background preloader

Bröd

Facebook Twitter

Nyttiga Semmelwraps (utan socker) Gudomligt goda semmelwraps utan socker!

Nyttiga Semmelwraps (utan socker)

Dessa har ett betydligt bättre näringsvärde än de vanliga wrapsen, men smakar minst lika gott! Wrapsen är tunna, luftiga, saftiga och helt glutenfria. A-mazing! Då jag redan har ett recpet på vanliga (nyttiga) semlor uppe sedan innan tänkte jag bjussa på en annan rolig variant på semlor, valet föll på semmelwraps - de är ju galet goda! 3-Ingredient Coconut Tortillas (Low-Carb, Dairy & Gluten-Free) - Just Paleo Food.

3-Ingredient Paleo Flatbread (Whole30, Dairy & Gluten-Free) - Just Paleo Food. LCHF-arkivet LCHF-recept: Marianns Tekakor (LCHF) LCHF-arkivet LCHF-recept: The Franska - Supergott LCHF-bröd - Version 2. LCHF-arkivet LCHF-recept: Äggwrap (LCHF) Oopsies - 56kilo - Inspiration, Recept och Livets goda! Min söta syster smsade bilder på ett lågkolhydratbröd som de gjort idag och det var ju Oopsies de gjort!

Oopsies - 56kilo - Inspiration, Recept och Livets goda!

Det är snart 5 år sedan som jag sist provade brödet, i början av min lågkolhydrat-karriär! =) Jag blev så nellad (säger ni så också??) På att göra dem att jag ställde mig bums och svängde ihop dem! Fröknäcke. Gör så här Vispa äggen lättTillsätt alla frön och kärnorBlanda ihop till en smetBred ut smeten på en plåt med bakplåtspapperStrö ev. över lite havssalt och grädda sedan ca tio minuter i 175 graderTa ut och bryt i bitar, stäng av ugnen och lägg ut bitarna på gallret.

Fröknäcke

Låt dem torka på eftervärmen med luckan på gläntFörvara torrt i en plåtburk Ät och njut av ditt Fröknäcke tillsammans med en god soppa, till salladen eller som ett gott tilltugg på buffébordet. Paleo så gott och så enkelt! Nötfritt Kesobröd. Snabbt och enkelt brödtips kommer här, ni kan även testa att baka mina populära ostplättar.

Nötfritt Kesobröd

Bra när man saknar att äta en god frukostmacka, men ändå vill hoppa över gluten och nötmjöler. Jag personligen tycker inte om LCHF-bröd med tex mandel/kokosmjöl då jag tycker det smakar för sött. Dessa kesobröd: Formfranska / Formbröd LCHF. Frukostfrallorna går utmärkt att göra som formfranska!

Formfranska / Formbröd LCHF

Bullarna blir lite luftigare än brödet men det blir ett perfekt bröd för rosten! Formfranska / Formbröd / Franskbröd LCHF Portioner: 29 Ingredienser 4 dl mandelmjöl (Icas använder jag)4 dl pofiber4 msk fiberhusk3 tsk bakpulver2 tsk salt6 ägg125 gram smör5 dl fet grekisk/turkisk yoghurt.