background preloader

Istiden

Facebook Twitter

Forntiden 1: Istiden och stenåldern. Forntiden 1: Istiden och stenåldern. ISTID. Istiden. Till barnen: Istiden - Ice Age-skärmsläckare, roliga Ice Age pyssel- och kunskapsblad. En kort introduktion till istiden. Forntiden 1: Istiden och stenåldern. SLI.SE - Jakten på istiden. Film om istiden. Istidens jättar. Mammutskelett. När Sverige var täckt av is. För bildmaterialet på SO-rummet gäller i allmänhet olika typer av licenser.

När Sverige var täckt av is

Många av bilderna är upphovsrättsskyddade medan andra har Creative Commons-licenser eller andra liknande licenser. Några av bilderna är helt fria att använda. Om du vill bruka en bild i eget syfte, så måste du själv ta reda på om bilden är fri att använda eller vilka villkor som gäller. Detta gör du genom att klicka på bildlänken som finns under de flesta bilderna. Kolla vad du kan Istiden - Bok (9789147081226) Faktatexter och arbetsuppgifter i samma bokFör dig som letar efter ett riktigt lätt material i SO/NO!

Kolla vad du kan Istiden - Bok (9789147081226)

Häftena har en lugn och tydlig layout, med faktatexter på vänstersidorna och uppgifter på högersidorna. Barnen skriver svaren direkt i boken. Läs merKolla vad du kan-serien finns för de barn som tycker det är knepigt att läsa och förstå faktatexter i vanliga grundböcker. Häftena innehåller enkla texter om viktiga och roliga fakta inom olika ämnen. Till varje sida finns några arbetsuppgifter i olika svårighetsgrad. Istiden för år 2-3. Iceage_pysselblad3. Istiden. SLI.SE - Jakten på istiden. ISTID.