background preloader

Johnsonjack862

Facebook Twitter

Jack Johnson

Groothandel horeca Brussel. Groothandel horeca Antwerpen. HLS is een toonaangevende groothandel horeca Antwerpen.

Groothandel horeca Antwerpen

HLS levert dranken en droge producten aan meer dan 3000 Belgische cafés, restaurants, hotels en andere gelegenheden. HLS beschikt over een breed assortiment met meer dan 3000 verschillende producten. Zo zijn er altijd dranken die bij uw zaak passen. Maar waar HLS zich echt onderscheidt van de concurrentie is door de uitstekende service en de persoonlijke benadering. Wij geloven dat een samenwerking op de lange termijn, gebaseerd op een win-win, voor alle partijen het beste is. Groothandel horeca Brussel.

Groothandel horeca Antwerpen. HLS is een toonaangevende groothandel horeca Antwerpen.

Groothandel horeca Antwerpen

HLS levert dranken en droge producten aan meer dan 3000 Belgische cafés, restaurants, hotels en andere gelegenheden. HLS beschikt over een breed assortiment met meer dan 3000 verschillende producten. Zo zijn er altijd dranken die bij uw zaak passen. Maar waar HLS zich echt onderscheidt van de concurrentie is door de uitstekende service en de persoonlijke benadering. Wij geloven dat een samenwerking op de lange termijn, gebaseerd op een win-win, voor alle partijen het beste is. Tien redenen waarom HLS dé groothandel horeca Antwerpen is: 1.HLS heeft alle dranken die u nodig heeft voor uw bedrijf. 2.HLS begrijpt dat de concurrentie moordend kan zijn. Waarom dranken zo belangrijk zijn voor uw hotel, restaurant of café.

Groothandel Horeca Diensten. Julie: Zoekt u een drankenhandel in Gent, Eeklo, Maldegem, Knokke, Brugge of een gemeente in deze streek, dan moet u bij Bruno of mij zijn.

Groothandel Horeca Diensten

Wij vertegenwoordigen HLS, Horeca Logistic Services, groothandel met zeer veel klanten in de horeca te Gent en omstreken. Onze sterkste troef is one-stop shopping: alle bieren, waters, frisdranken, wijnen, alcoholen, koffie en thee voor horeca en collectiviteiten met 1 levering! " Marc Maelfait|Rubens - Knokke Heb een tijdje getwijfeld om klant te worden van HLS maar nu anderhalf jaar later blijkt dat ik de juiste keuze heb gemaakt. Stipte leveringen, efficiente service en goede opvolging van mijn bestellingen. Keep up the good work! Www.brasserie-rubens.be/ Bruno: Dat klopt. Julie: We hebben als drankenhandel veel klanten in Gent (Le Bleu, Picardie...), Knokke (Rubens, La Terrasse du Zoute...), Brugge (Coulissen, Delaney�s Irish Bar, Ellis...). " Bruno: Persoonlijk vind ik het feit dat HLS ook een online drankenhandel is een grote troef. Drankenhandel Antwerpen. Pourquoi travailler avec un brasseur Bruxelles lors de vos fêtes ?

En Belgique, l’évènementiel est un secteur d’activité en plein essor.

Pourquoi travailler avec un brasseur Bruxelles lors de vos fêtes ?

Le paysage de l’évènementiel dispose de plusieurs sites et ceci est sans doute une bonne chose. Toutefois, les exploitants de certaines salles de spectacles peuvent vous imposer d’acheter vos boissons chez le brasseur Bruxelles avec lequel ils travaillent. Ce qui n’est pas parfois du goût des organisateurs qui se retrouvent limités par rapport à leur créativité. Toutefois, dans une fête, le négociant en boisson est bien plus qu’un simple brasseur Bruxelles de boisson, mais un véritable partenaire qui vous offre un soutien logistique. Alors, quel est l’avantage de travailler avec un brasseur lors de vos fêtes ? De nombreux avantages logistiques Lors de vos soirées, il arrive souvent que vous ne disposiez pas de la salle de fête idéale surtout lors de soirées animées par une troupe locale. Il s’occupe du surplus Gobelets gratuits Cela parait insignifiant, mais les gobelets sont importants lors de vos cérémonies.

Groothandel horeca Brussel. Groothandel horeca Gent. HLS Ternat. Ouvrir ou reprendre une brasserie à liège : quelles démarches ? Drankenhandel Antwerpen. Groothandel Horeca Gent. Groothandel horeca Gent. Groothandel horeca Gent. Dranken zijn van groot belang voor iedere horecazaak.

Groothandel horeca Gent

Een café of een restaurant haalt een groot deel van de omzet en winst uit dranken. Maar het is hierbij wel van belang dat de dranken die geschonken worden passen bij de gerechten en het publiek in het etablissement. En het is uiteraard van groot belang dat de dranken tijdig geleverd worden, want niets is vervelender dan nee te moeten verkopen aan uw klanten. HLS Ternat. Brasseur liege - HLS. HLS Ternat. Groothandel horeca Antwerpen. Drankenhandel Antwerpen. HLS is een toonaangevende drankenhandel Antwerpen.

Drankenhandel Antwerpen

Wij leveren dranken aan meer dan 3000 horecazaken en collectiviteiten in heel België. HLS onderscheidt zich door een persoonlijke benadering en een uitstekende service. Onze ervaren vertegenwoordigers geven u graag advies over uw zaak. HLS Ternat. Drankenhandel Antwerpen. Ruud: Ik vind dat de grootste troef van HLS, de grootste onafhankelijke drankencentrale voor horeca in Antwerpen en Vlaams-Brabant, de persoonlijke opvolging van onze horecazaken is.

Drankenhandel Antwerpen

Ik heb zelf jarenlang in hotels gewerkt en weet hoe belangrijk een persoonlijke opvolging is. Als brouwer moet je in de eerste plaats advies geven over dranken. Je vindt wel 3000 verschillende soorten bieren, waters, frisdranken, wijnen, alcoholen, koffies en thees in het gamma bij drankenhandel HLS. Niet slecht voor een brouwer in Antwerpen en Vlaams-Brabant! Peter De Clerck|Antwerp Boulevard Antwerp Boulevard is een groepering van diverse succesvolle horecazaken gelegen aan de de Keyserlei in Antwerpen; m.n. de culinaire gastropub “Duke of Antwerp”, het fonduerestaurant “Fondu Fondu”, de grootste pub van Antwerpen “Kelly’s Irish Pub” en het authentieke Belgische biercafé “Bier Central” met 20 bieren van ’t vat en meer dan 300 Belgische bieren van de fles.

Peter De Clerck www.antwerpboulevard.be. HLS Ternat. HLS Ternat.