background preloader

Kasparlavik

Facebook Twitter

Mobile App Development

Should You Go For Wordpress Multisite?… Yes Why Not. Responsive Grid Spesialist. Helios Solutions gir deg frihet til å designe ditt nettsted akkurat slik du ønsker det .

Responsive Grid Spesialist

Fortell oss hva du ønkser og vi vil levere. Vi har designet og utviklet over 350 fult tilpassede websider for en global klient-liste, både store og små. Vi er fokusert på våre kunders spesifikasjoner, og har levere konsekvent skreddersydde websider med flott design, og god funksjonalitet. 960 Grid (Responsive Grid System) 960 grid (Responsive Grid System) forenkler og forbedrer arbeidsflyten ved å regelmessig plassere benyttede størrelser, i lys av en bredde på 960 piksler. Grunnet rammeverket er det helst egnet for raske prototyper, men kan også fungere like godt ved koordinering i en natur-domene. Hvorfor outsource 960 grid (Responsive Grid System) – prosjekter til Helios Solutions?

Helios Solutions har lang erfaring innen 960 grid (Responsive Grid System). Helios Solutions er en velkjent 960 grid (Responsive Grid System) utviklingsorganisasjon. HTML5 Boilerplate Utvikling Spesialist. Helios Solutions gir deg frihet til å designe ditt nettsted akkurat slik du ønsker det .

HTML5 Boilerplate Utvikling Spesialist

Fortell oss hva du ønkser og vi vil levere. Vi har designet og utviklet over 350 tilpassede websider for global klient-liste, både store og små. Vi er fokusert på våre kunders spesifikasjoner, og har levere konsekvent skreddersydde websider med flott design, og god funksjonalitet. HTML5 Boilerplate hjelper utviklere til å begynne med en ny standard, gitt ved et ekpert front-end mønster som tillater å utvikle en rask, dynamisk og allsidig nettsted, med et sett av HTML5 – primet egenskaper og komponenter. Karakteristika: De viktigste karakteristika for i HTML5 Boilerplate dekker en større del av komponentene som man helst vil starte i, og i tilegg støttende dokumentasjon. Twitter Bootstrap Utvikling Spesialist. Helios Solutions gir deg frihet til å designe nettsiden din akkurat slik du vil ha den.

Twitter Bootstrap Utvikling Spesialist

Fortell oss hva du ønsker og du vil få det! Vi har designet og utviklet over 350 fullt tilpassede nettsider for kunder over hele verden – både store og små. Vi tar svært godt hensyn til våre kunders spesifikasjoner, og vi har konsekvent levert skreddersydde nettsider som fusjonerer flotte designs med smidig funksjonalitet. Phonegap App Utvikling Spesialist. Helios Solutions tilbyr sine kunder en rekke kvalitetstjenester for utvikling av mobilapplikasjoner med PhoneGap.

Phonegap App Utvikling Spesialist

Våre spesialister er i stand til å levere nøye satt sammen og skreddersydde PhoneGap-applikasjoner. Med flere års erfaring besitter våre programmerere gode kunnskaper om PhoneGap-programmering, samt allsidige, bransjespesifikke løsninger. Basert på HTML5 utnytter PhoneGap HTML og JavaScript til å tillate utviklere å skape fengslende applikasjoner for smarttelefoner og nettbrett på mange plattformer (iOS, Android, BlackBerry, Kindle Fire, og flere). PhoneGap-utviklerne kan utnytte det store utviklingsmiljøet og mange tilgjengelige plugins for PhoneGap. Tips to Create Better User Experience In Your App. User experience is an important factor that decides the success of your app.

Tips to Create Better User Experience In Your App

Sencha Touch App Utvikling Spesialist. Helios Solutions benytter en veldig strukturert tilnærming til utvikling med Sencha Touch.

Sencha Touch App Utvikling Spesialist

Dette for å effektivisere din virksomhet og ta vare på alle dine Sencha Touch utviklinger fra idé til ferdigstillelse. Med den siste oppdateringen til Sencha Touch har applikasjonsutvikling ekspandert, noe som gjør Sencha Touch App Development viktig for enhver virksomhet. Sencha Touch er et høyytelses rammeverk for mobilapplikasjoner basert på HTML5, som lar deg bygge gode mobilapplikasjoner for et bredt spekter av plattformer. Sencha Touch can utnytte over 50 innebygde komponenter, State Management, samt et innebygget MVC-system. Windows Mobile App Utvikling Spesialist. Hos Helios Solutions tilbyr vi våre kunder en klynge av kvalitetstjenester for hver del av Windows Mobile app utviklingen.

