background preloader

3D CASA

Facebook Twitter

Locuinta individuala Casa AS. Locuinta prezentata se incadreaza intr-o tipologie clara pentru foarte multe terenuri din Bucuresti, iar prin aceasta ne referim la cateva caracteristici pe care le regasim spre exemplu teren ingust, deschidere mica a frontului la strada, constructie existenta, calcan pe una sau doua laturi si restrictii din partea primariei de sector privind edificarea de constructii noi in tesuturi urbane mixte rezultate in urma multiplelor lotizari, divizari si transferuri de proprietate.

Locuinta individuala Casa AS

Astfel in cazul constructiei de fata discutam despre un teren pe care exista o casa veche, batraneasca si s-a dorim demolarea respectivei constructii si realizarea uneia noi cu un regim de inaltime parter si etaj care sa poate acomoda o familie avand trei membri. Deasemeni in tema de proiectare si dorintele beneficiarilor s-au regasit solicitari precum garajul pentru doua masini, biroul din parter si numarul de trei dormitoare din etaj. Casa mica din lemn cu 3 camere - proiect detaliat si poze frumoase cu interiorul. Casele mici din lemn rotund parca ar face parte din povestile copilariei noastre.

Casa mica din lemn cu 3 camere - proiect detaliat si poze frumoase cu interiorul

Sunt ireal de frumoase si par mai degraba desprinse din imaginatie. Asa este si casa pe care mi-am propus sa v-o arat astazi. Este un proiect de casa mica de lemn construit de compania Little Log House care s-a inspirat pentru energia sa creatoare din aceste povesti. Casa din lemn de busteni rotunzi cu etaj Linkuri sponsorizate Gate Lodge este o casa mica din lemn rotund cu etaj , veranda acoperita si balcon, mesterita cu cea mai mare atentie pentru detaliu. Recomandare: Modele case din lemn rotund - puteti vedea aici cateva proiecte cu personalitate Ca si impartire a proiectului avem la parter un spatiu deschis cu bucatarie, dining si un mic living si o baie. Aspectul este unul de poveste cu ferestre si usi mici , o lucarna pe acoperis, acoperis ascutit frumos lucrat, ferestre cu flori frumoase curgatoare si in interior mobila asortata din busteni sau lemn masiv.

Impresionant, as spune! Inspiratie placuta! Tiberien. Seră din policarbonat și aluminiu 371 x 250 x 195 cm. Această seră pentru plante este prevăzută cu un cadru de aluminiu eloxat și panouri cu pereți dubli, fiind ideală pentru crearea unui mediu controlat pentru plante.

Seră din policarbonat și aluminiu 371 x 250 x 195 cm

Policarbonatul folosit este solid și rezistent la razele UV, asigurând o termoizolație cu până la 40% mai mare decât sticla. Această seră are o structură solidă din aluminiu, ce nu necesită întreținere, și este ușor de asamblat. Include două trape pe acoperiș, pentru ventilație, și o ușă glisantă, pentru acces ușor. Sfaturi pentru poziționarea serei: Serele noastre sunt livrate fără fundație. Atunci când montați o seră, o fundație bună și solidă este importantă pentru a fixa sera într-un loc și pentru a evita prăbușirea acesteia din cauza creșterii apelor subterane sau a uscării extreme a solului. Search Thingiverse. Sign in / Join Search Results 6 results matching helmet ww1 Filter By For Education Refine Your Search Board Game Piece - American Infantry Helmet, WW1 by DokEsperanto Nov 12, 2017 Board Game Piece - German Cavalry Helmet, WW1.

Search Thingiverse

Artakan Create Stairs 2.3.0 For 3ds Max - Win - Down3Dmodels : Down3Dmodels. Artakan Create Stairs 2.3.0 For 3ds Max – Win Plugin | 3ds max | 16.89 MB Changes in version 2.3.0 : 1-Support for most stairs based on user feedback 2-Support the stairs with more than two landings 3-Making plans with over one hundred steps 4-handrail quite flexible 5-Making curved staircase in angular stairs 6-Build a handrail and landing complex The scripting capabilities: 1.

Artakan Create Stairs 2.3.0 For 3ds Max - Win - Down3Dmodels : Down3Dmodels

Easy to use 2. Download Letitbit. Free 3D models. Contributors models Scopia models Kator Legaz models Blend Swap models Reallusion models Default catalog models This page proposes 1392 ZIP files containing 3D models.

Free 3D models

Generally low-poly (i.e. designed with not too many details for best performances), these models can be imported in Sweet Home 3D, but also used in other 3D software able to import models in OBJ + MTL (Wavefront) format. Feel free to download these models, use them, modify them or even redistribute them, as long as you respect their Free Art license or Creative Commons Attribution license under which they are available. Click on the images of the models to display them in 3D within your browser or click on the link under each image to download the matching 3D model file. 3D models created by Sweet Home 3D contributors The 570 following 3D models were created by contributors of Sweet Home 3D project, and are available under Free Art License.