background preloader

Mobile App Development

Facebook Twitter

Leverage Technology to Grow Your Business in a Steady Pace. Mobile application Utvikling. All You Need to Know about Android Things – the IoT Platform. Phonegap App Utvikling Spesialist. Helios Solutions tilbyr sine kunder en rekke kvalitetstjenester for utvikling av mobilapplikasjoner med PhoneGap.

Phonegap App Utvikling Spesialist

Våre spesialister er i stand til å levere nøye satt sammen og skreddersydde PhoneGap-applikasjoner. Med flere års erfaring besitter våre programmerere gode kunnskaper om PhoneGap-programmering, samt allsidige, bransjespesifikke løsninger. Basert på HTML5 utnytter PhoneGap HTML og JavaScript til å tillate utviklere å skape fengslende applikasjoner for smarttelefoner og nettbrett på mange plattformer (iOS, Android, BlackBerry, Kindle Fire, og flere). Sencha Touch App Utvikling. Helios Solutions benytter en veldig strukturert tilnærming til utvikling med Sencha Touch.

Sencha Touch App Utvikling

Dette for å effektivisere din virksomhet og ta vare på alle dine Sencha Touch utviklinger fra idé til ferdigstillelse. Med den siste oppdateringen til Sencha Touch har applikasjonsutvikling ekspandert, noe som gjør Sencha Touch App Development viktig for enhver virksomhet. Sencha Touch er et høyytelses rammeverk for mobilapplikasjoner basert på HTML5, som lar deg bygge gode mobilapplikasjoner for et bredt spekter av plattformer. Sencha Touch can utnytte over 50 innebygde komponenter, State Management, samt et innebygget MVC-system.

VÅR Sencha Touch App Development ekspertise: Skulle Swift være standard valg for din neste iPhone-prosjektet? Objective-C var de facto kodingsvalg for iPhone Development Agencies, derforprøverApple å gjøre Swifttil etenkeltalternativ for de etatenesomhargjort store investeringer i Objective-C, oger den tech-gigantenharsørget for at Swift, tiltross for å være et radikaltannetspråk, opererersømløst med Objective-C.

Skulle Swift være standard valg for din neste iPhone-prosjektet?

Swift er utformet på en slik måte at det kan forsterke eksisterende Objective-C-apper ved å koeksistere og kompilere innenfor samme prosjekt. Begge språkene hviler på Cocoa - Apples API og delte bibliotek – og gjør dermed ingen forskjell for sluttbrukerens opplevelse.se også - Triks For Å Utvikle Mobinettsiden For Å Gi Følelsen Av Native App Frittstående språk Swift er også designet for å være et selvstendig språk som er enklere å lese og lære, og dermed lettere å vedlikeholde enn sin eldre fetter. Windows Mobile App Utvikling. Hos Helios Solutions tilbyr vi våre kunder en klynge av kvalitetstjenester for hver del av Windows Mobile app utviklingen.

Windows Mobile App Utvikling

Vår gruppe av spesialister er i stand til å levere nøye tilpasset Windows Mobile applikasjoner. Med flere års erfaring har våre programmerere god kunnskap om Windows Mobile programmering og bransje-bestemte allsidige løsninger. Mobile Applikasjon Utvikling: Skulle Swift være standard valg for din neste iPhone-prosjektet? Mobile App Utvikling Agency. iPhone App Utvikling Agency. Helios Solutions utvikler gode iPhone apps for å effektivisere virksomheten din og ta vare på iPhone utvikling fra begynnelse til ferdigstillelse.

iPhone App Utvikling Agency

Med den nyeste iOS7, har iPhone-applikasjonene ekspandert. Case Study: Developing An App Is The New Way Of Engaging More Customers.