background preloader

Voordelenkorting

Facebook Twitter

Toerisme voor allen. Voordelen van Pasar : Pasar vzw. Reizen van Govaka-Pasar Het reisbureau Govaka-Pasar biedt je een hele waaier vakanties om echt te genieten.

Voordelen van Pasar : Pasar vzw

Hou je van wandelen of fietsen? Maakt een flinke brok cultuur van jouw vakantie een topper? Ledenvoordelen. Als lid van Taste Italy vzw ontvang je het hele jaar door voordelen op verschillende manieren. * zondag 22 JUNI 2014 • ‘Mamma Irma’ begon als documentaire maar eindigde als een film.

Ledenvoordelen

Dit had alles te maken met het bijzondere karakter van het centrale personage én met de aard van het beestje van de maker. Door als regisseur mee in de film te duiken is ‘MAmma Irma’ bijzondere en ontroerende cinema geworden. TOEGANG is 5 euro, voor onze leden GRATIS. Inkomkaart verkrijgbaar bij onze vzw. * Le Marche, ongekend mooi door Evert de Rooij. De lezer wordt in verschillende routes doorheen Le Marche geloodst. Uitgeverij Edicola Publishing bv, Deventer 2014 Prijs: € 19.95 – Ledenprijs: € 14,95 * Voorbij Toscane: de San Lorenzo Anekdotes, door Frederik H.Swart De auteur besloot zo’n 14 jaar geleden met zijn partner en een beperkte Italiaanse woordenschat naar Italië te trekken om een b&b uit te baten. Prijs: € 17,95 – Ledenprijs: € 14,95 * Sprezzatura, door Carine Cuypers Uitgeverij Caracarina.

Lerarenkaart. Voordelen opzoeken - vakantie terug naar startpagina In welke hotels, bed & breakfasts, vakantieparken, vakantieverblijven krijgen leraren korting?

Lerarenkaart

In welke reisbureaus kan je voordeliger boeken? (*) Instellingen met een sterretje komen niet voor in de lerarenkaartbrochure 2014 omdat het aanbod te laat bevestigd werd (= na de deadline) of omdat het nieuw aanbod betreft. Ledenvoordelen - VAB-Club: verdien hier je VAB-lidmaatschap terug! - VAB. Ledenvoordelenboekje kwb 2015 by kwb. Extra voordelen met je Femmapas - Femma. Kleding en stoffen Nostex: 15 % korting in 9 winkels Heb je een stof nodig voor kleding of gordijnen?

Extra voordelen met je Femmapas - Femma

Of zoek je decoratieve accessoires en naaibenodigdheden? Welkom bij Nostex, de specialist in stoffen. Je ontdekt een onuitputtelijke voorraad stoffen, huishoudlinnen, tafellakens, gordijnstoffen en meubelstoffen. Ledenvoordelen. Bekijk hier het voordelenboekje 2015, propvol ledenvoordelen!

Ledenvoordelen

Neen hoor, je lidkaart dient niet enkel om plaats in je portefeuille in te nemen. Als je ze op het juiste tijdstip tevoorschijn tovert, geeft ze je recht op 10% korting bij Primo en Lunch Garden. Zo wordt sportkledij kopen of een hapje gaan eten nog wat leuker en goedkoper. Met dank aan je kwb-lidmaatschap! LOTTO ARENA – ANTWERPEN - zondag 24 april om 16h. Voordelen van Pasar : Pasar vzw. Ledenvoordelen. Als lid van de Gezinsbond kan je genieten van heel wat kortingen en voordelen.

Ledenvoordelen

Kortingen op aankopen, uitstapjes, energie en telefonie en op activiteiten in jouw buurt. Het aanbod is even groot als verrassend. Bij tal van handelaars en spaarpartners in Vlaanderen en Brussel krijg je spaarkorting in je online portemonnee. Voordelen. Ledenvoordelen en kortingen. Als ondernemer hebt u 101 redenen om te kiezen voor een UNIZO-lidmaatschap.

Ledenvoordelen en kortingen

We nemen het op voor uw rechten en belangen als zelfstandige ondernemer, KMO bedrijfsleider of Vrije Beroeper. Ontdek alle ledenvoordelen. Als UNIZO-lid kan u ook gebruik maken van tal van kortingen, aangeboden door onze partners. Hieronder vindt u een overzicht. Bent u nog geen lid, dan zullen onderstaande acties u zeker en vast overtuigen! Ik word nu lid Ik wil een infopakket. Landelijke gilden - ledenvoordelen. Lid zijn van Landelijke Gilden heeft heel wat voordelen.Je kan je onderaan deze pagina inschrijven.

Landelijke gilden - ledenvoordelen

Wij helpen je om je buurt te leren kennen en om te genieten van het platteland Als lid Landelijke Gilden kan je deelnemen aan de activiteiten van de landelijke gilden in heel Vlaanderen. Als lid Landelijke Gilden krijg je toegang tot een gevarieerd aanbod van bovenlokale activiteiten (recreatieve tochten (www.defietsop.be), tuinwerking (www.detuinin.be), …). Wij zorgen op tijd en stond voor leuk leesvoer: Tweemaandelijks Buiten, het ledenblad van Landelijke Gilden, met ledenvoordelen (kortingen op manifestaties, publicaties, aankopen …).

Wij helpen je besparen Gratis ledenverzekering voor alle inwonende gezinsleden bij deelname aan activiteiten. Voordelen & Diensten Bond Moyson - Bond Moyson - West-Vlaanderen. Kortingen bij partners. Ledenvoordelen. D.A.S. rechtsbijstand voor fietsers In het lidgeld van de Fietsersbond is de bescherming van een gespecialiseerde en onafhankelijke verzekering rechtsbijstand inbegrepen.

Ledenvoordelen

Ben je lid van de Fietsersbond en wens je beroep te doen op de verzekering rechtsbijstand? Contacteer het Algemeen secretariaat van de Fietsersbond. 2 ritten gratis bij Blue-bike Je reis stopt niet in het treinstation. Reizen Reisinformatie Reisverhalen Reisverslagen Reis. Ledenvoordelen. Kvg. Ledenvoordelen. Camping Card International (CCI-kaart) Je ontvangt helemaal gratis de Camping Card International (CCI) van de internationale kampeerfederatie FICC.

Ledenvoordelen

Ze geldt eveneens als VKT-lidkaart. De internationale kampeerkaart vervangt jouw identiteitskaart op campings in binnen- en buitenland, kan je bij voorlegging een aantal kortingen opleveren op meer dan 2.680 campings in 37 landen en bewijst dat je verzekerd bent voor burgerlijke aansprakelijkheid (schade aan derden) tijdens het kamperen. Jouw voordeel: volledig gratis Gratis verzekering tegen ongevallen met lichamelijk letsel Je denkt er natuurlijk liever niet aan, maar helaas kan een ongeval je ook overkomen tijdens je favoriete vrijetijdsbesteding.

Jouw voordeel: volledig gratis (download hier het ongevalaangifteformulier) Lidmaatschap voordelen. KHN Ledenvoordelen 2015. Regiokeuze. S-Plus.be regiokeuze AntwerpenVlaams BrabantWest-VlaanderenOost-VlaanderenLimburg.