background preloader

NGO

Facebook Twitter

Plastic Pollution Coalition. Angelina Jolie Pitt: cancerul transformat in muza. Frumoasa Angelina vorbeste deschis despre familie, cariera si dramele din viata personala intr-un interviu acordat revistei Vogue.

Angelina Jolie Pitt: cancerul transformat in muza

In curand o vom putea admira in filmul “By the Sea”, o poveste despre dragoste si suferinta, in care joaca alaturi de Brad Pitt. Suferinta legata de pierderea mamei a inspirat-o pe Angelina Jolie Pitt sa scrie scenariul si sa regizeze drama “By the Sea”, in care joaca alaturi de Brad. “Este singurul film bazat in totalitate pe mintea mea nebuna. Eu si Brad numeam scenariul «ideea nebuna», uneori chiar «cea mai rea idee». Ca artisti, ne doream ceva care sa ne scoata din zona de confort, sa ne ajute sa jucam cat mai natural. Restarting Lives, Rebuilding Joy. Alex Găvan has climbed until now six 8 000m peaks without supplementary oxygen.

Restarting Lives, Rebuilding Joy

This year, while he was preparing to climb the seventh, Lhotse, a big earthquake hit Nepal and it caught him in Base Camp. Alex survived and helped the other climbers who were hurt. But, as he likes to say, he is making his seventh ascent right now, in Bucharest: 8826 is the number you can send a SMS to contribute to the “Joy for Nepal” Campaign, that Alex has initiated to help the people from Nepal who have been severely hit by disaster. I offer Alex with my full trust a white check for his initiative. Redirectioneaza 2% din impozit catre fundatia - WorldVision Romania. Geometry Global – The world’s largest activation network. Centrul Gifted Education pentru copii supradotati » 2% = 1 Caramida. Asociatia Because We Care.

O campanie Because We Care Romania Campania inceputa de noi in iunie, campanie inspirata de filmul "Pay it forward" este cel mai mare eveniment pe facebook, in Romania, in acest weekend !

Asociatia Because We Care

Campania noastra continua ! In drum spre locul de munca sau in pauza de masa, sau seara cand iesiti la plimbare, luati orice doriti sa daruiti (exemple: o carte, o jucarie, o ciocolata, un sapun, o punga cu cereale, o cutie cu bomboane, un pachet de cafea, un fular, o pereche de ciorapi, de manusi sau de papuci, etc ), impachetati frumos cadoul si, eventual fara sa va vada nimeni, lasati-l la vedere, intr-un loc public, cu un biletel pe care scrieti: "Cu mult drag pentru oricine are nevoie.

Daca poti, ajuta si tu pe cineva fara sa ceri nimic in schimb ! " Daca aveti posibilitatea, faceti-i o poza, postati-o pe pagina de Facebook sau trimiteti imaginile prin email si povestiti-ne despre fapta voastra ! Pagina evenimentului aici ! [ mai multe fotografii pe pagina oficiala Facebook ] MADE IN ROȘIA MONTANĂ. Totul a început după Crăciunul din 2013, pe picior de plecare din spitalul Câmpeni unde am fost internat pentru amigdalită.

MADE IN ROȘIA MONTANĂ

Nici bine ce am ajuns acasă la Roșia Montană am rugat-o pe tanti Eta, vecina mea, să imi facă o pereche de ciorapi pe care să scrie Roșia Montană. Cafeneaua care a hrănit 10.000 de oameni cu 20.000 de tone de mâncare aruncată. În doar zece luni, Smith a primit la cafeneaua lui 10.000 de oameni care au mâncat din meniurile preparate cu ajutorul a 20.000 de tone de alimente refuzate.

Cafeneaua care a hrănit 10.000 de oameni cu 20.000 de tone de mâncare aruncată

Fiecare client a plătit cât a dorit, neexistând o sumă fixă pentru felurile de mâncare disponibile, astfel încât în mai puţin de un an tânărul a strâns aproape 40.000 de euro. Modelul cafenelei sociale a generat apariţia a alte 47 de iniţiative similare, nu doar în alte oraşe britanice cum ar fi Manchester sau Bristol, ci şi în Los Angeles, Brazil, Varşovia şi Zurich. “Acest model aduce împreună oameni din categorii sociale foarte diferite şi nu implică deloc bani. Oamenii deschid în continuare Proiecte Junk Food pentru că s-au săturat de ce se întâmplă în societate şi au început să fie preocupaţi de ce se întâmplă cu semenii lor. Become a volunteer for Rio 2016 Olympic Games. • Providing medical assistance to athletes and spectators in training and competitions venues, and in the Olympic Village • Providing scheduled and emergency consultations during the Games • Providing dental treatment to athletes • Dispensing, controlling, storing and transporting pharmaceuticals • Performing laboratory and imaging tests for athletes • Providing anti-doping services.

Become a volunteer for Rio 2016 Olympic Games

Cum ne poți ajuta TU. România, ţara cu cele mai multe... Sunt locuri cu o incarcatura energetica extraordinara, locuri in care pamantul "pulseaza".

România, ţara cu cele mai multe...

Cercetatorii le-au studiat ani la rand si au scris tratate peste tratate, ajungand la concluzia ca Romania beneficiaza de unul dintre cele mai puternice scuturi energetice de pe planeta. Stramosii nostri cunosteau toate punctele energetice de mare putere ale Romaniei si le insemnasera cu megaliti si altare ciclopice, dedicandu-le zeilor primordiali. Cercetatorul Gheorghe Serbana si un fost ofiter in unitatea de extrasenzoriali ai generalului Ilie Ceausescu ne ajuta sa construim aceasta harta energetica a Romaniei. Cum se formeaza energiile Din punct de vedere bioenergetic, Pamantul este o formatiune cu linii geoenergetice care se intretaie, se leaga in noduri si se modifica sub influenta proceselor geofizice si cosmice. Ce invatau paranormalii generalului Ilie Ceausescu. Together we can end hunger. Together we can end hunger. Together we can end hunger.

CCHR International. Home - Prima clinica Allen Carr din Romania. Allen Carr Easyway Romania. Fundatia Comunitara Oradea. Mai Mult Verde. Artisan – Andi Moisescu. About Us. Animation Project.