background preloader

Kevinverto

Facebook Twitter

Kevin Vertommen

Online marketeer from Belgium with an interest in design, technology and football. Find me on twitter: @kevinverto

Houtskeletbouw: ontdek de voordelen. Dat houtskeletbouw tal van voordelen biedt, is al lang geen geheim meer.

Houtskeletbouw: ontdek de voordelen

Het is dus geen verrassing dat steeds meer Vlamingen deze bouwtechniek ontdekken. Bent u zelf op zoek naar iemand om uw houtskeletbouwdroom waar te maken? Dan bent u bij Ecohuis aan het juiste adres! Voordelen van houtskeletbouw Enorm snel. Snelle uitvoering Ecohuis heeft zich gespecialiseerd in de snelle uitvoering van de bouwwerken. Droge bouw. Ecohuis houtskeletbouw. Houtskeletbouw wint aan Populariteit - woonmooi. Het is je misschien al opgevallen dat steeds meer mensen voor houtskeletbouw kiezen.

Houtskeletbouw wint aan Populariteit - woonmooi

Deze bouwmethode wint elk jaar aan populariteit. Volgens de Confederatie Bouw wordt bij 15 tot 20 procent van de nieuwbouwprojecten hout in meerdere of mindere mate gebruikt, dubbel zo veel als een tiental jaar geleden. Maar waarom is houtskelet zo interessant? Wat zijn de voordelen ervan? In dit artikel leer je er alles over. Soorten Houtskeletbouw Niet elke houtskelet woning is dezelfde. 1.

Zoals de naam al doet vermoeden, bestaat deze bouwmethode uit een dragende structuur van verticale houten balken die met elkaar worden verbonden via dwarsprofielen. 2. In tegenstelling tot houtskeletbouw gebruikt deze methode minder houten elementen, maar met een grotere doorsnede. 3. De laatste soort is massieve houtbouw. Voordelen van houtskeletbouw De reden waarom zoveel mensen tegenwoordig voor een woning in houtskelet kiezen, is omdat het een aantal belangrijke voorbeelden biedt: Ecologisch bouwmateriaal Kostprijs.

Inspiratie: Afgewerkte Zolders - woonmooi. De zolder is bij heel wat mensen een verloren ruimte.

Inspiratie: Afgewerkte Zolders - woonmooi

Omdat ze vaak niet geïsoleerd is, dient ze louter als opbergruimte. Dat is eigenlijk spijtig, want een afgewerkte zolder is een echte meerwaarde voor je woning – je geniet van meer ruimte en ook bij de verkoop is het een troef. Een afgewerkte zolder kan voor diverse doeleinden gebruikt worden, bijvoorbeeld als slaapkamer, speelruimte, bureau, wellness ruimte, enz. De mogelijkheden zijn echt eindeloos. Neem maar eens een kijkje naar deze prachtige afgewerkte zolders: Grote dakramen zijn altijd een goed idee bij een zolder. Hou je van een rustieke, landelijke uitstraling? Het is niet steeds nodig om de nok open te laten. Voor een loftgevoel kan je jouw zolder opsplitsen met behulp van een boekenkast. Tegenwoordig worden veel zolders omgebouwd tot een badkamer / wellness ruimte. Woonmooi - wondermooi wonen. De Interieurblog van Gero Wonen. Deze terrasmeubelen mogen niet in je tuin ontbreken Heb je een huis of appartement met een terras?

De Interieurblog van Gero Wonen

Dan is er geen betere plek om van het goede weer te genieten. Buiten eten, een magazine lezen, knutselen met de kinderen, gasten ontvangen of gewoon ontspannen … alles kan. Net zoals een interieur, vraagt een terras de juiste aankleding. Sommige terrasmeubelen mogen dus niet ontbreken. lees volledig bericht > Geplaatst op donderdag 13 augustus 2015 2 nieuwe vacatures Wil je deel uitmaken van de Gero familie? Lees volledig bericht > Geplaatst op dinsdag 04 augustus 2015 De landelijke slaapkamer: tips en inspiratie Gezelligheid, rust, authentieke charme … allemaal termen die een landelijk interieur perfect omschrijven. Lees volledig bericht > Geplaatst op maandag 27 juli 2015 Belgische meubelen om trots op te zijn Op 21 juli vieren we de nationale feestdag van België. Lees volledig bericht > Geplaatst op dinsdag 07 juli 2015 De Ronde van Frankijk vanop de 1e rij lees volledig bericht > Kleur doet leven.

Lederen Salons met of zonder Relax - Gero Wonen. Er gaat niets boven de stijlvolle uitstraling van leder.

Lederen Salons met of zonder Relax - Gero Wonen

Daarom ziet een lederen salon er altijd erg chique en geraffineerd uit. Zou je zelf graag een lederen salon in je woonkamer hebben? Bezoek dan onze showroom in Lier en ontdek ons uitgebreide aanbod. Elke interieurstijl Hou je van strak en modern? Mooi en duurzaam Een lederen salon is niet alleen erg mooi, het is ook duurzaam. Bezoek onze winkel. Stoffen Salons - Gero Wonen. Ben jij ook fan van de warme uitstraling van een stoffen salon?

Stoffen Salons - Gero Wonen

Dan moet je bij Gero Wonen zijn. Kom eens langs en ontdek onze uitgebreide collectie en grote keuze aan stijlen, maten en afwerkingen. Stoffen salon op maat Wist je al dat je bij Gero Wonen het stoffen salon van jouw dromen kan samenstellen? Bij ons kies je zelf het formaat en de indeling. Leuke extra’s Ben je van plan om een nieuw stoffen salon te kopen? Waarom Gero Wonen Doe net zoals duizenden andere Vlamingen en koop jouw stoffen salon bij Gero Wonen in Lier.