background preloader

Kozmetikabudapest

Facebook Twitter

Készülj velünk a nyárra! Hamarosan itt a nyár - a ruhák rövidebbek lesznek, ráadásul, a nyaralásra legtöbben bikinit is húznak, így a szőrtelenítésnek is egyre nagyobb jelentősége van.

Készülj velünk a nyárra!

A Kiscsillag kozmetika Budapest központjában található szalonjába is egyre több hölgy tér be, hogy ne csak a szokásos bajusz vagy szemöldök gyantázást végezzük el, hanem a hónalj, a láb vagy épp a bikinivonal kezelését is. Még nem jártál szőrtelenítésen? Akkor most eláruljuk, mire érdemes készülni! Szőrtelenítésre fel!

Bármelyik testrészedet is szeretnéd szőrteleníttetni, fontos, hogy a lehető legkevesebb fájdalommal a lehető legalaposabban tüntessük el a szőrszálakat, vigyázva arra, hogy a szálak ne törjenek meg és egészen a hagymáktól legyenek eltávolítva. Csodaszép arcbőr - AHA savas hámlasztással. Szeretnéd, ha az arcbőröd teljesen megújulna és friss ragyogással vághatnál bele a nyárba?

Csodaszép arcbőr - AHA savas hámlasztással

Akkor most itt az utolsó lehetőség, hogy részt vegyél az AHA arckúránkon, ugyanis ez a gyümölcssavas hámlasztás egy olyan lehetőség, melyet ősztől-tavaszig vehetsz igénybe a Kiscsillag szépségszalon Budapest központjában lévő kozmetikájában. Színezz bátran! Meg kell jelenned egy eseményen és nem tudod, hogy fesd ki magad?

Színezz bátran!

Vagy egyszerűen csak szeretnél egy szép sminket? Akkor jó helyen jársz! A Kiscsillag Kozmetika 11. kerületszívében található szalonjában a természetes nappali sminktől kezdve a feltűnő, esti színekig mindent az arcodra varázsolunk. Fiatalodj az Ilcsi Szépítő Füvek segítségével! Nem kell plasztikai sebészek kése alá feküdni ahhoz, hogy éveket faragj le a korodból, egyszerűen csak egy jó kozmetikai kezelést kell választanod, ami bizony jelentősen megszépítheti és megfiatalíthatja az arcbőrödet.

Fiatalodj az Ilcsi Szépítő Füvek segítségével!

Ha szeretnéd megtudni a fiatalság titkát, akkor most megsúgjuk neked: Ilcsi arcmasszázs! Relaxálj és fiatalodj egyszerre Bizonyított tény, hogy egy kellemes masszázs remek stresszoldó lehet és mint olyan, érdemes néha-néha beiktatni a mindennapjainkban. Fiatalodj az Ilcsi Szépítő Füvek segítségével! Van megoldás a tini problémákra! Fiatal korban a hormonális rendszer változásai miatt olyan átmeneti bőrproblémák alakulhatnak ki, mint az arcbőr zsírosodása és a pattanások.

Van megoldás a tini problémákra!

Bár ezek a tünetek sok esetben az évek múlásával mérséklődnek, nem elhanyagolhatók és érdemes minél hamarabb kezelni őket, így megelőzhetjük a komolyabb bőrbetegségeket, vagy épp a makacs akné kialakulását. A Kiscsillag kozmetika Budapest központjában található szalonjában szeretettel várunk minden tinit, aki szép, egészséges arcbőrt szeretne magának. Friss és üde bőr. Szépség ajándékba. Szeretnéd meglepni az egyik barátnődet egy arckezeléssel?

Szépség ajándékba

Vagy inkább azt szeretnéd, hogy mi lepjünk meg 30% kedvezménnyel, mikor legközelebb ellátogatsz a Lemonhead Szépségszalon Budapest szívében található üzletébe? Akkor most jól figyelj, hiszen eláruljuk, hogyan vásárolhatsz ajándékkártyát vagy épp szerezhetsz egyedülálló kedvezményt nálunk! A legszebb ajándék Születésnap, névnap, évforduló vagy esetleg valami más ünnep közeleg és nem tudod, mit ajándékozz a szeretteidnek, ismerőseidnek? 4 érv, hogy miért van szükséged kozmetikusra! Azok a vendégek, akik életükben először járnak kozmetikusnál, bizony sokszor mesélik, hogy nehezen vették rá magukat arra, hogy szakemberhez forduljanak.

4 érv, hogy miért van szükséged kozmetikusra!

Ám ha igazán egészséges, hidratált és egységes arcbőrt szeretnénk, akkor a célzott arckezelés a legjobb megoldás. Még te sem jártál kozmetikában? Szépüljön és lazuljon el Ilcsi kozmetikumok segítségével! Stresszes napokat él át?

Szépüljön és lazuljon el Ilcsi kozmetikumok segítségével!

Ez nemcsak a hangulatán érezhető, hanem bizony az arcán is megjelenhetnek a problémák jelei. Kisebb ráncok, pattanások láthatók a bőrén. Szerencsére, a Kiscsillag kozmetikában tudjuk, hogyan lehet eltüntetni ezeket az apró, bár bosszantó problémákat. Professzionális tavaszi arckezelések. Pattanásos, aknés bőr, ráncok, szárazság, kiütések - ahány ember, annyi féle problémával fordulnak a vendégek hozzánk.

