background preloader

Ledsection

Facebook Twitter

Rune Larsen

Rune Larsen er grundlægger og CEO for LEDSECTION. Firmaet er en dansk produktions- og salgsvirksomhed med fokus på LED produkter og med kontorer i Spanien og Storbritannien. Rune Larsen har etableret LEDSECTION, som nu er en af de mest succesfulde virksomheder i Skandinavien med fokus på energieffektiv LED belysning. See more

Valg af højre LED Belysning til Badeværelse. Hvilken slags belysning har du på dit badeværelse?

Valg af højre LED Belysning til Badeværelse

Tænker du overhovedet over det? Det burde du måske, for belysningen på dit badeværelse har ikke kun betydning for din elregning, men også på dit velvære. Her er lidt om hvad du kan gøre med LED belysning til badeværelset. Vi mennesker bruger i gennemsnit 1,5 år på et badeværelse, i løbet af et helt liv. Al denne tid, er altså afsat til et meget privat rum. LED Spots til Indbygning – Det Stilfulde Valg. LED Spots til Indbygning – Det Stilfulde Valg LED belysning vælges oftest ud fra et rent funktionelt rationale.

LED Spots til Indbygning – Det Stilfulde Valg

Det er energibesparende, kan erstatte de fleste traditionelle lyskilder direkte og så giver LED lyskilder et godt lys. Men hos LEDsection ligger vi en dyd i, også at levere den stilfulde LED løsning som f.eks. indbygningsspots. Øg Dit Salg Med Butiksbelysning. Det er videnskabeligt bevist, at LED belysning kan øge følelsen af velvære, når det er opsat på et kontor, og har en beroligende effekt på dyr, når opsat i en stald eller fold.

Øg Dit Salg Med Butiksbelysning

Men vidste du, at LED belysning også kan præge din omsætning i positiv forstand? Der skal dog lidt arbejde til. Når vi skriver, at der skal lidt arbejde til, så er det blot for at understrege at omsætningen ikke stiger på magisk vis, når der monteres LED belysning i din butik. LED lyset over København. København er, som Danmarks hovedstad, et epicenter for det nyeste nye af alting; design, mode, gastronomi, musik og listen kunne fortsætte i evigheder.

LED lyset over København

Så hvorfor skulle København så ikke også være ’forgangsby’ for LED belysning, da det jo må siges at være det nyeste og klart mest innovative belysnings teknologi. Måske er København netop forgangsby for LED teknologien. For flere og flere af hovedstadens mest populære restauranter, uddannelsesinstitutioner og hoteller har allerede skiftet deres gamle glødepærer og lysstofrør ud med moderne LED løsninger. LEDSection har haft æren af at levere lyset til de populære sushi restauranter Sticks’n’sushi, som i dag lader deres kunder nyde deres sushi i den helt rigtige energivenlige LED belysning københavn. Den Danske Filmskole i midten af København er gået i samme fodspor og har, ligeledes med hjælp fra LEDSection, skiftet al deres belysning ud til en moderne LED løsning. Valg af højre LED Belysning til Badeværelse. Brugen af Den Seneste LED Teknologi. At benytte den seneste LED teknologi er ikke er kimse ad.

Brugen af Den Seneste LED Teknologi

For det er med LED belysning, som det er med andre hurtigt-udviklende teknologier som f.eks. computerchips. Udviklingen sker i et tempo, der gør det svært for mindre producenter at følge med. LED lyskilden er den eneste lyskilde, der udvikles så meget på. Teknologien bag glødepærer udvikles der sjældent på i dagens Danmark, og selv teknologien bag spare pærer og halogenspots fokuseres der mindre og mindre på, i takt med at virksomheder og privatpersoner indser besparelsespotentialet i LED belysning. Selv indenfor LED teknologien, er der sket så meget, at de første produkter herfra i dag må anses som værende forældet. Det tog en rum tid, før man fandt en effektiv og stabil måde at dæmpe lysstyrken i LED med markedets mest almindelige lysdæmpere, som f.eks.

Behovet for LED belysning i Århus. Erhvervslivet i Århus er summende.

Behovet for LED belysning i Århus

Det gamle, traditionsbundne fiskermiljø trives i bedste velgående side om side med et nyt og spirende virksomheds- og iværksættermiljø. Det er generelt et moderne og innovativt erhvervsmiljø, der viser sig i Århus by, som i stigende grad sætter byen på landkortet indenfor energieffektivitet. Siger man moderne og innovativt, må man også sige LED belysning. Og selvom dette muligvis kan lyde som et dårligt reklameslogan, så er det ikke desto mindre sandt. Netop i LED belysning Århus, er både små, mellemstore og store virksomheder hurtige til at spotte en teknologisk udfordring – særligt når den viser sig at være fordelagtig og omkostningsbesparende.

