background preloader

Jimpoulsen

Facebook Twitter

Jim Poulsen

Experienced Geologist with a demonstrated history of working in exploration and engineering in North America, Europe and Africa.

Vinterdekk til hybrid- eller elbiler. Vinterdekk er et godt valg for hybrid- eller elbiler i områder der værforholdene om vinteren krever dekk med alvorlig værvurdering.

Vinterdekk til hybrid- eller elbiler

Vinterdekk kommer med det alvorlige serviceemblemet som indikerer at de offisielt er godkjent for bruk under vinterforhold. Når du er i markedet for vinterdekk for hybrid- eller elbiler, må det vurderes forskjellene mellom hybrid- eller elbiler sammenlignet med vanlige forbrenningsmotorbiler. Både hybrid- eller elbiler er unike ved at de er tyngre enn tradisjonelle biler, noe som gjør grep og trekkraft enda viktigere ettersom ekstra vekten krever lengre bremseavstand. Når du ser etter vinterdekk til en hybrid- eller elbil, er det også en god ide å kjøpe fra en dekkprodusent som ikke bare kjenner det unike behovet til en hybrid- og elbil, men også fra et selskap med miljøbevissthet. Tross alt er det folk som vil kjøpe hybrid- eller elbiler mennesker som bryr seg om miljøet. Like this: Like Loading... Premium dekk - kitties-blog.simplesite.com. Det er mange dekkprodusenter over hele verden.

premium dekk - kitties-blog.simplesite.com

Ettersom dekk er ment å slites ut, kan du forestille deg basert på antall kjøretøy som ruller på våre veier over hele verden hvor mange dekk som blir brukt per år. Noen er topp produsenter og andre er mer rettet mot det billige dekkmarkedet, mer eller mindre kopierer det de store gjør, og prøver bare å gjøre det billigere. Dette påvirker kvaliteten og ytelsen til dekkene. De store produsentene investerer mye penger på årsbasis for forskning og utvikling, og prøver hele tiden å utvikle bedre dekk og forbedre eksisterende dekk.

Testen dekk hver dag i alle forskjellige miljøer og på alle forskjellige overflater. Optimal ytelse for din SUV med premium vinterdekk. Selv om SUV-dekkene er robuste, og det ser ofte ut som om de ikke ville trengt spesielle vinterdekkene, trenger de det fortsatt veldig.

Optimal ytelse for din SUV med premium vinterdekk

Hvis dekk ikke er offisielt godkjent for vinterbruk, vil de ikke ha en gummiblanding beregnet på lave temperaturer eller en slitebanedesign som er designet for snø og is. Hvis du er ute etter et flott sett med SUV piggfrie dekk, er Nokian Hakkapeliitta R3-SUV et flott alternativ. De viser den mest avanserte piggfrie vinterdekkteknologien for vinterforhold. Nokian Hakkapeliitta-serien fra Nokian Tyres har et stort rykte for å være verdens beste vinterdekk. Nokian Hakkapeliitta R3 SUV tilbyr ekstrem stabilitet og solid håndtering under alle vinterforhold. Allwetterreifen sind die echten Reifen für das ganze Jahr. Vintervær krever vinterdekk. Årsaken til at vinterværet krever vinterdekk er fordi vinterdekkene er laget spesielt for å opprettholde grep og trekkraft på både snø og is, og de består av spesielle gummiblandinger som trygt fungerer under minusgrader.

Vintervær krever vinterdekk

De har også "Three Peak Mountain Snowflake" -emblemet, noe som betyr at de har oppfylt de nødvendige ytelseskriteriene i snøprøving og blir dermed ansett som alvorlig snøtjenestevurdering. Dette er av virkelig betydning ettersom kjøring på snø og is er vanskelig selv for erfarne sjåfører, slik at riktige vinterdekk gir det beste grepet og trekkraft for å gi føreren den ultimate fordelen. I tillegg virker det som om vinteren blir dårligere og dårligere med vintermengder som har enestående snø som dekker veiene og alvorlige vinterstormer blir mer og mer vanlige. Dette er grunnen til å ha ordentlige vinterdekk har blitt en nødvendighet hvis du bor i et område i USA som regelmessig opplever denne slags vær om vinteren. Vinterdekk finnes både som piggfrie dekk og piggdekk. Når du skal bruke piggdekk. Piggdekk er ideelle for is og hardpakket snø så vel som i områder med plutselig skiftende vær som ofte krever kjeder.

