background preloader

Knitting patterns

Facebook Twitter

DROPS Ohjevideo. DROPS Neulontavideot Videossamme olemme luoneet 40 s Eskimo-langalla ja olemme neuloneet 2 krs ainaoikeaa. 1. krs: Näyttää miten tehdään mallineuleen aloituksen kavennukset.

DROPS Ohjevideo

Aloita tekemällä ylivetokavennuksen (= nosta 1 s neulomatta, neulo 1 o ja vedä nostettu s neulotun yli). Neulo sitten 2 s oikein yhteen. 2. krs (nurja puoli): Neulo kaikki s:t nurin. 3. krs (oikea puoli, vaihda luonnonvalkoiseen lankaan): Tee kavennukset kuten 1. krs:lla, mutta tee nyt samalla kummassakin reunassa 1 s:n lisäykset sekä lisää kavennusten väliin 2 s. Toista krs:t 2.-3. Oy - Neulemalli: Neulottu kaulaliina. Joogasukat.pdf. Kaisa_lapaset.pdf. Lappukauluri.pdf. Joutsenlampi_hihatin.pdf. Nuppu.pdf. Villatakintapainen.pdf. Russian Join. Today, I'm going to give you a tutorial on the Russian Join.

Russian Join

A Russian Join is a way to start a new ball of yarn without weaving in ends! The Russian Join is particularly helpful when:You are joining non-felting yarn (to use instead of a spit-splice)You are joining fine-weight yarn, such as fingering or lace weightYou are conserving yarn - there's very little waste.Keep in mind - the yarn will be slightly thicker where the join is, and may show, depending upon your stitch pattern.

So far, I haven't had any unsightly effects using this join, and I use it frequently! I'm using a regular tapestry needle & Cascade 220 yarn (worsted, 100% wool.) With finer yarn, I like to use a darning needle, which has a sharper point. Weave the tapestry needle in and out of the yarn - you'll be stitching the end of your strand of yarn back down into itself. Pull the end of the strand through your stitches, forming a loop. Thread the new strand (pink for illustrative purposes) through the loop you just made. Käsityöohje. Tupsupipon ja nepparihuivin ohjeet. Tässä paljon kysytty ohje pipoon ja huiviin, jotka tein meidän tytöille aiemmin.

Tupsupipon ja nepparihuivin ohjeet

Jos löytyy jotain ongelmakohtia niin kysykää ihmeessä :) Koko: n. 50cm Lanka: Gronhoj Garn Carolina (50g = 140m) Puikot: pyöröpuikot nro 2,5 ja nro 3 (40cm) sekä sukkapuikot nro 3 Huomioithan, että pipo löystyy jonkin verran käytössä. Koko työ neulotaan suljettuna neuleena joka toinen kierros oikein ja joka toinen nurin. Luo 96s pyöröpuikoille nro 2,5 ja neulo 3cm. Broken seed sukat. En ihan koko kesää ole neulonut, on minun puikot välillä olleet jäähylläkin.

Broken seed sukat

Jotenkin vain ei osaa istua iltaisinkaan tekemättä mitään, joten mikäs sen parempaa kuin nitkutella tekeleet joiden tietää käyttöönkin talven pakkasilla taas päätyvän. Ja kun lankakeriä on koriin hankittu, ne suorastaan huutelee sieltä käyttöönottoa. Ja jollei vielä ole edes varmuutta mille lopputulos näyttää valmiina, on lähestulkoon pakko alkaa itseään toteuttamaan. Kerässä oudolle ja rumalle näyttävä lankakin voi sopia johonkin hommaan. Ja sopia oikeastaan ihan hyvin.

Ulla 03/05 - Neuvot - Sukan neulominen kärjstä ylöspäin. Sukat neulotaan perinteisesti varresta kärkeä kohti.

