background preloader

Lilleeli

Facebook Twitter

Elisabeth Hansen

Jeg heter Elisabeth og er en voksen dame som har beholdt barnet i meg :)

Happy wife 2. Husk å kjøpe. Fruhansen. Sjekk denne siden. Poker regler. Revisjon | RSM tilbyr deg revisjonstjenester. 08. februar 2018 Hovedfokuset til RSM som selskapets revisor er å gi kundene en god opplevelse, være formelle når vi må, være løsningsorienterte, dedikerte, proaktive og ellers ha en personlig tilnærming til kunden. Vi skal fungere som en rådgivende revisor, men vi skal også utføre rollen som samfunnets tillitsperson når vi uttaler oss om regnskapet. Dette innebærer at vi sammen med kunden finner ut av hva som er bra, og hva som kan gjøres bedre.

Som kunde hos RSM kan du forvente en revisor som jobber aktivt for å møte selskapets behov, ønsker og forventninger. Hva kan du forvente av din revisor fra RSM? Har du behov for en ekstern revisor som kan utføre selskapets revisjon? Er tilgjengeligHar fokus på løsningerEr proaktivForstår bedriftens behovGir en åpen og uformell kommunikasjon, og formell når dette er påkrevd.

RSM kan bidra med revisjon og attestasjoner. RevisjonSkatt og avgiftTransaksjonsstøtte Generelt om revisjon Les mer: Revisjonsplikt Kontakt oss i dag Les mer: Revisor Kristiansand. Image. Hva skal jeg ha til middag?