Når du skal bruke piggdekk

Mange fjellområder der snø og is holder seg på veiene i lengre perioder, som i nordvest i USA eller Canada, er områder der piggdekk ville være ideelt. I visse områder i USA, som Colorado, krever nye trekkraftlover at bilister av tohjulsdrevne biler skal ha snøkjeder eller vintergodkjente piggdekk når de kjører på I-70 gjennom Rocky Mountains. Dette skyldes at ingenting overgår piggdekk på is, da de gir det ypperste når det gjelder grep og trekkraft, spesielt sideveis trekkraft. Piggdekkene har en stor fordel i forhold til kjeder ved at du ikke trenger å forlate det varme kjøretøyet for å gå ute i kulden for å sette dem på, spesielt siden det ikke er en enkel oppgave å plassere kjeder på bilen din.

En annen stor fordel med piggdekk fremfor kjeder, er selvfølgelig at piggdekkene fungerer som et vanlig dekk, mens kjedene er ganske vanskelig å kjøre med. Fordelene med piggfrie dekk for din SUV – Vedlikehold av bilen. Det er visse fordeler med ikke-piggdekk for SUV-er som bør tas i betraktning når du velger vinterdekk.

Fordelene med piggfrie dekk for din SUV – Vedlikehold av bilen

Noen grunnleggende regler, selvfølgelig, vil være hvis staten der du bor ikke tillater piggdekk. En annen ting å tenke på er det faktum at piggdekk bare har en fordel under visse forhold, det vil si is og hardpakket snø. Dette er imidlertid ikke den eneste grunnen til å velge piggfrie dekk da ikke piggdekk har mange fordeler fremfor piggdekk. Selv om piggdekk gir det ypperste i trekkraft på is som kanskje ikke har noen betydning hvis du bor i et område uten disse spesifikke forholdene. De viktigste fordelene med piggdekk. De viktigste fordelene med piggdekk er deres overlegne grep på is og hardpakket snø.

De viktigste fordelene med piggdekk

Dubbfria däck för hybrid- eller elbilar. Kathleen's Blog - Du behöver vinterdäck under vintersäsongen på alla dina fordon. Überprüfen Sie, ob Ihre Winterreifen ausreichend Profiltiefe haben. Copyright Cassandra's Blog.

Überprüfen Sie, ob Ihre Winterreifen ausreichend Profiltiefe haben

Velg piggfrie dekk med lav rullemotstand. Dekkvalg er veldig viktig, og siden de fleste av oss ikke egentlig er eksperter når det gjelder dekk, blir utvalget vanskelig og vi trenger ofte hjelp for å sikre at vi får de riktige dekkene til kjøretøyet vårt.

Velg piggfrie dekk med lav rullemotstand

Hjelpen kan komme både fra anbefalinger fra folk vi kjenner eller fra produktanmeldelser, eller deretter å lese dekkprøver og matche den nødvendige ytelsen med resultatet fra dekkprøvene under lignende omstendigheter. Sjekk at vinterdekkene dine har tilstrekkelig mønsterdybde. Slitebanen på dekkene dine er det som gir dem egenskapene du trenger for sikker kjøring.

Sjekk at vinterdekkene dine har tilstrekkelig mønsterdybde

De vil ha et unikt mønster basert på hva de har som mål å oppnå. De fleste av innovasjonene til dekkene i det siste gjøres på slitebanemønsteret, og inkluderer ny funksjonalitet i det. Når det gjelder sommerdekk og piggfrie dekk, er hovedforskjellen i gummiblandingen og slitebanen. Gummiblandingen sørger for at dekket forblir mykt ved lave temperaturer og slitebanemønsteret gir deg grepet på snø og is.

