background preloader

Ledsection

Facebook Twitter

Rune Larsen

Rune Larsen er grundlægger og CEO for LEDSECTION. Firmaet er en dansk produktions- og salgsvirksomhed med fokus på LED produkter og med kontorer i Spanien og Storbritannien. Rune Larsen har etableret LEDSECTION, som nu er en af de mest succesfulde virksomheder i Skandinavien med fokus på energieffektiv LED belysning. See more

LED-løsninger til dit køkkenbelysning. LED-løsninger til dit køkkenbelysning Køkkenbelysning har været præget af mange forskellige løsninger; fra lysstofrør og almindelige glødepærer, til halogen spots.

LED-løsninger til dit køkkenbelysning

Belysningen har måske ikke været en af de største overvejelser, når den danske befolkning har skulle vælge køkken – selvom det måske burde være det. Belysningen i dit køkken er vigtigere end du umiddelbart tror. Først og fremmest fordi du bruger meget tid i dit køkken, men også fordi at forkert køkkenbelysning kan gøre din mad kedelig at se på.

Tiden er løbet fra de gamle belysningsløsninger. Hos LEDSection har vi uden tvivl den rigtige LED løsning til dit køkken. LED strips kan have et almindeligt funktions-formål, der lyser køkkenet op, med den ønskede lysstyrke og temperatur. Synes godt om dette: Like Loader... Om Rune Larsen Jeg hedder Rune Larsen og er fra København. Casso er et godt bud på fremtidens miljørigtige belysning. Skylux 44 - LEDsection. Din LED belysning producent i Vejle. Lad LEDsection være din LED producent og leverandør i Vejle og omegn.

Din LED belysning producent i Vejle

Hos LEDsection producerer og leverer vi energibesparende belysningsløsninger til private såvel som til virksomheder. LED-Belysning til industrien - Reducere dit energiforbrug. Overvejer du at udskifte din nuværende belysning til LED industrilamper, kan dette gøres utrolig nemt, da de gamle lamper kan erstattes med nye, effektive LED high bay armaturer.

LED-Belysning til industrien - Reducere dit energiforbrug

En udskiftning vil desuden give store energibesparelser på omkring 60-70 %. Ydermere sikrer LED belysning en betydelig længere levetid. Dette er specielt vigtigt i procesanlæg, hvor bare en enkelt times pause kan resultere i et tab på flere hundrede tusinde kroner. Ønsker man ny udendørs industribelysning er LED også et godt bud. De stærke, robuste lamper kan blandt andet anvendes på udendørs byggepladser. Kontorbelysning - LED belysning stormer ind på kontorer.

Området er særdeles spændende.

Kontorbelysning - LED belysning stormer ind på kontorer

Flere nye LED produkter til kontor LED belysning har meldt sin ankomst på markedet de seneste 2 år. Det betyder udvalget er blevet større og energieffektiviteten bedre. Belysning til kontorer har længe været domineret af lysstofrør, men nu er markedet ved at vende. I 2015 begyndte flere at efterspørge LED belysning i nybyggeri og i skrivende stund ses der stort set ikke andet i nybyggeriet. Det er en positiv udvikling, som har bevirket at LED belysning til kontorer vinder mere og mere. LED lamper udendørs og LED udendørs kan give 80 % energibesparelse. Det bedste sted LED lys kan blive installeret er i kolde miljøer.

LED lamper udendørs og LED udendørs kan give 80 % energibesparelse

Det betyder også at LED belysning egner sig særdeles godt til udendørs belysning. De fleste kender til problematikken, hvis en LED lampe installeres i varme miljøer. Levetiden forringes og der kan i mange tilfælde ske en drastisk ændring af lyskvaliteten. For at undgå dette skal LED lys altid installeres, så det har mulighed for at komme af med varmen. LEDSECTION ApS: Kontorbelysning - LED belysning stormer ind på kontorer. Øg eksklusiviteten på dit kontor med dekorativ LED-belysning i København. LED belysning københavn København er langt fremme med at få udskiftet mange traditionelle lyskilder til nye energieffektive LED lyskilder.

Øg eksklusiviteten på dit kontor med dekorativ LED-belysning i København

Det sparer kommunen for flere millioner tons CO2 om året. Københavns kommune er langt fremme med at få udskiftet alt fra gadebelysning til indendørs belysning med ny effektiv LED belysning. Det er der også flere andre kommuner der er. Vigtigst er, at befolkningen i byerne også er begyndt at se den store gevinst ved at udskifte gamle lyskilder til nye moderne LED pærer og lamper. Apex High Bay lampen er perfekt til anvendelse i hård industri, Isu er et godt bud på fremtidens miljørigtige belysning. LED til parkeringshuse - LEDsection. Triproof LED armaturet er i denne version det mest energieffektive på markedet idag.

