background preloader

Diversiteitsdag 21/3/2012: intergenerationele solidariteit

Facebook Twitter

STICHTING voor TOEKOMSTIGE GENERATIES. Faciliter les relations entre générations. Portail de l'intergenerations. Entr'âges ASBL. Atoutage - accompagnement méthodologique de projets intergénérationnels - consultance - supervision - coordination. Braises - Réseau interuniv. francophone d'expertise en vieillissements. Centre For Intergenerational Practice.

Weliswaar-forum: Jaar van het actief ouder worden en de solidariteit tussen de generaties. 2012 is door de Europese Unie uitgeroepen tot het Jaar van het actief ouder worden en de solidariteit tussen de generaties.

Weliswaar-forum: Jaar van het actief ouder worden en de solidariteit tussen de generaties

Die actie hoort bij Europa 2020, de langetermijnstrategie die moet leiden tot een sterkere maar ook socialere en groenere Europese markt. Het is tijd om stil te staan bij de manier waarop wij met onze ouderen omgaan. Europees Jaar van actief ouder worden en solidariteit tussen de generaties - Europees Jaar van actief ouder worden en solidariteit tussen de generaties. Maakt u zich zorgen over ouder worden? Over uw plaats in de samenleving wanneer u 60, 70 of 80 wordt? Het leven na je zestigste is de moeite waard, en we beseffen steeds meer hoe belangrijk ouderen zijn in de samenleving.

Databanken

Praktijkverhalen. Lezingen. Documenten uitleenbaar in de bib. Documenten online full text beschikbaar.