background preloader

Career

Facebook Twitter

Persons.com.ro. HR-Partner. Despre. Reprezentarea intereselor comunitatii de resurse umane in modificarea proiectelor legislative relevante.

Despre

Ca asociatie profesionala, ne asumam rolul de a constitui o voce reprezentativa a comunitatii de resurse umane si de a intreprinde si sustine initiative care sa contribuie la dezvoltarea domeniului. In 2013, HR Club a devenit membru in Consiliul Economic si Social, fiind una dintre cele 15 organizatii reprezentative ale societatii civile. Lessons Worth Sharing. Search Results. Idei de afaceri 2016. Patru ferme și plantații pe care să le faci cu bani puțini. Dacă aveți bani pe care vreți să-i investiți într-o afacere la țară, perioada aceasta este potrivită pentru a începe o fermă sau o plantație.

Idei de afaceri 2016. Patru ferme și plantații pe care să le faci cu bani puțini

Vă propunem patru idei de afaceri 2016 la țară, care s-ar putea face cu o investiție mai mică. Idei de afaceri 2016. Ferma de capre. Crescătorii de animale spun că ai avea nevoie de un buget de aproximativ 20.000 de lei. Însă banii s-ar putea recupera începând cu primul an. La costuri inițiale trebuie să intre și pășunea. Un exemplu de calcul făcut de fermieri arată că 30 de capre ar da în jur de 8.500 de litri de lapte.

Proiecte tineret. Esti student/masterand, plin de entuziasm si pasionat de organizarea de evenimente internationale ?

Proiecte tineret

Ai vrut vreodata sa stii secretele organizarii marilor festivaluri, evenimentelor de mare anvergura, concertelor? Primul pas tocmai a fost facut. Ai posibilitatea sa intri in culisele organizarii unui festival international de muzica si sa te familiarizezi cu metodologia si procesul planificarii propriu-zise a unui eveniment.Aplica pentru un internship in cadrul EUROPAfest, organizat de jmEvents. Nu trebuie sa ai experienta, ci doar dorinta, experienta va prinde contur alaturi de noi. Cautam 4 - 5 tineri constienti ca teoria din facultate trebuie completata de invatare prin practica - daca vrei sa intelegi cu adevarat un domeniu si sa te specializezi. Consideram ca invatarea reala, autentica, care poate imbogati cu adevarat la nivel profesional este cea care se bazeaza pe principiul „inveti facand”.

Este un internship in care vei intra direct in actiune. Teach for Romania. Ce înseamnă să lucrezi ca operator introducere date în regim freelancer? - Birou pe Plaja. Eşti gata să începi să lucrezi ca operator introducere date (data entry) în regim freelancer şi ai vrea să ştii care sunt avantajele şi dezavantajele acestei profesii?

Ce înseamnă să lucrezi ca operator introducere date în regim freelancer? - Birou pe Plaja

E normal să doreşti să afli cum se va schimba viaţa ta de acum înainte. Iată care sunt avantajele: nu îţi trebuie diplome - poţi să lucrezi ca operator introducere date (data entry) fără să ai vreo diplomă, pentru că nu te întreabă nimeni de eaîţi permite să progresezi pe job-uri mai bune - este un fel de trambulină către job-uri mai bune (specializate şi mai bine plătite)găseşti mult de lucru - sunt atât de multe oferte pentru astfel de job-uri pe platformele de freelancing încât îţi permiţi să alegi numai ce-ţi placenu te stresează prea tare - e o muncă simplă pentru o persoană inteligentă ca tinenu-ţi trebuie dotări tehnice performante - nu e nevoie să investeşti în echipamente sofisticate - un calculator cu internet este suficient Dezavantajele sunt:

Fabricadecariere. Casva Village Guesthouse. Zâmbet şi sănătate. Dacă eşti în căutarea unei persoane care să scrie conţinut de calitate pentru site, blog, broşură, newsletter, catalog de prezentare etc, ai ajuns în locul potrivit!

Zâmbet şi sănătate

Lasă-mi un mesaj aici şi spune-mi pentru ce proiect ai nevoie de serviciile mele*. Îţi răspund cât de curând posibil Pasiunea pentru scris mi-a dat ocazia să interacţionez cu oameni faini şi să lucrez cu ei pe diferite proiecte, fie prin recenzii pe blogul meu, fie prin articole scrise pentru diferite site-uri. Sqore - Recruitment Competitions. Tikaboo Romania - Cea mai tare profesoara pe care am... Index. Job opportunities. Working for the European Commission is challenging!

Job opportunities

You will not find another organisation like it, in terms of the work you will be doing and in terms of the genuinely multicultural environment in which you will find yourself. Enic-Naric. Volunteering / exchanges in Europe. Volunteering / exchanges in Europe. Job opportunities. Serviciul de Informaţii Externe. Study in Denmark -The official website of Denmark. Facultatea de Teologie "Andrei Saguna"

Restarting Lives, Rebuilding Joy. Alex Găvan has climbed until now six 8 000m peaks without supplementary oxygen.

