background preloader

Larsgodbersen

Facebook Twitter

Larsgod bersen

Som konferencier er Lars i stand til at styre alle former for arrangementer. Det kan være gallafester, paneldebatter, firmajulefrokoster, konferencer, møder eller sommerfester. Når Lars står i spidsen for et arrangement, så trækker han på ti års erfaring fra ind- og udland som konferencier for Flying Superkids. Her har Lars med solidt og humoristisk greb underholdt børn og voksne i alle tænkelige situationer.

Velkommen – du besøger nu Lars Godbersens blog. Velkommen – du besøger nu Lars Godbersens blog Igennem mere end 10 år, har jeg været chef for Flying Superkids.

Velkommen – du besøger nu Lars Godbersens blog

I den periode har jeg rejst over det meste af verden, og opbygget en række kompetencer som idag giver mig mulighed for også at optræde som foredragsholder, publikumsopvarmer og konferencier. Mit foredrag “Kærlighed og konsekvens” er naturligvis stærkt forbundet med min position som chef for Flying Superkids. Foredraget fortæller om de udfordringer man møder, når man arbejder med børn, unge og ikke mindst forældre – nogle udfordringer jeg ofte møder på en mere intens måde, fordi vi hos Flying Superkids ofte er meget tæt sammen, når vi rejser. Jeg kender til hverdagen med at styre og motivere unge mennesker til at få indholdsrig hverdag, men også til arbejdet med at få dem til at engagere sig i et fælles mål.

Velkommen – du besøger nu Lars Godbersens blog. Lars Godbersen — Motivation Association volunteers – Lars is... En rigtig god oplevelse! Det var en af de dage hvor man bare ikke gider… Jeg var kommet for sent til et foredrag, som jeg havde lovet at holde på en skole i Silkeborg.

En rigtig god oplevelse!

I kender det nok… En af de tjenester som man virkelig gerne vil give, men man måske egentligt ikke orker. Jeg kom for sent afsted. Der var kø og jeg nåede til skolen 11.59. Foredraget skulle starte 12.00. Jeg skulle fortælle om emnet “Følge dine drømme”, og jeg havde forberedt mig ud fra historien om min far, der drømte om at få Flying Superkids ud i hele verden. Når man ikke er rigtig oplagt, så har man lyst til at give tjansen videre. Jeg kom ind i auditoriet, og to minutter seneremyldrede det ind med teenagere fra 8., 9. og 10. klasse. Man bliver bare så opladet, når folk godt kan lide det, man laver. Følg dine drømme og accepter de omkostninger der følger med. Learn tips for motivation children and young people from Lars. For all the years Lars has been conducting many concerts which were attended by many people.

Learn tips for motivation children and young people from Lars

The ceremonies shows are also talk of the town that Lars has organized. There is nothing that you will regret and you will always relish the way the work is done by him. All the audience heating TV footage that you will get to see on this site is just the perfect one and you will never face any sort of problem whatsoever. LARS GODBERSEN — Lecture association community – Inspire more... Foredrag ledelse motivation. Professionel og Energisk Konferencier til Events og Shows. Lars Godbersen er kendt som den altid veloplagte vært for den internationale showsucces Flying Superkids, hvor han med imponerende lethed underholder tusindvis af mennesker og præsenterer det flotte show.

Professionel og Energisk Konferencier til Events og Shows

Men Lars er også et oplagt valg, hvis I skal bruge en konferencier til at binde et helt andet type arrangement sammen – han er i stand til at styre alle former for arrangementer. Det kan være alt fra gallafester og firmajulefrokoster til paneldebatter, konferencer og møder. . En god konferencier definerer, om et show bliver en succes eller fiasko – værten skal være veloplagt, velforberedt og veltalende for at styre arrangementet i den rigtige retning.

Lars forstår at forberede sig til sin rolle og håndtere den med lige dele professionalisme og humor, og han kan fungere som konferencier på både dansk, engelsk og tysk. Motivation børn og unge 2015 motivation frivillige forældre motivation forenings frivillige. Professionel og Energisk Konferencier til Events og Shows. Professionel og Energisk Konferencier til Events og Shows Lars. Medarbejdere og frivillige. Lars Godbersen - Foredragsholder. Hvordan motiverer man børn og unge?

Lars Godbersen - Foredragsholder

Hvordan får man børn til at arbejde for fællesskabet? Skal man straffe børn, der bryder reglerne? Det er nogle af de spørgsmål, Lars Godbersen forsøger at besvare i foredraget ”Kærlighed og konsekvens”, der tager udgangspunkt i hans eget liv som chef for den internationale showsucces Flying Superkids. Han har gennem en årrække rejst verden tyndt med de talentfulde Superkids, og det danner grundlag for et foredrag, der inspirerer, provokerer og motiverer alle, der til dagligt arbejder med børn og unge. I sit arbejde med “superbørnene” møder Lars dagligt de samme udfordringer, som alle institutioner, der arbejder med børn, står over for – for hvordan konstruerer man aktiviteter, der kræver hårdt arbejde, som børn og unge stadig gider engagere sig I? Motivation frivillige forældre. Foredragsholder, publikumsopvarmer og konferencier. Foredragsholder, publikumsopvarmer og konferencier.