LED til parkeringshuse - LEDsection

Der leveres et lineært armatur, som kan holde til en bil kører henover. Desuden kan det leveres med tonsvis af ekstra udstyr. Som f.eks. DALI dæmpning, Nødbelysning og med diverse sensor løsninger. Triproof Light Triproof light, denne udgave er en af de mest energieffektive på markedet. 3 Hurtige. Pixie LED indsats Rund. Kommerciel LED belysning i Horsens. LEDsection er din LED leverandør nummer 1 i Horsens og omegn.

Kommerciel LED belysning i Horsens

Med en af markedets bredeste produktkataloger, spækket med LED produkter af højeste kvalitet. Er du på udkig efter kontor LED eller butiks LED? Så er LEDsection din leverandør af LED løsninger til kommercielt brug. Hos LEDsection har vi stor erfaring med kommercielle belysningsprojekter, store som små. Vi står altid klar til at yde både rådgivning, men også et komplet belysningssystem, til lige præcis dit projekt. Vi hos LEDsection er også særdeles konkurrencedygtige hvad der angår prisen. LED Belysning Odense. Butikker er ofte kendt for at være energislugere, da alle butikkens produkter og hjørner skal være ligeligt belyst.

LED Belysning Odense

Traditionel butiksbelysning som fx halogen-spots bliver hurtigt meget arme, hvilket kræver en ekstra udgift til afkøling af butikken. Belysningen er en af de mest omkostningsfulde driftsomkostninger i butikker i dag. Disse problematikker kan løses med butiks LED! Flere butikker benytter sig stadig af forældet teknologi, som fx metalhalogenlamper- og spots. Din LED belysning producent i Vejle. Casso er et godt bud på fremtidens miljørigtige belysning. Ciro serien er banebrydende og yderst effektive erstatningslyskilder. Pixie LED indsats Rund. Bizz er en meget energieffektiv LED downlight. Doko er en lille eksklusiv downlight som kan anvendes i mindre krævende belysningsprojekter.

Energibesparende belysning baseret på lys-emitterende dioder. Hos LEDSECTION er vi dedikeret til LED-baserede belysningsprodukter, som efter vores mening er en af markedets mest energieffektive belysningsløsninger.

energibesparende belysning baseret på lys-emitterende dioder

Vi er LED-specialister og har siden 2007 designet lamper og pærer i moderne designs med høj komfort og i gennemført kvalitet, ligesom vi har solgt produkter fra vores egne agenturer siden 2005. Mange af vores produkter er designet og dimensioneret i Danmark, Spanien og England - og vi benytter kun de absolut bedste materialer i en kvalitet, som gør det muligt at yde enestående produktgarantier. Vi arbejder konsekvent på at design, kvalitet og pris går op i en højere enhed.

Vores produktion baseres på bæredygtige processer og gældende certificeringer. Vi har en mindre projektafdeling som yder gratis rådgivning i belysning og optimering af belysningsanlæg. Bedste guide til at vælge den rigtige LED pære. Badeværelsesbelysning – tips til flot belysning på badeværelset. Badeværelset har ændret karakter med tiden.

Fra at være et rum med lille prioritet, er der nu større fokus på rummets muligheder og det opfattes i større grad som et opholdsrum, der forbindes med wellness og velvære. Når den rette type belysning skal findes, er det generelt vigtigt at være opmærksom på, hvilken farvetemperatur man ønsker. På badeværelser er et varmt lys anbefalelsesværdigt, fordi det skaber et behageligt lys. En god måde at skabe flot belysning, er ved at bruge flere forskellige lyskilder. På denne måde udjævnes eventuelle skygger, hvilket er vigtigt hvis man for eksempel skal barbere sig eller lægge makeup. For at få en jævn belysning i rummet kan det være en god idé at vælge diffust lys. Vær opmærksom på, at der mange steder på badeværelset kan forekomme vandsprøjt.

LED Belysning Århus. LED teknologien har udviklet sig betydeligt over de senere år. LED pærer, lysstofrør og bånd har vundet indpas hos private-, såvel som kommercielle brugere, som fx i kontorbygninger. Men industribelysning sætter større krav end private, så industrien er endnu ikke brugere af LED teknologien som de private eller virksomheder er det – og det er en skam. LED produkter til den industrielle sektor har længe haltet efter.

Dette skyldes, at lofthøjden i større lagerhaller eller produktionsanlæg ofte er meget højere, end eksempelvis en kontorbygning. Lofthøjden i industrien gør dermed, at lyset skal styres af reflektorer og optiske linser. LED Belysning Kolding. LEDsection ligger en dyd i at hjælpe alle kunder, private- såvel som erhvervskunder. Men det er nu en gang de erhvervsdrivende der fylder mest i vores indbakke. Vi leverer butiks LED, kontor LED og andre erhvervsrelaterede belysningsopgaver man kan sætte ’LED’ bagved. Du må ikke tro, at hvis du som privatkunde fra Kolding læser dette, og tror, at de erhvervsdrivende er forfordelt her hos LEDsection. LED Belysning Esbjerg. LEDsection er din LED leverandør i Esbjerg, da vi med sikkerhed har den rigtige løsning til dig.