Professzionális tavaszi arckezelések

Szakembereink pedig mindenki számára megtalálják a megfelelő megoldást. A Kiscsillag kozmetikában professzionális arckezelésekvárják, melyek tavaszi ragyogást varázsolnak az Ön arcára is! Fontos a pontos bőrdiagnosztika! Tudva, hogy kozmetikánkban az Ilcsi Szépítő Füvek megvásárolhatók, sokan fordulnak hozzánk konkrét kéréssel, hogy milyen terméket szeretnének használni, ám fontos kiemelni, hogy a megfelelő termékek kiválasztását arcdiagnosztikával kezdjük, majd az arcbőr állapotának sikeres felmérése után választjuk ki a kezelések során felhasználható kozmetikumokat.

Szépüljön és lazuljon el Ilcsi kozmetikumok segítségével! Szépüljön és lazuljon el Ilcsi kozmetikumok segítségével! Természetesen a legjobb! Már többször szó esett róla, hogy a Kiscsillag kozmetikában nagy hangsúlyt fektetnek a 100%-ban természetes krémek, pakolások és peelingek használatára, hiszen ezek kombinálása kozmetikusaink szakértelmével a lehető legjobb végeredményt nyújtják az Ön számára.

Természetesen a legjobb!

Kezeléseink során az Ilcsi Szépítő Füvek kozmetikumait használjuk vendégeink legnagyobb megelégedettségére. Szeretné tudni, hogy mitől lesz egy hely kiváló Ilcsi kozmetika Budapest szívében? Kapcsolódjon ki és szépüljön Budán! A főváros budai oldala állandóan pezseg, és a tavasz közeledtével egyre több meglepetést tartogat a szórakozni és szépülni vágyók számára.

Legyen szó bevásárlásról, egy kellemes ebédről vagy vacsoráról, izgalmas sétákról vagy akár egy botanikus kert tanösvényeiről, minden csupán egy karnyújtásnyira található a Kiscsillag Kozmetika XI. kerület szívében található üzletétől. Nézzük, hova érdemes ellátogatni kezelések előtt és után. Természetből természetbe Újbudát az teszi igazán különlegessé, hogy a természet sok esetben tényleg csak néhány lépésnyire található a pörgő városi léttől. Elég csak a Gellérthegyre gondolnunk, ami nemcsak a turisták számára kiváló időtöltés, hanem bizony a tősgyökeres budapestiek számára is új arcát tárhatja fel a városnak. Cotton Suits. <div class="global-site-notice noscript"><div class="notice-inner"><p><strong>JavaScript seems to be disabled in your browser. Kiscsillag kozmetika: AzIlcsi arcmasszázs. A test szöveteinek kézzel vagy géppel való megdolgozását masszázsnak nevezzük.

Az Ilcsi arcmasszázs-ha azt szakszerűen végezzük-szervezetünk szinte valamennyi szövetére hat.Jótékony hatása a szervezetre bonyolult reflexfolyamatok során érvényesül. Az Ilcsi arcmasszázssorán a masszázsfogások mehanikai ingerek. Kezünk a bőr felületével érintkezik és hő keletkezik. A hő az idegrendszeren keresztül hat, megváltoztatja a bőr vérereinek állapotát. Hatására a vérerek kitágulnak, sőt a normál élettani körülmények közötti üres hajszálerecskék is megtelnek vérrel, így gyorsabbá válik a tápanyag és a bomlástermékek áramlása a szövetekben, gyorsul az anyagcsere, ami a szövetek felfrissüléséhez vezet.

Kiscsillag kozmetika: Az Ilcsi kozmetikumok nem tartalmaznak paraffinokat. Az elkövetkezendőkben arról lesz szó mik is azok a paraffinok, miért lehetnek károsak kozmetikai szempontból és miért jó,hogy az Ilcsi kozmetikumok nem tartalmazzák őket. Az Ilcsi kozmetikumok kifejlesztése során a cég kerül minden állati eredetű vagy szintetikus anyagot, így a paraffinokat is. A telített szénhidrogének (paraffinok), a természetben, a földgázban és a kőolajban fordulnak elő. Kozmetikai szerepe a kőolajból származó szénhidrogéneknek van. A telített szénhidrogének normál körülmények között környezetükkel nem reagálnak. Kiscsillag kozmetika: Az Ilcsi kozmetikumok nem tartalmaznak paraffinokat.

Szépségszalon Budapest - Elérhetőség - Kiscsillag Kozmetika. Arckezelés & Szőrtelenítés - Kiscsillag Kozmetika. Arckezelések Tisztító arckezelés (arc, nyak, dekoltázs: radír, Ilcsi arcmasszázs, gőzölés, tisztítás, összehúzó és tápláló pakolás, befejező krém) – 8.000,- Ilcsi kozmetikumok Budapest - Kiscsillag Kozmetika. Ránckezelés Korunk előrehaladtával a barázdák és a ráncok elmélyülhetnek, a bőr veszít feszességéből, azonban ezek a folyamatok lassíthatóak és nagyon eredményesen kezelhetőek is. Kozmetika Budapest XI. kerület - Kiscsillag Kozmetika.