background preloader

Fritidshemsbloggar

Facebook Twitter

LINDBLADSSKOLANS FRITIDSBLOGG. Geocachingklar. Blåmusslan Sjöstjärnan Krabban. Bokens fritidsblogg. Fridnässkolans Fritidshem. Abborrens blogg - Ännu en Skolbloggen blogg. En till Skolbloggen webbplats. Astrid Lindgrenskolans Fritidshem. Fritids blogg. Fritids i Rolfstorp. Ekebyfritids.se. Gösens Fritids. Galaxen 3-5. Fritidshem / Bloggar / Kalmar / Våra skolor / Karl-Oskarskolans filosofi - Karl-Oskarskolan. Denna veckan har några barn bakat chokladsnittar.

Fritidshem / Bloggar / Kalmar / Våra skolor / Karl-Oskarskolans filosofi - Karl-Oskarskolan

Barnen har även gjort sin namnskylt som de ska ha på sin låda ute i korridoren. Vi har även hoppat höjdhopp. Imorgon är det fredag och blåspingis står på schemat. Ska bli riktigt roligt! Om ni har knappar,roliga hattar, mössor, kläder och skor hemma som ni vill bli av med tar vi tacksamt emot dem. Flottens fritids. Fritidshemmet Blå 1. Fritidshem Satelliten - Ännu en Skolbloggen blogg. Kanotensfritids. Sofiebergs fritids bloggar. Just another WordPress.com site.

Fritidsblogg. Vår blogg. Fritidshemmet vecka 15 Vi har nu städat i boden och lagt in lite nya leksaker som vi handlat in för pengarna som kom in vid drop-in fikat.

Vår blogg

Tisdag: Felicia har danskul med F-1 i rörelse- rummet efter mellis. . Filmkurs kl.14.45. Vi andra är ute och leker Onsdag: F och 1 går till Ekbacken och äter mellis med Camilla och Lena. 2 och 3 har danskul i rörelserummet. Torsdag: Utedag med grillning. Fredag: MusikQuiss i matsalen efter mellis. Trevlig vecka önskar pedagogerna På Lindöskolans fritidshem Fritidshemmet vecka 14 Tisdag: Felicia har danskul med 2-3 i rörelse- rummet efter mellis. . Onsdag: 1:or och 2:or går till oljeberget och äter mellis med Felicia och Oscar. F och 3 leker och pysslar. Torsdag: Studiedag! Vikarier. Var noga med att meddela oss om barnen får ändrade tider eller blir lediga. Fritidshemmet på Slättängsskolan F-6. Malva fritids.

Lillhagsskolans fritidshem! Så länge det är roligt orkar vi. Fritidshemmet på Varbergs Montessoriskola. Kumlaby Fritidshem. Klubben, Fornbackaskolans fritidshem åk.4-6. En fritidsavdelning på Rönnowskolan i Åhus. Rockans blogg. Fritids på Göthrik. Sofielundsskolans fritidshem. Ystads kommun - Sövestads skola - Fritidshemmet. Ja, det är fortfarande väldigt kallt, så våren får vi allt vänta på lite till. Förra veckan hade klass 4 besök av Micke Gunnarsson, han som skapade fredsuppdraget och han som fick oss att starta veckans fredsuppdrag på fritids. Han är lite av en hjälte och denna veckan kommer vi att prata mer om honom och bestämma hur vi jobbar vidare med att skapa fred. Det är möjligt att vi kommer göra olika i våra grupper utefter önskemål men vi fortsätter på något sätt att sprida fred. Micke Gunnarsson med sin bok. Tack Micke för allt du gör för att skapa fred i världen! Vi börjar med utedag på måndag om det inte är rent för många minus grader, typ-16°.

Vi sätter upp ett anslag så får man komma med önskemål på aktiviteter denna kväll. Lite mer info. På onsdag är det A-dag och då har vi på fritids öppet vanliga tider. Teatergruppen träffas på tisdag och de har bestämt sig för att göra en ny berättelse. Ha en bra vecka och helg! Vänligen Benita, Helle, Camilla. Ystads kommun - Köpingebro skola - Köpingebro fritidshem. Nu har vi haft sportlov i en hel vecka och det har varit skönt att bara vara lediga. I tisdags gick vi till skogen tillsammans med Ettornas fritidshem. Vi hade gjort egna mackor i matsalen som vi åt till mellanmål och så drack vi varm choklad. Hemma på fritids har vi pysslat med våra snögubbar, spelat wii, byggt kojor, tittat på film, spelat biljard och pingis, börjat måla en gemensam tavla och en hel del annat har vi också hunnit med. Viktoriaskolans Fritidshem -

Vingens fritidshem. Välkommen till Pantern! Trollis Fritids. Värsås fritidshem. Örnens fritids på Hökensåsskolan. Välkommen till Diamantens blogg. Unga entreprenörer. TORPETS FRITIDSHEM. Tornfalkens fritidshem. Svalansblogg. Stjärnans fritids. Solens fritids. Sandåkraklubben. Sandbergska skolans fritidshem. ORION´s FRITIDSHEM - Mölletofta fritidshem. Månens fritidshem. Världens bästa förskola och fritidshem. Kiabyfritidshem - En till Bufblogg webbplats. Fritidshemmet Kattfoten - Rällas stolthet.

Igelkotten blå. Rönnbyborgs fritidshem. Bokens Fritidshem. Njupkärrs fritidshem. Yngsjö skola och fritidshem. Vi är fyra fritidshem på Lindblomskolan i Hultsfred. Här kan ni se allt roligt vi gör och allt vi lär oss. Kreativiteten flödar.

Vi är fyra fritidshem på Lindblomskolan i Hultsfred. Här kan ni se allt roligt vi gör och allt vi lär oss.

Ugglor i alla dess former skapas. Lisa spelar final i fotbollsspelet. Trollet & Älvan. Ett naturnära fritidshem. Odens fritids. Månens fritidshem och förskoleklass. Furulundsskolans Fritidshem.