Windows Mobile App Utvikling Spesialist

Vår gruppe av spesialister er i stand til å levere nøye tilpasset Windows Mobile applikasjoner. Med flere års erfaring har våre programmerere god kunnskap om Windows Mobile programmering og bransje-bestemte allsidige løsninger. Våre dyktige Windows app utviklerne hos Helios Solutions skaper gode resultater, godt utviklet Windows Mobile applikasjoner som følger retningslinjene i den nyeste Windows Mobile SDK. Vår utvidet støtte, mangfoldige tekniske kunnskap og erfaring gjør oss i stand til å oppfylle alle kravene som skal oppnås gjennom Windows Mobile app utvikling. Android App Utvikling Spesialist. Helios Solutions gir kunder en rekke tjenester av god kvalitet i hver del av Android apps utvikling.

Android App Utvikling Spesialist

Vår gruppe av spesialister er i stand til å levere nøye satt sammen og tilpassede Android-programmer. Med flere års erfaring har våre programmerere god kunnskap om Android-programmering og allsidige løsninger i industrien. Case Studies Route finder applicationRead MoreVideo Editor – Add and Merge new Effects on your videoRead More Android er en av de mest benyttede plattformene for smarttelefoner, omkring 60 prosent av smarttelefoner bruker denne plattformen. iPhone App Utvikling Spesialist. Helios Solutions utvikler gode iPhone apps for å effektivisere virksomheten din og ta vare på iPhone utvikling fra begynnelse til ferdigstillelse.

iPhone App Utvikling Spesialist

Med den nyeste iOS7, har iPhone-applikasjonene ekspandert. Case Study: Helios Solutions har dyktige programmerere som utvikler applikasjoner til iPhone og iPad. iOS gir en ideell plattform for mobil app fordi den har en enormt høy markedspenetrasjon og program-interessert forbruker base. Apple har etablert en ideell plattform for å utvikle et bredt spekter av mobile applikasjoner. TYPO3 Utvikling. Hos Helios Solutions anbefaler vi TYPO3 fordi TYPO3 CMS (Content Management System) har åpen kildekode og er en Enterprise CMS, som brukes internasjonalt for å bygge og administrere nettsider av alle typer – fra små nettsider for non-profit bedrifter til flerspråklige enterprise-løsninger for store selskaper.

TYPO3 Utvikling

TYPO3 CMS er brukervennlig og har et ekstremt detaljert tilgangssystem for implementering av profesjonelle redigeringsarbeidsstrømmer for både brukere og grupper . Administratorer kan også administrere flere nettsider i en TYPO3 CMS-installasjon og dele brukere, utvidelser og innhold mellom dem . Funksjonene til TYPO3 CMS inkluderer, blant annet, enkel templating, enkel sidestruktur, flerspråklighet, innebygd bilderedigering, frontend-redigering, automatisk caching, kraftig utvidelsesrammeverk , stort ”lager” av utvidelser, fellesskap og kommersiell støtte, Multi-site Management, osv. TYPO3-tjenester som vi tilbyr: Hvorfor outsource prosjekter innen TYPO3 til Helios Solutions? Magento-Certified-Solution-Specialist. Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester til 190 NOK/timen, utviklet av sertifiserte Magento utviklere i India med norsk prosjektleder. Snakk med Oss. OpenCart-Utvikling-Spesialist.

Helios Solutions tilbyr effektive webløsninger med OpenCart. Våre programmerere leverer gode OpenCart løsninger gjennom beste utnyttelse av MVC struktur, noe som reduserer kodingstiden. Drupal-Utvikling-Spesialist. Helios Solutions er en prestisjefull utvikler innen Drupal som leverer skreddersydde løsninger for en rekke bedrifter, fra hoteller og restauranter til byggefirmaer og eiendomsbedrifter. Vi er veldig stolte av å utføre utviklingsprosjekter innen Drupal, og vi tilbyr skreddersydde pakker på en effektiv måte.