Ulla 03/05 - Neuvot - Sukan neulominen kärjstä ylöspäin

Vaihtelun vuoksi voi kuitenkin koittaa tehdä toisinkin päin, eli aloittaa kärjestä ja neuloa ylös kohti vartta ja sukan suuta. Sukan neulomisesta "väärin päin" on hyötyä esimerkiksi silloin, jos on epävarma langan riittoisuudesta. Suulta aloitettu sukka täytyy purkaa kokonaan ja aloittaa alusta, jos lanka loppuu kesken kärkikavennusten, kun taas kärjestä aloitetussa riittää yleensä se, että purkaa pätkän verran vartta. Myös jotkut kuviot ja neulepinnat näyttävät paremmilta alhaalta ylös neulottuina. Tapoja ja tekniikoita neuloa sukka näin on tietenkin useita. Aloitus Sukka aloitetaan kärjestä luomalla parillinen määrä silmukoita. 7 veljeksen paksuisella langalla 6 silmukkaa on hyvä määrä. Käännä neule ylösalaisin niin, että puikko on lattian puolella ja luontireuna osoittaa kattoon.

Poimi luontireunasta langan avulla pariton määrä silmukoita, yksi silmukka vähemmän kuin loit alunperin. Kärki ja jalkaterä. Ulla 03/09 - Ohjeet - Korinpohja-kämmekkäät. Minulta toivottiin miehen kämmekkäitä, mutta en löytänyt kyseiselle henkilölle sopivaa mallia.

Ulla 03/09 - Ohjeet - Korinpohja-kämmekkäät

Aikani surffailtuani totesin mielessäni, että selvä, suunnittelen sitten itse. Muutaman mallineulekirjan selailtuani olin saanut rajattua vaihtoehdot kahteen, ja niin syntyivät Kaisla- ja Korinpohja-kämmekkäät. Lanka ja langan menekki. Pöllösukat ja ohje. Heidi tuossa kyseli eilen postaamieni pöllösukkien ohjetta ja kommentteihin laitinkin neuvoa, mistä ohjeen löytää.

Pöllösukat ja ohje

Ajattelin kuitenkin helpottaa häntä ( ja muitakin mahdollisesti ) ja kirjoittaa tähän ohjeen. Nopeammin sen tästä ehkä löytää, kuin googlen avulla avaamalla linkin toisensa jälkeen. Ohje voi vaikuttaa haastavalta, mutta sitä se ei ole. Resorin voi tehdä oman mielensä mukaan. Valkoisissa pöllösukissa 12 silmukkaa / puikko ja ruskeissa 14 silmukkaa / puikko. Mallikerta on aina YHDELLE puikolle, eli kerro alla oleva ohje neljä kertaa! *) helmen pujotus Olen käyttänyt mustia askarteluliikkeestä ostamiani 6 mm:n puuhelmiä pöllön silminä. Toivottavasti ohjeesta on apua :) Ja alla vielä kuva pöllösukista uudelleen. Siksak-kuvioinen DROPS pitsineulehuivi ”Verdi”-langasta. DROPS VERDI PRINT (350g) 17.70 EUR.

Siksak-kuvioinen DROPS pitsineulehuivi ”Verdi”-langasta.

Karhunvatukkakuvioinen DROPS hartiahuivi “Vienna”-langasta. DROPS VIENNA UNI COLOUR (50g) 4.35 EUR Oletko tehnyt tämän ohjeen?

Karhunvatukkakuvioinen DROPS hartiahuivi “Vienna”-langasta.

Näytä meille tässä! Ohjeet ilmestyvät verkkoon! Olemme julkaisseet uuden DROPS malliston ensimmäiset ohjeet! Olemme todella kiitollisia kaikista äänistänne ja kommenteistanne, nyt teidän on aika tarkistaa, pääsivätkö suosikkimallinne mukaan! Vuosi 2015 tulee olemaan täynnä uusia malleja, uutta inspiraatiota ja uusia lankoja - joten varmista, että pysyt päivittyneenä Tilaa uutiskirjeemme! Ainaoikeinneulottu viuhkakuvioinen DROPS huivi ”Fabel”-langasta.