background preloader

Bloggar

Facebook Twitter

Elaine Eksvärd. Godmorgon mitt kära folk! Idag vaknade jag upp på rätt sida, svårt att göra annat med en klarblå himmel och skinande sol. Matheo och jag tog en lång morgon innan föris. Jobbvardagen är igång. Jag ska till Oslo i eftermiddag och stannar tills imorgon. Sen blir det direkt till Kalmar imorgon. Det känns inte ett dugg jobbigt för vi har ju varit med varandra en hel underbar vecka i Spanien. Om fyra veckor är vi där igen fast i hela tio dagar. Nu ska jag iväg och köpa träningsskor eftersom jag fick ”snilleblixten” att lämna kvar mina i Spanien. Jag hade för övrigt en superhärlig kväll med Teresa som jag adoptersde som lillasyster när hennes storasyster Daniela och jag blev bästisar i tonåren. Hon är så klok denna varelse och så känner hon mig lika bra som Daniela. Är hemma igen, körsbärdträden blommar och solen skiner. /Elaine, beger sig mot staden för att träffa en vän och köpa nya träningsskor.

Vi hade för övrigt över våra första gäster igår. När han såg vårt cribb så blev han sådär glad. Nina Åkestam | Tankar om reklam och om livet i stort. En av de vanligaste missuppfattningarna om feminister är att vi inte gillar män. Ibland används ordet hatar (gärna i VERSALER) för att riktigt förtydliga hur fruktansvärt illa vi tycker om alla som har fötts med snopp. Råkar personen i fråga dessutom vara vit, heterosexuell och sitta på någon form av makt, då är det mer eller mindre kört.

Det är lätt att bara avfärda det påståendet, för de allra flesta feminister känner inte alls igen sig. Hela feminismen handlar ju om att alla ska vara lika mycket värda. Det är ingen viss persons fel. Så långt låter det ganska trevligt. Och här blir det knepigt på riktigt. Alltså kan jag vara feminist och ha en låååååång lista på vita, rika, heterosexuella män som jag älskar och respekterar. Lady Dahmer // Postpatriarkal Feministfitta |

Helen Torsgården – Hiilens sminkblogg | Sveriges bästa sminkblogg med fantastiska sminkningar, inspiration, tutorials, sminkvideoklipp, produkttester och allt om nyheterna på smink- och skönhetshimlen. Fråga: Jag har hört att läpparna slutar producera eget fett av läppbalmsa/lypsyl vilket i sin tur gör dem torra. Är det sant? Svar: Ja och nej! För det första är det stor skillnad på läppbalsam och läppbalsam då det är ingredienserna som räknas. ”Lypsyl” är ett märke på ett läppbalsam som blivit ett namn för alla olika läppbalsam som finns där ute. Många tror att det antingen heter läppbalsam eller lypsyl och att det är två olika saker. Men som sagt, läppbalsam heter det (så klart har de fler namn än så). Det är inte sant att läpparna slutar producera eget fett av att man använder läppbalsam.

MEN just märket ”Lypsyl” är känt för att vara ”beroendeframkallande”. Så när du letar läppbalsam så håll ett öga på innehållet och undvik paraffin! Ingredienser att undvika i innehållsförteckningen på ett läppbalsam: Ozokerit, Polyisobutene, Mineral Oil, Petrolatum, Paraffinum Liquidum, Vaselin, Paraffin, Mineralolja, Petroleum, Paraffinum, E 905. Johanna Toftby | Johanna Toftby bloggar om mammapepp och hårtips. TACK till alla som var med i tävlingen där du kunde vinna en övernattning för två på fantastiska hotell Pigalle. Men någon måste vinna och det kommer mer sånna här tävlingar, jag älskar själv att bo på mysiga personliga hotell och har gärna mer liknande tävlingar om ni gillar det. Stort GRATTIS till: Jessica (mailadress Hynynen) Du har vunnit en övernattning för två i dubbelrum inkl frukost. Hoppas ni får en underbar vistelse och grattis än en gång! Maila mig på jtoftby@gmail.com så ska jag berätta hur du ska gå tillväga.

Bloppisen är på G!!!!! Oj oj, vad mycket vi har att fixa med men det kommer bli riktigt bra detta tror jag.Pratade med Michela i kväll och vi ser fram emot att få träffa er. Vi har än så länge packat ner mängder med klänningar… byxor, snygga jeans, toppar, festklännnigar, vardagsplagg, sommarkläder…vinterkläder. Vackra jackor, kappor och skinnjackor. En stor låda med smycken… Snö, love forever, Ester elenora, ICON och många fler märken. Jag och älsklingen på Pigalle igår. SPIDERCHICK | bloggvärldens Chic(k)aste Mama! Egoinas. Bloggkommentatorerna.se.

Sitter och funderar på Odds inlägg, som jag länkade i mitt förra. Hur mycket jobbigare det är med två barn än ett? Det går såklart inte att veta förrän man vet vilken typ av ungar man får. En kolikbebis kan sätta familjeharmonin på spel några månader. Men så är det ju olika ifrån situation till situation. Tänk att du sitter i en soffa i dämpad belysning och matar din lilla nyfödda, gulliga, oskyldiga bebis.

En annan gång sitter du i samma soffa och matar småsyskonet till den som nyss var gullig och oskyldig. Att bada båda barnen är inte särskilt mycket jobbigare än att bada ett. //Mia. Kaiisa - Karins konstgrepp. Blondinbella – Isabella Löwengrip @ Spotlife. Tyras.