Haftreifen und Allwetterreifen bieten Flexibilität während des Winters – Trinity's Blog. Sie sollten sich immer für Premium-Winterreifen entscheiden. Wie man Winterreifen mit der besten Haftung wählt. Bei Winterreifen werden Sie sicherstellen müssen, dass sie eine sehr gute Haftung haben. Spikesreifen haben dank der metallischen Spikes grundsätzlich die beste Haftung auf dem Markt, aber die Haftung wird natürlich zwischen den verschiedenen Reifenmarken variieren. Sie haben eine exzellente Haftung auf Eis, Schneematsch und Schnee.

Eine exzellente Haftung ist sehr wichtig für Ihre Sicherheit, deswegen sollten Sie immer versuchen hochwertige Premium-Reifen zu wählen. Vinterdäck - synthias-blog.simplesite.com. Parhaat renkaat talvimyrskyihin. Talven lähestyessä saatat pohtia, mitkä renkaat toimivat parhaiten talvimyrskyssä. Talvimyrskyillä suurin ongelma on usein näkyvyys, joka voi nopeasti pudota muutamaan sataan metriin. Great SUV winter tires to keep you safe — Synthia's Blog. Even though it doesn’t always look like an SUV would need winter tires, as the tires are already so big and rugged looking, if tires are not officially approved for winter use, then they will not have a rubber compound intended for low temperatures or a tread design that is designed for snow and ice. How to find the best SUV winter tires for your vehicle.

Finding the right SUV winter tires for you car might be a daunting task considering all the different tire options out there. Since we are not all tire experts, that means that it will not be that easy for us to ensure that we get the best tires for our vehicles, which is why this article will give you some sound advice on how to best find and select the best tire option. Your starting point will be your vehicle. Do you need studded tires on a SUV? Do you need studded tires on an SUV? The need for SUV studded tires depends on what kind of driving you will be doing and what kind of road and weather conditions that you will be encountering where you live. Sommerreifen und Winterreifen spielen jeweils eine wichtige Rolle. Winterreifen oder Allwetterreifen — Kittie's Blog. Die Reifenwahl wird davon abhängen, wo Sie wohnen. Velg piggdekk med best grep. Piggdekk har det beste grepet på markedet på grunn av metallpiggene, men selvfølgelig vil grepet variere mellom de forskjellige dekkmerkene.

Tommelfingerregelen er å alltid prøve å velge premium dekk av høy kvalitet, da dekket har en avgjørende rolle i å levere sikkerheten til bilen når du kjører. Dekkene er det eneste kontaktpunktet mellom kjøretøyet og veien, så du er avhengig av at de leverer trekkraft og grep, slik at du trygt kan navigere gjennom vinterforholdene, samt levere en tilstrekkelig bremseavstand når du kjører, slik at du kan stoppe i tide og unngå ulykker.

For å sikre at du får dekk med best mulig grep, bør du gå etter de nyeste modellene, ettersom dekkprodusentene stadig lanserer forbedringer på dekkene som vil forbedre ytelsen. Du må også koble dekkene med bilen din, slik at du sørger for at dekkene takler vekten og hastigheten på kjøretøyet. Når det gjelder piggdekk, vil de ha forskjellig grep på tørre og våte veier så vel som på is og snø. Wie lange sollte man Winterreifen am Auto lassen? Im Laufe des Winters fragt man sich irgendwann, wann es Zeit ist wieder auf Sommerreifen zu wechseln. Wenn Sie Allwetterreifen verwenden, dann müssen Sie die Reifen überhaupt nicht wechseln und können sie das ganze Jahr über verwenden. Wenn Sie Spikesreifen verwenden, dann müssen Sie sie wechseln, sobald Sie keine Winterreifen mehr benötigen und vor dem Datum, ab dem Sie sie nicht mehr verwenden dürfen.

Es gibt viele Reifenoptionen für den Winter. Sie werden trotz der viele Reifenoptionen, die besten Reifen für Ihr Fahrzeug wählen müssen, die die beste Leistung für die vorherrschenden Konditionen bieten. Die Reifenwahl ist sehr wichtig, also sollten Sie sich Zeit nehmen und sicherstellen, dass Sie die besten Reifen für Ihr Fahrzeug wählen. Wie Ihr Auto-Detail. Wie die richtigen Sommerreifen zu wählen. Skydda ditt fordon från vintern.

Kladerformen - Überprüfung des Profils und des Reifendrucks.