background preloader

Joycev

Facebook Twitter

Joyce

Moraal van het verhaal. Van New York tot Liverpool. Afbeeldingsresultaat voor liverpool sta. Van Salt Lake City tot New York. Afbeeldingsresultaat voor new yor. Aangevallen door indianen. Van Nevada tot Salt Lake City Utah. Afbeeldingsresultaat voor salt lake city uta. Van San Francisco tot Nevada. Afbeeldingsresultaat voor nevad. Van Yokohama tot San Francisco. Afbeeldingsresultaat voor united state.

Van Hong Kong via Shanghai naar Japan

Afbeeldingsresultaat voor japan vla. Van India naar Hong Kong op zoek naar de oom van Aouda. Afbeeldingsresultaat voor hong kong fla. Afbeeldingsresultaat voor schi. Afbeeldingsresultaat voor rechtban. Afbeeldingsresultaat voor oude trei. Afbeeldingsresultaat voor aoud. Afbeeldingsresultaat voor kali gelovige. Afbeeldingsresultaat voor jungle indi. Afbeeldingsresultaat voor olifan. Afbeeldingsresultaat voor oude trei.

Via de Rode Zee naar India. Afbeeldingsresultaat voor rode ze. Met het schip over het Suezkanaal richting Egypte. Afbeeldingsresultaat voor nieuw suezkanaa. Afbeeldingsresultaat voor schi. Afbeeldingsresultaat voor jean passepartou. Bankoverval in Bank van Engeland. Beschrijving Londen. Reform Club. Londen: Reform Club, vereniging voor rijke mannen.