Artikel belyser LED-rør. LED-belysning er i mange tilfælde både fremragende og energibesparende, men LED-rør lever sjældent op til forventningerne og kan have sikkerhedsmæssige brister.

Artikel belyser LED-rør

Derfor advarer TEKNIQ nu mod ukritisk at udskifte lysstofrør med LED-rør. Salget af energibesparende LED-rør som erstatning for almindelige lysstofrør er stærkt stigende. Det vækker bekymring i branchen, der må konstatere, at rørene sjældent giver så meget lys som lovet, ligesom de kan udgøre en sikkerhedsrisiko, fordi de enten er produceret dårligt eller opsat uden rådgivning fra en autoriseret installatør. - Desværre går salget strygende, for vi ser allerede beviserne på, at det kan være en dårlig løsning. Et stigende antal er også ved at pille det hele ned igen, siger Willy Goldby, der er direktør for Foreningen af Fabrikanter og Importører af Elektriske Belysningsarmaturer til fagbladet Electra. - Det er et svært gennemskueligt marked, fordi der er så mange af rørene, der bliver solgt under små internetbutikkers eget navn. LED high bay 150W. Video fra Euroluce - LEDsection. Den store anvendelighed af LED spots udendørs. Hos LEDsection vil vi faktisk gå så langt, at mene, at LED lyskilder faktisk bør være foretrukne udendørs, foran enhver anden tænkelig traditionel lyskilde.

Den store anvendelighed af LED spots udendørs

LED spots til udendørs brug giver lyskvalitet og energibesparelser, som ingen anden traditionel lyskilde på markedet kan matche. Et LED spot udendørs er eksempelvis op til 75 % mere energibesparende end et traditionelt halogenspot. Vigtigt at bemærke når man er på udkig efter belysning til udendørs brug, er i særdeleshed også slidstyrken og robustheden på den enkelte lyskilde. Traditionelle glødepærer kan eksempelvis ikke tåle særlig meget kulde, hvilket betyder, at ved selv mindre minusgrader, kan pæren forholdsvis hurtigt miste lysstyrke og endda helt stoppe med at lyse.

LED lyskilder kan tåle ekstreme miljøer, fra meget høje plusgrader, til meget lave minusgrader. Se billeder fra Euroluce. Købsguide til de bedste E27 pærer til hjemmet. Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Øg Salget Med LED Butiksbelysning. Vis kunden vej til de eksklusive produkter, eller de gode tilbud.

Øg Salget Med LED Butiksbelysning

Ved at placere LED belysning af høj kvalitet strategisk, kan du lede dine kunder nærmest hvorhen du vil. LED strips langs gulvet, eller LED spots i loftet langs med gange kan lede dine kunder hen til det område af din butik, du vil. LED belysning som baggrundsbelysning bag hylder, eller LED strips under hylder, kan også fremhæve produkterne og få dem til at syne mere attraktivt, end produkterne på de hylder der ikke er belyst. Den høje farvegengivelse i LED lyskilder, som ofte er omkring 95Ra, hvilket gengiver farverne på dine produkter så præcist som muligt, og dermed også udstiller dem så ægte og realistisk som muligt. Widex bygger nyt domicil i Allerød. LED-pæren der spare tonsvis af CO2.

LEDSECTION MR16 LED 5W pæren besidder et unikt design, der er inspireret af rensdyrets horn og blomsten jasmin.

LED-pæren der spare tonsvis af CO2

Designet på pæren er udover det flotte udseende omhyggeligt dimensioneret så den bedste varmeafvikling fra lysdioden og driveren opnås. Michelin restaurant renoverer. Restaurantens belysning bestod tidligere hovedsageligt af downlights med halogenpærer. Armaturerne er placeret langs væggene og med en vinkling således, at lyset ikke blænder, men skaber en indirekte diskret belysning for de besøgende.

Belysningens placering og muligheden for at lysdæmpe på lyskilderne er med til at skabe den hyggelige steminng på restauranten. Era Ora blev i efteråret 2010 præsenteret for deres mulige elbesparelser ved at udskifte dele af den eksisterende belysning til LED baserede lyskilder. Datea lyser grønt - LEDsection. De bedste LED pærer til dig. Vi behøver faktisk ikke blive særligt tekniske, når vi her vil hjælpe dig med at finde de helt rigtige LED pærer til dig - i hvert fald ikke til at starte med.