Restarting Lives, Rebuilding Joy

This year, while he was preparing to climb the seventh, Lhotse, a big earthquake hit Nepal and it caught him in Base Camp. Alex survived and helped the other climbers who were hurt. But, as he likes to say, he is making his seventh ascent right now, in Bucharest: 8826 is the number you can send a SMS to contribute to the “Joy for Nepal” Campaign, that Alex has initiated to help the people from Nepal who have been severely hit by disaster. I offer Alex with my full trust a white check for his initiative. For donations larger than 2 Euros please visit www.alexgavan.ro/nepal . And this is not because I have always been from the very beginning an unconditional supporter of him. The chain built by Alex to support Nepal is a very simple and short one: one link is in your hand and the other one in the hand of a NGO led by a French Buddhist monk.

Cea mai desteapta femeie din lume este o romanca. Materii prime din ele sunt făcute visele. Ajuta-ti copilul sa raspunda corect la intrebarea "Ce profesie aleg?" Alegerea unei profesii este unul dintre cele mai importante momente in viata unui om si de aceea parintii trebuie sa stie cum sa fie alaturi de copilul lor in clipa marilor decizii.

Ajuta-ti copilul sa raspunda corect la intrebarea "Ce profesie aleg?"

Directia pe care o alegem dupa ce trecem pragul varstei de 18 ani ne va marca toata viata, de profesie urmand sa depinda atat starea materiala a noastra si a familiei, cat si evolutia pe scara sociala si, implicit, fericirea noastra de zi cu zi. Orice decizie importanta traseaza un drum pe "harta" vietii noastre iar responsabilitatea care apasa pe umerii copilului in momentul in care decide ce cariera profesionala va imbratisa este uriasa. De aceea el trebuie sprijinit cu fermitate si intelepciune de parintii sai. Ajutati-l sa aleaga, nu ii impuneti optiunile dumneavoastraUna dintre cele mai des intalnite greseli pe care le fac parintii este sa ii impuna copilului viitoarea cariera profesionala, chiar daca acest lucru nu este facut din rea-intentie. What is your perfect job? Leonardo Gifted School.

Test de Cariera European - incepe testul acum - cariera, test de cariera, teste psihologice, cariere, teste de inteligenta, teste de personalitate, dezvoltare personala, pregatire profesionala, orientare profesionala, managementul carierei, cariera profes. Locuri de munca - SmartDreamers. Criterii de angajare la Google. Criteriile de angajare ale companiei Google nu sunt deloc conventionale.

Criterii de angajare la Google

Notele obtinute in scoala si/sau facultate nu reprezinta aproape nimic atunci cand aplici pentru un job aici. De fapt, procentul angajatilor fara studii superioare a crescut mereu ajungand in prezent la circa 14% in unele echipe ale companiei. Potrivit lui Laszlo Bock, vicepresedintele responsabil cu resursele umane de la Google, "notele bune nu strica, desigur". Multe joburi de la Google necesita abilitati tinand de matematica, informatica, coduri, asa ca rezultatele bune obtinute la scoala in aceste domenii reprezinta un avantaj atunci cand aplici pentru o slujba la aceasta companie gigant.

Despre Google. TV & Film Academy by Ruxandra Ion. Weekend Acting SchoolCursurile de Actorie “WEEKEND ACTING SUMMER SCHOOL” se adresează atât copiilor cu veleități artistice, cât și adulților, fie că au terminat deja o școală de...

TV & Film Academy by Ruxandra Ion

CITESTE MAI MULT Voice ActingCursurile de Voice Acting si Voiceover Artists din cadrul TV & Film Academy by Ruxandra Ion se adresează atât persoanelor care au terminat deja o... CITESTE MAI MULT DictieCursurile de Dicție din cadrul “TV & Film Academy by Ruxandra Ion” te ajută să vorbești pe ințelesul tuturor. Noi te vom învăta să dai... CITESTE MAI MULT ActorieCursurile de Actorie “TV & Film Academy by Ruxandra Ion” se adresează atât copiilor cu veleități artistice, cât și adulților, fie că au terminat deja...

Mecanismul de înscriere. Dacă vrei să faci parte din noii cursanţi, te aşteptăm să te înscrii urmând paşii de mai jos: Completează formularul de înscriere şi explică-ne printr-un eseu de maximum o mie de semne de ce îţi doreşti să intri în televiziune, de ce crezi ca e drumul tau şi de ce te-am selecta pe tine. Pentru că… da, este vorba despre o selecţie! Nu îţi cerem experienţă, dar îţi cerem să vorbeşti corect limba română şi să ai o cultura generală temeinica. Sunt condiţii primordiale pentru ca voi sa faceţi parte din noua generaţie de jurnalişti! Scoala de Televiziune Tudor Vornicu. Asociaţia Naţională a Interpreţilor Autorizaţi în Limbaj Mimico-Gestual.

