöriellt lärande är nytt för många av oss men innebörden är inte ny på något sätt. Skolverket har fått i uppdrag av regeringen att stimulera arbetet kring entreprenörskap i skolan och detta ska genomsyra skolans alla nivåer. Enligt regeringens Strategi för entreprenörskap inom utbildningsområdet (.pdf) ska entre­prenörskap löpa som en röd tråd genom hela utbildningssystemet. En forskarblogg om skola, utbildning och utbildningsvetenskap.