Om det drejer sig om LED køkkenspots eller større LED industri belysning, så står vi klar til at rådgive dig om belysnings mulighederne i dit projekt. Hos LEDsection har vi en produktportefølje, der er stor nok til at dække de flestes LED belysningsbehov. Og uanset hvilket produkt du skulle ende med at købe hos os, så er samtlige produkter af høj kvalitet, i form af både selve lyskonstruktionen, såvel som lyset selv. Med LED belysning følger adskillige fordele, som f.eks. den gode lyskvalitet, der sikrer dig og dine nærmeste udsat for LEDernes lys et fantastisk indeklima og god atmosfære.

LED Belysning Aalborg. Belysning på kontorer har primært været domineret af lysstofrør. Denne tid er dog ovre, da LED teknologien har udviklet sig i en sådan grad, at der i dag findes LED rør der direkte kan erstatte de gamle lysstofrør. Kontor LED belysning sikre dig og din virksomhed så store energibesparelser, at det næsten ikke kan betale sig at holde fast i lysstofrørene. LED belysning vil sikre dig store energibesparelser, længere levetid og væsentlig bedre lyskvalitet, hvis du skifter fra en traditionel lyskilde. Faktisk kan energibesparelsen være helt op til 60 %. LED lys til Randers og omegn.

’Lyset over Randers’ bør være af LED. Meto er en lille eksklusiv væg eller loftlampe der med sin bøjelige hals giver fuld komfort. LED Belysning Aalborg - LEDsection. LED-løsninger til dit køkkenbelysning. Energi effektiviteten LED rør belysning. Tube Saver er opdateret til en ny model. Energieffektiviteten er nu en af de højeste på markedet. Det rette valg af butiksbelysning. København er, som Danmarks hovedstad, et epicenter for det nyeste nye af alting; design, mode, gastronomi, musik og listen kunne fortsætte i evigheder. Nedhængt LED pendel. Indbygget LED belysning i 2016. Har man halogenspots i loftet er det ofte fordi man er vild med udtrykket. De får rummet til at fremstå eksklusivt og samtidig er lyskilden lille og næsten usynlig.

Alt du skal vide om LED pærer. Det rette valg af butiksbelysning i LED. Markedet for butiksbelysning har længe været domineret af metalhalogenlamper, der er store energislugere. Nu har de fleste butiksejere dog fået øjnene op for at bruge LED som primær belysning, hvilket har utallige fordele. Metalhalogenlamper, der tidligere har været den foretrukne type af butiksbelysning, er ikke nær så populære som før. Lille LED downlight.

Den har lige ramt markedet sidste måned og den sidder allerede i flere private villaer på sjælland. Den nye LED spot, Zak, gør det enormt godt. Har du halogen GU10 pærer? Facade belysning. Forny belysningen på kontoret med LED. Hvordan vælger du den perfekte pære til badeværelset? Hvordan designes den bedste udendørsbelysning i LED? Hvordan designes den bedste udendørsbelysning i LED? Når det kommer til udendørsbelysning, findes der utallige LED løsninger og du har mulighed for at designe din udendørsbelysning præcis som du ønsker. Hvor køber du de bedste LED pærer i Danmark? Butikkerne bugner af LED pærer og udvalget kan være svært at overskue. Vi guider dig, hvis du er i tvivl om, hvor du finder de bedste LED pærer og svarer på om du skal vælge én butik over en anden.

Lad os sætte scenariet: du har læst og hørt en masse godt om LED og har nu besluttet dig for at skifte dine gamle og energislugende glødepærer og halogenspots ud med energibesparende LED pærer. Svømmehal LED belysning. LED Belysning Badeværelse. LED belysning til industri – bør de gamle lamper udskiftes? Belysning udendørs - LEDsection. Køkkenlamper i LED giver flot og varmt lys. LED Lamper Udendørs og LED Spot. LED indbygningsspot giver et fantastisk look og en skønt lys. Mikro LED indbygningscube. Rund LED loftlampe. LED indsats til lampe. LED pærer på badeværelset kan være med til at skabe den helt korrekte stemning - men hvilken slags skal du vælge?

LEDSECTION ApS: LED udendørslamper - hvilken slags bør du vælge? Hvordan vælger du den bedste LED pære? LED lys for kontorer - LEDsection. Hvorfor vælge udendørs LED lamper og spots? Væglampe med LED. Firkantet LED loftlampe. LED Pærer og LED Belysning. LED Belysning Badeværelse. LEDSECTION ApS: Hvordan findes den bedste LED butiksbelysning. Led Belysning Stormer Ind Pa kontorer. How To Find The Best LED Lighting Industry. Basic LED Floodlight - LEDsection.

Philips LED pærer og LED lysskinne løsninger. DX LED Downlight - LEDsection. Deus - LEDsection. Matrix - LEDsection. Tube Saver - LEDsection. Ray LED Flood Light - LEDsection. Billige Philips lys - LEDsection. Nyheder - LEDsection. LED Lys - LEDsection. Fleksibelt tape - LEDsection. Kontor LED belysning - LEDsection.