Asociaţia Naţională a Interpreţilor Autorizaţi în Limbaj Mimico-Gestual. De ce să înveți limbajul mimico - gestual? Limbajul mimico-gestual este limba maternă a comunității surzilor. Învățând această limbă veți putea descoperi cultura surzilor, obiceiurile și lumea plină de viață și creativitate pe care o creează în comunitatea lor. Cine este interpretul în limbajul mimico-gestual? Interpretul în limbaj mimico-gestual este persoana care cunoaște limbajul mimico-gestual, cultura surzilor și tehnicile de interpretare și care asigură accesul persoanei cu deficiență auditivă la informaţii şi la exercitarea tuturor rolurilor sociale pe care le au ceilalţi concetăţeni ai săi, asigurând astfel evitarea izolării şi marginalizării sociale, înlăturarea unor bariere care stau în calea afirmării şi participării sale la viaţa comunităţii.

Dorești să devii interpret în limbaj mimico-gestual? PNDR 2014-2020: Fonduri europene de până... - Centrul de Informare pentru Finantari Nerambursabile. 11 Inspiring Stories Of People Who Left Normal Life And Embarked On An Adventure. Acces Jobs. Cum sa inveti limbi straine in timp record - Andreea Raicu. Esti nascuta sa inveti cu usurinta limbi straine sau pur si simplu nu ai acea gena. E o chestiune de noroc. Cel putin asta cred majoritatea oamenilor. Noi credem ca poti sa deprinzi aceasta aptitudine de care depinde adesea cariera ta. Nu-ti spunem ca e usor, pentru ca nu e. Ai nevoie de multa multa practica. Incepe cu pronuntia. Citind si ascultand iti vei imbogati mai rapid si mai usor vocabularul. Calvendo. About & Contact - Elevate Gen Y. I graduated from college without a clue about what I wanted to do with my life—and so by default I went to law school.

Three years later, armed with a degree, a license to practice, and an enormous amount of student debt, I found myself in the exact same position: clueless about what I wanted to be when I grew up. It had become abundantly clear that law was not for me.I decided that I needed to take my next step with more intention and clarity of purpose. Locuri de munca permanente, freelance si internship. Petrus Communications: News. Jobs at trivago >> Join the trivago team! Convert JPG to PDF for free - JPG to PDF online converter. Istoria medicinei naturale - hrana vie ramane in continuare singurul panaceu existent. De peste doi ani si jumatate scriu acest blog, pornind de la ideea centrala, de a va pune la dispozitie cat mai multe dintre dovezile si argumentele existente pe plan international, care demonstreaza clar, ca hrana vie este SINGURUL PANACEU aflat la indemana oamenilor.

Multi nu au inteles insa acest lucru. Sau NU VOR sa-l inteleaga, caci este intr-adevar tare greu sa-ti dai toata viata peste cap, sa-ti mobilizezi toata vointa, sa devii disciplinat, consecvent, sa reusesti sa urmezi hotarat un tel, s.a.m.d.... Si pentru ca repetitia este mama invataturii, am sa incerc sa comasez intr-o singura postare toate dovezile imprastiate altfel pe tot blogul.

Puteti ignora sau puteti nega faptul ca hrana vie vindeca absolut TOATE bolile, de la acnee si pana la cancer, caci acest fapt pare la prima vedere incredibil si imposibil - este desigur dreptul vostru, datoria mea consta strict in punerea la dispozitia voastra a tuturor informatiilor. Top Schools for Alternative Medicine. Read about programs in alternative medicine, which can lead to a Master of Complementary and Alternative Medicine or Doctor of Naturopathic Medicine.

Learn about the training options at three universities, as well as what's available at other U.S. schools that offer programs in alternative medicine. InPractica.ro - Platforma gratuita de oferte de ractica, internship, traineeship si joburi part-time! Music as Therapy - Home. Petruta cea somnoroasa - Sno. Proiectul pe care il propun se numeste... Petruta cea somnoroasa Ideea de a realiza o carte pentru copii s-a conturat in mintea mea inca de acum cativa ani.. dar a fost nevoie de ceva timp pana ce ideile s-au asezat, imprietenindu-se unele cu altele si formand o poveste frumoasa si curgatoare. Petruta cea somnoroasa este un proiect personal, editorial si artistic, ce se adreseaza in principal copiilor cu varste intre 3 si 9 ani dar nu numai. Este gandit in asa fel incat sa fie o lectura placuta si amuzanta pentru orice varsta. Cartea va avea dimensiunile de maxim 19/36 cm, cu 12/14 pagini fara coperta si va fi tiparita pe hartie reciclata.

In ea se vor regasi mixate elemente de banda desenata, arta urbana si arta traditionala romaneasca. Informatii pentru voluntari — evs4u. Despre noi. Ai un tort si trei bucati din el trebuie taiate in opt - Cele mai dificile intrebari puse la interviurile de angajare. Piata muncii e o jungla, iar procesul de angajare poate fi un adevarat calvar. Lucru firesc cand te lupti pentru o pozitie intr-o companie de top. Asa ca, daca va bate gandul sa aplicati pentru un post la Facebook sau Google, exersati mai intai cu aceste 20 de intrebari ridicol de dificile care i-au incurcat pe aplicanti. "Ai un tort si trei bucati din el trebuie taiate in opt bucati egale, cum faci? " Intelligence, Workability and more.