Vi har et dynamisk team med spesialister innen Drupal, som vellykket har fullført store prosjekter for små, mellomstore og store bedrifter. VirtueMart Utvikling Spesialist. Helios Solutions tilbyr effektive VirtueMart webutviklingsløsninger. Våre programmerere gir VirtueMart den beste utnyttelse av MVC struktur, noe som reduserer coding tiden. Med vår spesialitet i PHP koding, er vi på toppen i rask appsutvikling for våre kunder.

Hos Helios Solutions har vi team av erfarne VirtueMart utviklere å gi deg et komplett spekter av Joomla og VirtueMart tilpassede tjenester. Våre tjenester omfatter rådgivning, utvikling, integrasjon, opplæring og support. PrestaShop-Utvikling-Spesialist. Helios Solution har gjennomført et stort antall egendefinerte program utviklingsprosjekter med Microsoft-teknologier. Våre dyktige ingeniører og designere har gjort mye arbeid i Microsoft Technology applikasjonsutvikling ved å utnytte blant annet Asp.net, Vb.net, C#, WCF og WPF og har kodede apps for et bredt spekter av områder. PrestaShop online-butikk skaper en betalingspassasje til klientene så de kan gjennomføre betalingstransaksjonen på en trygg og beskyttet måte.

Den støtter 60 pluss betalingspassasjer. Promoterings- og markedsføringsverktøy fra PrestaShop er et hjelpemiddel til å forbedre virksomheten. De engasjerende temaene til PrestaShop tiltrekker seg oppmerksomheten til gjestene som besøker butikken. OS Commerce Utvikling Spesialist. Helios Solutions tilbyr effektive OS Commerce webutviklingsløsninger. Våre programmerere gir OS Commerce den beste utnyttelsen av MVC struktur, noe som reduserer coding tidsperioden. WooCommerce-Utvikling-Spesialist. Helios Solutions tilbyr effektive webløsninger med WooCommerce. Våre programmerere leverer gode WooCommerce løsninger gjennom beste utnyttelse av MVC struktur, noe som reduserer kodingstiden. Joomla Utvikling Spesialist. Helios Solutions er et prestisjefylt Joomla utviklingsselskap som tilpasser web utviklingen til en rekke organisasjoner som – hoteller, restauranter eller eiendomsbransjen. Vi er svært stolte over å gjennomføre Joomla utvikling og tilpasningspakker på en effektiv måte.

Vi har et dynamisk team av Joomla spesialister, som effektivt har fullført store prosjekter for små, mellomstore og store kategorier av forretning. WordPress Utvikling Spesialist. Helios Solution er en stor “Teknisk Kurv” som alltid gir de beste WordPress utviklings løsningene. Denne styrken har hjulpet oss til å bygge mange vellykkede partnerskap. Vi har et team med WordPress spesialister, som effektivt har fullført flere små, mellomstore og større prosjekter. Case Studies. Increase Customer Engagement With Mobile Apps. It is a fact that mobile usage us spreading like never before and the number of mobile users is growing exponentially. Smart phone users are also following the same trend and expected to grow in near future. Most of smart phone owners use their phones for internet browsing rather than just for calling or chatting. These figures are not surprising as you can observe these changes around your own group or locality. Mobile Technology Adoption Higher and Faster in Small Businesses.

Wednesday 25th of February 2015 | By: Kaspar Lavik | Views: 30 | Comments: 0 | Rating: As predicted by many marketing experts, mobile is being targeted as one of the main marketing tool for small businesses. PHP Utvikling Spesialist. Helios Solutions har gjennomført en rekke tilpassede programmeringsprosjekter i Microsoft teknologier. Våre dyktige ingenører og designere har lang erfaring i PHP Technology applikasjonsutvikling, og har kodet apper for et bredt spekter av vertikaler og områder.

CakePHP-Utvikling-Spesialist. Helios Solutions tilbyr effektive webløsninger med CakePHP. Våre programmerere leverer gode CakePHP løsninger gjennom beste utnyttelse av MVC struktur, noe som reduserer kodingstiden. Symfony-Utvikling-Spesialist. Helios Solutions er en prestisjefull utvikler innen Symfony som leverer skreddersydde nettsider for en rekke bedrifter, fra hoteller og restauranter til byggefirmaer og eiendomsbedrifter.