Det første du skal vide, er hvilken type fatning du har tænkt dig at skrue pæren i. De kan have navne som GU10 og E14, E27 LED pærer, alt efter hvilken type pære du er på udkig efter. Det nytter ikke noget, at kigge efter andre parametre, før man kender sin fatningstype. Herefter er det farvetemperaturen du bør kigge nærmere på. Farvetemperaturen i en pære bestemmer nemlig, hvilken slags lys der udsendes – om det er koldt eller varmt. Kontorbelysning - LED belysning stormer ind på kontorer.

Området er særdeles spændende. Flere nye LED produkter til kontor LED belysning har meldt sin ankomst på markedet de seneste 2 år. Det betyder udvalget er blevet større og energieffektiviteten bedre. Belysning til kontorer har længe været domineret af lysstofrør, men nu er markedet ved at vende. I 2015 begyndte flere at efterspørge LED belysning i nybyggeri og i skrivende stund ses der stort set ikke andet i nybyggeriet. Det er en positiv udvikling, som har bevirket at LED belysning til kontorer vinder mere og mere. ZyXEL installere LED belysning.

Udendørsbelysning - Hvordan kan udendørsarealer oplyses med LED. En LED lyskilde er den mest optimale lyskilde til udendørsbelysning af flere grunde. LED lamper udendørs, giver en lyskvalitet og en energieffektivitet der ikke kan matches af nogen traditionelle lyskilder på markedet. Sammenlignet med traditionelle lyskilder som f.eks. udendørs halogenspots, kan du opnå besparelser helt op til 80 % med LED spots udendørs. Hertil møder vi ofte argumentet, at en LED lyskilder også er betydeligt dyrere end andre lyskilder når det kommer til selve købsprisen – og det er også sandt. Men LED lamper har ufatteligt lange levetider, som ofte kan snige sig helt op på 60.000 – 70.000 timer, hvilket er næsten 8 år. Når man ligger de potentielle energibesparelser ved LED lyskilder sammen med den lange levetid, er det pludseligt ikke så dyrt længere. Når lamper installeres udendørs, udsættes de automatisk for et hårdere miljø end indendørs, da varme, kulde, støv og fugt slider på lampen.

Den perfekte erstatning for halogenspots. Den perfekte erstatning for halogenspots Halogenlyskilder må se sig slået af LED teknologien. GU10 LED pærer leverer i dag en perfekt lyskvalitet og har samme varme lys som fra halogen lamper, med 80-90 % lavere energiforbrug. GU10 LED pærer er af en nyere og teknologisk tidssvarende teknologi, der ikke blot giver et markant lavere energiforbrug end halogenlyskilder, men også giver flere muligheder. For hvor halogenlamper typisk har en farvetemperatur på 3000K, kan GU10 LED pærer levere farvetemperaturer fra en meget varm 2700K til en noget koldere 4000K. Filmskolen bruger LED belysning. Teleselskabet 3 har set lyset - LEDsection. Widex A/S installerer LED belysning - LEDsection. LED-løsninger til dit køkkenbelysning. LED-løsninger til dit køkkenbelysning Køkkenbelysning har været præget af mange forskellige løsninger; fra lysstofrør og almindelige glødepærer, til halogen spots.

Belysningen har måske ikke været en af de største overvejelser, når den danske befolkning har skulle vælge køkken – selvom det måske burde være det. Belysningen i dit køkken er vigtigere end du umiddelbart tror. Casso er et godt bud på fremtidens miljørigtige belysning. Skylux 44 - LEDsection. Din LED belysning producent i Vejle. Lad LEDsection være din LED producent og leverandør i Vejle og omegn. Hos LEDsection producerer og leverer vi energibesparende belysningsløsninger til private såvel som til virksomheder. LED-Belysning til industrien - Reducere dit energiforbrug.

Kontorbelysning - LED belysning stormer ind på kontorer. LED lamper udendørs og LED udendørs kan give 80 % energibesparelse. LEDSECTION ApS: Kontorbelysning - LED belysning stormer ind på kontorer. Øg eksklusiviteten på dit kontor med dekorativ LED-belysning i København. Apex High Bay lampen er perfekt til anvendelse i hård industri, Isu er et godt bud på fremtidens miljørigtige belysning. LED til parkeringshuse - LEDsection.

