background preloader

Janekzing

Facebook Twitter

Посетете следващия интернет сайт. Каква подготовка на помещенията трябва да се направи преди дератизацията? Преди третирането против плъхове трябва да се прибере храната в труднодостъпни за плъховете места, като хладилник, високи рафтове на височина повече от 1 метър от земята и в плътно затворени шкафове. Всички дупки и пукнатини, през които могат да проникнат плъховете трябва да се запълнят с цимент или гипс с натрошени в него стъкла или с друг пълнеж, за да се попречи на нови плъхове да се заселят в обекта, от който вече са прогонени. Как се извършва професионално третиране против плъхове? В закрити помещения, според това колко често сте срещали плъхове и какви поражения и следи са оставяли ще се прецени колко голяма е популацията.

Поставят се дератизационни кутии с препарат против плъхове, като с кутиите се предпазва препарата от атмосферните влияния, както и от деца, домашни любимци и селскостопански животни от случайно пипане или поглъщане. Какъв препарат против плъхове се използва от Превент Пест Контрол? Моля, кликнете върху следващата страница. Каква подготовка на помещенията трябва да се направи преди дератизацията?

Преди третирането против мишки приберете всички видове храни в труднодостъпни за мишките места, като високи рафтове, хладилник, плътно затварящи се шкафове и др. Всички дупки и пукнатини, през които могат да проникнат мишките трябва да се запълнят с цимент, гипс с натрошени в него стъкла или друг пълнеж. По този начин ще се ограничи достъпа на нови мишки след като вече е третиран обекта.

Как се извършва професионално третиране против мишки? В закрити помещения, според това колко често сте срещали мишки и какви поражения и следи са оставяли ще се прецени колко голяма е популацията. Какъв препарат против мишки се използва от Превент Пест Контрол? В Превент Пест Контрол използваме препарати, в разработването на които са използвани най-новите и съвременни методи за унищожаване на мишките.

За това как да прогоним мишките и да се справим с тяхната инвазия се използват специално разработени за тях препарати родентициди. Просто кликнете върху следващия уебсайт. Каква подготовка на помещенията и откритите площи трябва да се направи преди пръскане срещу комари? При третиране на помещения трябва да се прибере всякаква храна, аквариуми и да се изведат домашните любимци на безопасно място. В наводнени мазета и общи части трябва да се отстрани повредата и да се подсушат.

Как се извършва професионалното третиране за комари на открито? Основната борба с комара е свързана с третирането на водни басейни и водоизточници за унищожаване на ларвите на комарите. Обикновено това драстично намалява популацията на комарите, а аерозолното опушване или пръскане с професионални препарати на зелените площи унищожава женските комари. В комбинация на двата вида третиране има значително снижаване на популацията на комарите в района.

Малки басейни, алпинеуми и други водоизточници се третират с ларвицидни таблетки против комари. Как се извършва професионално третиране за комари в помещения? Какъв препарат против мухи и комари се използва от Превент Пест Контрол? Кликнете тук, за да разследвате. Каква подготовка на помещенията и откритите площи трябва да се направи преди пръскане срещу мухи? Преди пръскане за мухи е желателно да се приберат хранителните продукти, да се изведат домашните животни. Почистете фекалиите от мухите, за да предотвратите разпространението на зарази. Как се извършва професионалното третиране за мухи на открито? Пръскането против мухи цели да унищожи живите и активни форми на мухата, а не яйцата. Как се извършва професионално третиране за мухи в помещения? В закрити помещения, които са с голяма площ или имат високи и трудно достъпни тавани се извършва пръскане.

Какъв препарат против мухи се използва от Превент Пест Контрол? В борбата с мухите в Превент Пест Контрол използваме препарати, които имат остатъчно действие и унищожават мухите, но са напълно безопасни за хората и животните. Ефективността на препаратите започва да се вижда още час след третирането, а до няколко дни се наблюдава пълно измиране на насекомите. Как да изгоним мухите? Просто кликнете върху следващата уеб страница. Какви видове кърлежи има? Известни са повече от 850 вида, като в България се срещат около 40, но най-голямо разпространение и значение имат следните видове: Иксодови кърлежи (Ixodes) – тяхното развитие продължава 2-3 години, като през този период сменят три пъти своя гостоприемник, а последният най-често е човека или едри животни.

