background preloader

Day-one

Facebook Twitter

Schiphofbestrating. Quotes About Death (8596 quotes) “To be, or not to be: that is the question:Whether 'tis nobler in the mind to sufferThe slings and arrows of outrageous fortune,Or to take arms against a sea of troubles,And by opposing end them?

Quotes About Death (8596 quotes)

To die: to sleep;No more; and by a sleep to say we endThe heart-ache and the thousand natural shocksThat flesh is heir to, 'tis a consummationDevoutly to be wish'd. Meme Generator. The Fastest Meme Generator on the Planet.

Meme Generator

Wegens groot succes….het anti-griep wonder! 17 okt Ik hoor zojuist dat we een griep epidemie kunnen verwachten.

Wegens groot succes….het anti-griep wonder!

Dus kom snel in actie met dit wonder brouwsel. het anti – griep wonder! Wegens groot succes komt ie nog een keer; Dit “drankje” is namelijk ideaal voor een aankomend griepje, fikse verkoudheid en keelpijn. Simpel, doeltreffend, gezond en lekker! We nemen; 3 biologische citroenen. Bereiding; Doe al deze ingrediënten in een mooie pot (staat wel zo leuk) even roeren en vervolgens zet je deze in de koelkast. Go…go …go! Gmail. Chili con carne met kidneybonen en witte bonen. Sundaram Music - BandPage. Free Listening. E-mail e armazenamento gratuitos do Google.

Wat je moet weten van de nieuwe lay-out voor Facebook-pagina’s. Waarschijnlijk is het je al opgevallen dat Facebook weer eens een facelift ondergaan heeft.

Wat je moet weten van de nieuwe lay-out voor Facebook-pagina’s

Alle pagina’s hebben nu een frissere en strakkere uitstraling met één kolom. In maart werd dit al aangekondigd. Hiermee wil Facebook het voor de bezoekers van je pagina nog makkelijker maken om de juiste informatie te vinden. Voor jou als beheerder wordt het makkelijker om de juiste tools te vinden. De nieuwe lay-out is meer gestroomlijnd en biedt toegang tot alle tools, waardoor je als beheerder minder hoeft te switchen tussen je pagina en de statistieken. 1. De afmetingen van de omslagfoto zijn niet gewijzigd. 2. Eerst verschenen de berichten horizontaal over de pagina, links en rechts van de tijdlijn. 3. In de oude lay-out stond paginainformatie verspreid over de pagina. Beweeg over het betreffende gedeelte;Klik vervolgens op het potlood dat verschijnt;Klik op ‘Gedeelten beheren’;Versleep de secties in de gewenste volgorde.De blokken ‘Personen’ en ‘Info’ kun je niet verplaatsen. 4. 5. 6. 7. 8.

Refractions of the Toneoscopic Groove by Cquence. Free Listening. Converse - All Star Ox Core Canvas Natural White m9165. Content mapping: zo bepaal je de juiste vorm voor je content. Op welk platform publiceer je je content?

Content mapping: zo bepaal je de juiste vorm voor je content

Wordt het een blog, een infographic, is het genoeg voor een whitepaper of misschien een video? Hoe maak je de juiste keuze? Vaak wordt er voor de pragmatische optie gekozen. Wat is het gemakkelijkst, snelst of goedkoopst? Zonde! Prent in je hoofd: eerst de inhoud, dan de vorm Het eerste dat ik je mee wil geven, is dat de keuze voor de contentvorm altijd moet voortvloeien uit de inhoud en het doel van de content zelf. Bepaal eerst wat de inhoud van je content is en kijk dan naar welke contentvorm daar het beste bij past. Mappen die content, zowel qua inhoud als vorm! Net als de inhoud van je content, kun je ook de vorm van je content mappen. 31 Facebook Tips & Tricks. Use these amazing Facebook tips and tricks to get more out of Facebook.

31 Facebook Tips & Tricks

We’ll show you how to enjoy using Facebook again on your computer, iPhone, iPad and Android. Master Facebook privacy settings so you only share photos with people you want, build a better Facebook news feed, secure your Facebook account and take control of apps that share information to your Facebook page. Scrum: praktische tips & tools voor projectteams. Wij werken al een tijdje volgens Scrum.

Scrum: praktische tips & tools voor projectteams

Het helpt ons projecten flexibel, binnen budget en volgens planning te realiseren. Een fijne methode voor projectmanagement waarvan ik denk dat ik het ondertussen aardig in de vingers heb. Toch zit ik boordevol vragen en ben ik benieuwd naar de mening van een professional. Ik sluit de serie van drie artikelen dan ook af met een interview met een échte expert. Het is maandagmiddag, een fel zonnetje schijnt door de ramen en de koffiepot staat te pruttelen.

Elke dag een volle mailbox? Hou 'm leeg met deze 4 mappen! Hoeveel e-mails staan er nu in jouw inbox?

Elke dag een volle mailbox? Hou 'm leeg met deze 4 mappen!

Bring Your Own Device: werknemers maken de dienst uit. Het lijkt al zo lang geleden dat het bedrijfsleven de trendsetter was in de adoptie van nieuwe technologieën.

Bring Your Own Device: werknemers maken de dienst uit

Ga maar na: chat, sociale netwerken, smartphones, apps – ze werden eerst omarmd door consumenten, het bedrijfsleven volgt steeds op een afstand. Schoorvoetend Er lijkt een beweging te ontstaan die inziet dat het slim is om in te spelen op deze ‘consumerization’-trend (in plaats van eerst verbieden, dan schoorvoetend toestaan en dan alsnog omarmen). De term Bring-Your-Own (BYO) is steeds vaker te horen en is de meest concrete maatregel die organisaties kunnen nemen om de technologische vooruitgang binnen de bedrijfsmuren te halen. Kortweg komt het erop neer dat werknemers hun eigen laptop, tablet, PC of smartphone mogen gebruiken op de werkvloer. Beleid Hoewel Bring-Your-Own dus duidelijk bezig is aan een opmars in het bedrijfsleven, hebben veel organisaties nog geen officieel beleid op dit gebied: slechts 44 procent.

Nederland koploper …maar wel zelf betalen graag.