Triproof LED armaturet er i denne version det mest energieffektive på markedet idag. Der leveres et lineært armatur, som kan holde til en bil kører henover. Desuden kan det leveres med tonsvis af ekstra udstyr. Som f.eks. DALI dæmpning, Nødbelysning og med diverse sensor løsninger. Triproof Light. Pixie LED indsats Rund. Kommerciel LED belysning i Horsens. LED Belysning Odense. Butikker er ofte kendt for at være energislugere, da alle butikkens produkter og hjørner skal være ligeligt belyst. Traditionel butiksbelysning som fx halogen-spots bliver hurtigt meget arme, hvilket kræver en ekstra udgift til afkøling af butikken. Belysningen er en af de mest omkostningsfulde driftsomkostninger i butikker i dag.

Din LED belysning producent i Vejle. Casso er et godt bud på fremtidens miljørigtige belysning. Ciro serien er banebrydende og yderst effektive erstatningslyskilder. Pixie LED indsats Rund. Bizz er en meget energieffektiv LED downlight. Doko er en lille eksklusiv downlight som kan anvendes i mindre krævende belysningsprojekter. Energibesparende belysning baseret på lys-emitterende dioder. Hos LEDSECTION er vi dedikeret til LED-baserede belysningsprodukter, som efter vores mening er en af markedets mest energieffektive belysningsløsninger. Vi er LED-specialister og har siden 2007 designet lamper og pærer i moderne designs med høj komfort og i gennemført kvalitet, ligesom vi har solgt produkter fra vores egne agenturer siden 2005. Mange af vores produkter er designet og dimensioneret i Danmark, Spanien og England - og vi benytter kun de absolut bedste materialer i en kvalitet, som gør det muligt at yde enestående produktgarantier.

Vi arbejder konsekvent på at design, kvalitet og pris går op i en højere enhed. Vores produktion baseres på bæredygtige processer og gældende certificeringer. Vi har en mindre projektafdeling som yder gratis rådgivning i belysning og optimering af belysningsanlæg. Bedste guide til at vælge den rigtige LED pære. Badeværelsesbelysning – tips til flot belysning på badeværelset. Badeværelset har ændret karakter med tiden. Fra at være et rum med lille prioritet, er der nu større fokus på rummets muligheder og det opfattes i større grad som et opholdsrum, der forbindes med wellness og velvære.

Når den rette type belysning skal findes, er det generelt vigtigt at være opmærksom på, hvilken farvetemperatur man ønsker. LED Belysning Århus. LED Belysning Kolding. LED Belysning Esbjerg. LED Belysning Aalborg. LED lys til Randers og omegn. Meto er en lille eksklusiv væg eller loftlampe der med sin bøjelige hals giver fuld komfort. LED Belysning Aalborg - LEDsection. LED-løsninger til dit køkkenbelysning. Energi effektiviteten LED rør belysning. Det rette valg af butiksbelysning. Nedhængt LED pendel. Indbygget LED belysning i 2016.

Alt du skal vide om LED pærer. Det rette valg af butiksbelysning i LED. Lille LED downlight. Har du halogen GU10 pærer? Facade belysning. Forny belysningen på kontoret med LED. Hvordan vælger du den perfekte pære til badeværelset? Hvordan designes den bedste udendørsbelysning i LED? Hvor køber du de bedste LED pærer i Danmark? Svømmehal LED belysning. LED Belysning Badeværelse. LED belysning til industri – bør de gamle lamper udskiftes? Belysning udendørs - LEDsection. Køkkenlamper i LED giver flot og varmt lys. LED Lamper Udendørs og LED Spot. LED indbygningsspot giver et fantastisk look og en skønt lys. Mikro LED indbygningscube. Rund LED loftlampe. LED indsats til lampe. LED pærer på badeværelset kan være med til at skabe den helt korrekte stemning - men hvilken slags skal du vælge? LEDSECTION ApS: LED udendørslamper - hvilken slags bør du vælge? Hvordan vælger du den bedste LED pære?

LED lys for kontorer - LEDsection. Hvorfor vælge udendørs LED lamper og spots? Væglampe med LED. Firkantet LED loftlampe. LED Pærer og LED Belysning. LED Belysning Badeværelse. LEDSECTION ApS: Hvordan findes den bedste LED butiksbelysning. Led Belysning Stormer Ind Pa kontorer. How To Find The Best LED Lighting Industry. Basic LED Floodlight - LEDsection. Philips LED pærer og LED lysskinne løsninger. DX LED Downlight - LEDsection. Deus - LEDsection. Matrix - LEDsection. Tube Saver - LEDsection.