Vi er veldig stolte av utføre utviklingsprosjekter innen Symfoni, og vi tilbyr skreddersydde pakker på en effektiv måte. Vi har et dynamisk team med spesialister innen Symfony, som vellykket har fullført store prosjekter for små, mellomstore og store virksomheter. Case Studies Financial Processing System for prepaid, credit, debit cards and mobile moneyRead More Symfony lar deg lansere PHP-applikasjoner tidlig, samt ”hoste” og skalere dem uten problemer og med lave vedlikeholdskostnader. Helios Solutions har mer enn tre års erfaring med arbeid innen PHP Development. CodeIgniter Utvikling Spesialist. Hos Helios Solutions tilbyr vi kundene våre en rekke kvalitetstjeneser innen CodeIgniter Framework Development. Våre spesialister er i stand til å levere nøye satt sammen og skreddersydde Codelgniter-løsninger.

Med flere års erfaring besitter våre programmerere gode kunnskaper om Codelgniter Framework programmering, samt allsidige, bransjespesifikke løsninger. Zend Framework Utvikling Spesialist. PHP.MVC Utvikling Spesialist. Focus On Mobile Commerce For Business Growth. How Does Responsive Design Affect Your E-Commerce Website? What Are The Advantages of Website Redesign. 5 Disadvantages Of Developing Full Flash Website. Freelance Responsive Grid. Freelance HTML5 Boilerplate. Freelance Twitter Bootstrap. Enterprise Mobile Apps - Tips to Make Them Work In Market.

How Important It Is To Have A Mobile Strategy. Make the way easy to Shop for Customers with E-shop navigation. Want Better Conversion For Website? Sencha Touch App Utvikling Spesialist. Freelance Phonegap App. Outsource Symfony Utvikling India. Outsource Codeigniter Utvikler India. Responsive Design – 6 Common Mistakes Done By Developers. Windows Mobile App Utvikling Spesialist. Outsource Android App Utvikling India. iPhone App Utvikling Spesialist. MOBILE USER EXPERIENCE - MOST IMPORTANT FOR MOBILE APP.

Flat Design Taking Web towards Evolution. Is Minimal Design Approach Good Your Business Website? Considerations for mobile apps in 2015. WHY MOBILE APPS ARE HERE TO STAY. Freelance CodeIgniter. Freelance Zend Framework. Freelance PHP.MVC. Freelance OpenCart. Freelance VirtueMart. Freelance PrestaShop. Freelance OS Commerce. Freelance WooCommerce. TYPO3 Spesialist. Drupal Utvikling Spesialist. Joomla Utvikling Spesialist. Magento Utvikling Spesialist. WordPress Utvikling Spesialist. Responsive Design Ekspert. Responsive Webdesign: For All Set Of People. Challenges Faced During Development For Responsive Web Design.

Factors That Help To Gauge The App’s Usability. TYPO3 Utvikling Spesialist. Importance Of Flat Design In Web/App Designing. ASP.NET MVC Utvikling Spesialist. Windows 8 App Utvikling Spesialist. Microsoft .NET Utvikling Spesialist. OpenCart Utvikling Spesialist. CSS 3 Utvikling Spesialist. Html 5 Utvikling Spesialist. SASS Framework Utvikling Spesialist. Need Of Mobile App For You Business. Drupal Utvikling Spesialist. VirtueMart Utvikling Spesialist. Mobile App In Education Industry. Important Mobile Trends That The Future Holds. The Importance Of Having A Mobile App For The Brand. Significance Of HTML5 In Mobile App Development. LESS Framework Utvikling Spesialist. Responsive Grid Spesialist. HTML5 Boilerplate Utvikling Spesialist. Twitter Bootstrap Utvikling Spesialist.

Phonegap App Utvikling Spesialist. Sencha Touch App Utvikling Spesialist. Design A Website For Good User Experience. Windows Mobile App Utvikling Spesialist. Android App Utvikling Spesialist. iPhone App Utvikling Spesialist. Importance Of Agile Principles In Designing. Make Your Landing Page Perfect While Development Of Website. Reasons to start using CSS preprocessors. Tips For Developing Effective Landing Page For Website.