background preloader

Localsystem

Facebook Twitter

DIM. Mijn naam is Lida Wammes, voorzitter van DIM Gunjur Beach.

DIM

In 1998 maakte ik voor het eerst kennis met Afrika. Samen met een blanke Zuid Afrikaanse vriend bezocht ik zijn moeder in Zimbabwe en reisden we per auto door dit prachtige land. Ik verbleef op de mooiste locaties. Na 4 weken reden we terug naar Harare waar zij woonde en kwamen langs de townships. Ik kon mijn ogen niet geloven, hoe konden mensen in zo'n krot wonen. Terug in Nederland informeerde ik naar een opleiding voor buddy. In 2001 meld ik me aan bij SIW Internationale Vrijwilligersprojecten en krijg 31 maart 2001 bericht dat ik geplaatst ben bij de organisatie QPC in Zuid-Afrika, voor een project in juni/juli.

Als ik weer thuis ben geef ik mij op als vrijwilligster voor Vluchtelingen Werk en draag een aantal jaren mijn steentje bij. In 2008 kom ik voor de eerste keer in Gambia en maak samen met een vriendin per jeep een fantastische rondreis door Gambia, Senegal en Mali. Highslide JS - JavaScript thumbnail viewer. Het magische +-teken van Mobile Safari — fred zelders. KPertiet_50-3x4Cards-48.jpg (JPEG Image, 900 × 1200 pixels) - Scaled (83%) MIJN HOBBY SHOP. Hartewensen. APS Automaterialen - auto onderdelen en gereedschap. Hoe kan je het best een (hoofd)sjaal knopen. Aan sjaals wordt al snel gedacht als mooie, vrouwelijke hoofdbedekking bij haarverlies.

Hoe kan je het best een (hoofd)sjaal knopen

En dat zijn ze ook! Je kan ze op allerlei manieren knopen en in de zomer zijn ze -indien van ademende materialen gemaakt, zoals katoen, viscose, linnen- niet te warm op je hoofd. Toch wordt er uiteindelijk niet altijd voor een sjaal gekozen, ik vroeg me af waarom niet, want er zijn zoveel mogelijkheden, als je ze maar weet. Vandaar een blog vol tips over sjaals en aanverwante artikelen. En als jullie nog meer tips hebben om uit te wisselen, stuur dan een reactie, zodat we dat met iedereen kunnen delen. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je eventueel twijfelt over het dragen van een sjaal.

Hieronder vind je een een aantal basis knooptips. Kun je door een borstoperatie moeilijk je armen boven je hoofd bewegen en lastig een sjaal knopen, maar is een mutsje niks voor jou? Bij een sjaalmutsje is de lange sjaal geheel bevestigd aan een stretch katoenen mutsje. Vierkante sjaals knopen. De onderste.nl. How to create a Search Suggestion Drop Down List in Excel. Making apple chips with the Philips AirFryer ~ Wild Child Urban City. For a heck long time I have wanted a food dehydrator to make root vegetable chips like Terra's , to make snacks like dried okra and carrots, and "sundried" tomatoes for salads.

Making apple chips with the Philips AirFryer ~ Wild Child Urban City

The cheapest dehydrator in Singapore is an Ezi Dry; the smallest one with I think 5 trays is sold at Tangs S$218 and the bigger one is sold at S$318. I have seen an Excalibur at ToTT for more than S$600. The Nesco Dehydrator is a popular brand in the US, but shipping would be too expensive and voltage conversion would be a problem anyway. I had tried making taro chips using our oven, and it sort of worked... in that I did get some nice tasting chips, but it took a lot of effort laying the taro slices out on trays, brushing them with olive oil, watching them in the oven to ensure they did not burn (and half did burn while I was in the bathroom), flipping them, and then washing the baking trays.

So I gave up. But last night, I got hungry and decided to cook some radish as a snack. De twaalf heilige nachten en de 12 heilige dagen tussen kerst en driekoningen of epifanie. Handreiking voor innerlijke beleving van kersttijd. - ARENDLANDMAN.NL. De periode tussen kerst (25 december) en driekoningen of epifanie (6 januari), ook wel aangeduid als de kersttijd, is in meerdere opzichten een bijzondere tijd van het jaar.

De twaalf heilige nachten en de 12 heilige dagen tussen kerst en driekoningen of epifanie. Handreiking voor innerlijke beleving van kersttijd. - ARENDLANDMAN.NL

Het is niet voor niets dat er in dit verband al eeuwenlang wordt gesproken over de twaalf heilige dagen en de twaalf heilige nachten. Heiliging betekent heelwording. De periode van 25 december tot en met 6 januari is bij uitstek geschikt om de hectiek van het dagelijkse leven los te laten en tijd te nemen voor inkeer en bezinning, want dan is de sluier tussen de spirituele wereld en de materiële wereld uiterst dun. Daardoor kan er in die periode op een natuurlijke wijze een zekere heling en vernieuwing optreden, waardoor het nieuwe jaar met vertrouwen, visie en kracht tegemoet kan worden getreden. Er wordt gezegd dat de 12 heilige dagen en de twaalf heilige nachten ideaal zijn om een stevig fundament te leggen voor het komende jaar.

Hoe doe je dat? Het kerstfeest een terugblik. 10 stuks brocante bedels mix handjes handmade 16-28mm - www.allerleileuks.nl.