Основен преносител е на лаймската болест. Кафяв кучешки кърлеж (Rhipicephalus sanguineus) – напада основно кучета, но не се отказва и от други дребни животни. Кучешки кърлеж (Dermacentor marginatus) – по-едър, развитието му продължава около 1 година и е основен преносител на кърлежовия енцефалит. Освен тях се срещат още няколко вида, като освен кръвосмучещи, има и кърлежи, които се хранят и с растителни видове и нападат най-вече селскостопанските култури. Каква подготовка на тревните площи трябва да се извърши преди пръскане против кърлежи?

Какви препарати против кърлежи за тревни площи използваме и как ще се извършва третирането с тях? Моля, кликнете върху горепосочения документ. Как да се разпознае дали ухапването е от бълхи или други насекоми? Ухапвания от бълхи има най-често по краката, но се срещат и по други части на тялото. Веднага след ухапването се образуват червени петна, които могат да се превърнат в пъпки. Самото ухапването не е болезнено, защото бълхите отделят болкоуспокояващи вещества, които предизвикват алергични реакции и дерматити. Най-често ухапванията могат да се сбъркат с такива от дървеници, кърлежи или комари. Дървениците хапят само през нощта и се образуват множество пъпки, които са по-големи, доста болезнени и са разположени в една линия или кръг. Каква предварителна подготовка да се извърши на помещенията, за да се повиши ефективността на пръскане? Почистването с прахосмукачка за отстраняване на възрастни екземпляри и яйцата.

Как се извършва професионалното пръскане против бълхи? Какви препарати против бълхи се използват и колко време ще отнеме изпълнението на услугата? Какви гаранции ви даваме за пълното унищожаване на бълхите? Поп на тези момчета. Какво трябва да знаем за дървениците? Дървениците са малки и плоски насекоми, които могат да достигнат до 7 мм дължина. Техният цвят варира от бяло до кафяво според вида и фазата им на развитие. Те се хранят с кръв 1 път на ден, като по време на ухапването отделят обезболяващи вещества, при което могат да смучат в продължение на 10 минути без да бъдат усетени от човека.

Дървениците се крият в матрака и постелките на леглото, в подматрачната рамка, в меката мебел и тапицираните столове, по дрехите, в цепнатини и кухини, в дървената част на мебелите. Основен признак за наличието на дървеници, освен ухапвания и обрив по тялото са червеникавокафявите петната по чаршафите и матрака на леглото и специфичната миризма на развалени малини в спалнята. Лесно се разпространяват при пренасяне на мебели, чрез чанти или друг багаж от заразено жилище, а понякога могат да се придвижат от едно помещение в друго по стени и пукнатините в стените на една сграда.

Какви видове дървеници има? Навигирайте към тези момчета. Кафява хлебарка (известна още като германска): Нейните представители са малки кафяви насекоми, които живеят и се размножават в жилищата на хората. Основното им местообитание е кухнята, където се крият в шкафове, под мивката и в сифона, в електроуредите, в банята и около щранговете на ВиК инсталацията. За борбата с тях се поставят отровни хранителни примамки под формата на паста в електроуредите и шкафовете.

Помещенията и терасите се третират в разтвор на концентриран инсектицид, който убива хлебарките, когато влязат в контакт с него. Черна хлебарка (известна още като ориенталска): Те са сравнително по-големи от кафявите и обитават най-вече мазета, тавански помещения и канализацията, а от там преминават в най-близките жилищни помещения. Американска хлебарка. Дългоантенеста хлебарка. През последните години се появиха единични случаи на по-екзотични видове, като нилска и бяла хлебарка. Каква подготовка на помещенията трябва да се извърши преди пръскане против хлебарки? Вижте сайта на издателя.